Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Może te leukocyty przez to zapalenie pochwy.. Wiesz od luty czasem się robi takie podrażnienie.. Jak mnie badał to nawet nic Noe widział i kazał przed cyto jeść doustnie... I mówił że luta czasem podrażnia błonę śluzową stąd to pieczenie bo też miałam... I w sumie nic lactovaginal kazał
Norma mocz non stop liczne bakterie ale póki.mialam kwaśny mocz to wypłukać te bakterie że się nie orzyklejaly a teraz mocz zasadowy.. Kazał zakwaszac wit c ale cóż z tego jak z apteki dały mi Wit c 1000 a kobiety w ciąży mogą 100 mmg niby mówiły że się szybko traci Wit c przez wyplukiwanie ale jak ja mogę mieć piasek to zamiast pomoc to sobie zaszkodze..
Diana a pytałaś lekarza?Jej
-
diana0501 wrote:Mam wyniki z laboratorium na mocz i krew. Hemoglobina poniżej normy 11,9 a minimum 12 więc i tak lekko się podniosła. Mocz to znowu dość liczne bakterie za to dziwi mnie co to znaczy leukocyty w moczu usiane? Któraś ma pojęcie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 22:24
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Jiji wrote:Może te leukocyty przez to zapalenie pochwy.. Wiesz od luty czasem się robi takie podrażnienie.. Jak mnie badał to nawet nic Noe widział i kazał przed cyto jeść doustnie... I mówił że luta czasem podrażnia błonę śluzową stąd to pieczenie bo też miałam... I w sumie nic lactovaginal kazał
Norma mocz non stop liczne bakterie ale póki.mialam kwaśny mocz to wypłukać te bakterie że się nie orzyklejaly a teraz mocz zasadowy.. Kazał zakwaszac wit c ale cóż z tego jak z apteki dały mi Wit c 1000 a kobiety w ciąży mogą 100 mmg niby mówiły że się szybko traci Wit c przez wyplukiwanie ale jak ja mogę mieć piasek to zamiast pomoc to sobie zaszkodze..
Diana a pytałaś lekarza? -
Shantelle wrote:Podobno na kolki rewelacyjny jest właśnie ten termofor z wiśni, dlatego go kupiłam
A w temacie cukrzycy za aguszą ograniczyłam tłuszcz popołudniu, za Siwą zjadałam sałate z kurczakiem-bez sosu nawet i dupa. Chyba już chcę tę insulinę