Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się stresowalam trochę porodem bo cesarka i w ogóle mimo że to już drugi raz . Ale jak usłyszałam jak tu w szpitalu jest po porodzie z opieką to jestem mega spokojna a w domu sobie napewno poradzę Wy tak samo dacie rade wszystko samo przyjdzie z czasemTysia
-
Hej dziewczeta i nasze chłopięta
Chcialam sie tylko pochwalic, ze u nas wszystko w porządku. Synek wazy juz prawie 1,2 kg i tak jak myslalam czując po kopniakach, przekrecil sie i jest ulozony glowkowoagusza, diana0501, Izieth, Nasca, Siwa1001 lubią tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Riri - odnośnie tego Lactovaginalu - potwierdzam, że w ciąży przypisują, mi również babeczka go kazała brać ostatnio, a jest bez recepty. Ale nie wiem, czy bym brała tak o, bo w jego ulotce jest napisane, żeby nie łączyć z przeciwgrzybicznymi (w ulotce piszą, że to do odbudowania flory, czy coś takiego), więc może jak Ci będzie chciał coś silniejszego zapisać, to to zaburzy? Nie znam się.
Ja jeszcze z zakupami do tyłu trochę, wanienki i rzeczy okołokąpielowych nie mam obczajonych, laktatora i rzeczy przeziębieniowych typu termometr, to coś do nosa itp. Ciuszki jakoś niedługo odbierzemy od przekazującej mamy, więc wtedy zobaczę co z ciuszków brakuje... Ale za to zamówiliśmy ostatnio pralkę i lodówkę Bosha, została zmywarka Więc pod koniec września dalsza część zakupów myślę
Najwięcej to zostało remontu do zrobienia.. Szafa duża do pokoju, łazienka, schowek, żeby upchnąć tam AGD... Ech... No i próbujemy rozplanować pokój (zakładamy przez około pół roku łóżeczko w sypialni, a potem my się przenosimy ze spaniem do salonu), więc trzeba wszystko tam zmieścić, ech... -
Dzięki Nasca mnie oczywiscie już nosi hehe i zdążyłam podejść i zapytać.
I nas też jeszcze kawał remontu A mamy problem ze znalezieniem ekipy. Już trzy zrobiły tak ze sie z nami umowili i jak mieli przyjść wycenić to się nie zjawili bez słowa czasem dzwoniłam i dawałam 2 szanse i to samo... z małymi robotami to jeszczcze bym zrozumiała że on się nie oplaca ale tu całe piętro jest do zrobienia.
Odebrałam wyniki toxo i dalej jest ok ufffWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 09:51
Siwa1001 lubi tę wiadomość
-
Michaela mi kazali siedzieć na tyłku, bo często było tak, że babki szły do sklepu i tam zasłabły. Też tak chciałam zrobić, ale się kiepsko czułam na początku i grzecznie czekałam.
Dobrze że toxo ok, ja mam wysoką awidność i nie powtarzam już.
Ja mam wizytę 15.09 i poproszę o skierowanie na to 3 usg co się robi
Belly pokazuje, 7 miesiąc, ale jajka !michaela, diana0501 lubią tę wiadomość
-
Zapisałam się do szkoły rodzenia znalazłam jakąś bezpłatną, bo jest dofinansowanie z funduszy norweskich. Zaczynamy 3 października (dwa tygodnie).
Tysia kopią, ale nie boli mnie to, ale zdarza się że nie mogę przez to zasnąć jak tak grasująNatalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.