Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to może idź do apteki, niech Ci dadzą coś bez recepty dobrego na takie dolegliwości.
I na następnej wizycie weź od swojego lekarza nr telefonu bo się przydaje mój nie robi problemów i mówi że jak tylko coś się dzieje to żeby dzwonićCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Riri dzwoń, to infolinia, chyba do 18:00.
Mamy termin w jednym kościele, nic nikt nie mówił o kosztach jedynie aby z zakonnicą kwiaty ogarniać ale ona to załatwia bo stroi kościół, także żadnej kaucji ni maWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 17:04
-
Chyba lepiej nie brać na własną rękę, tak sobie myślę. Może raczej jakieś iladian direct czy tantum rosa do podmycia? To chyba mniej inwazyjne.
Dziewczyny, dzięki Wam za odzew z tą cukrzycą. Nie byłam jeszcze u lekarza (może jutro uda mi sie do rodzinnego), ale przymierzam się do diety i potrzebuję inspiracji. Znacie może jakies strony z netu z przykładowymi menu cukrzycowymi? Mam problem zwłaszcza z drugim śniadaniem i podwieczorkiem. W normalnych warunkach to jakiś banan, garść suszonych owoców, czy wyciśnięty sok, no ale przecież teraz to wszystko jest be! Straszny miałam problem co wziąć dzisiaj na drugie śniadanie do pracy i znalazłam w sklepie jogurt naturalny z musli (jakaś nowość z jogobelli) no ale przecież nie będę tego codziennie jadła. Oczywiście zaraz po zjedzeniu tego znowu byłam głodna wujek google jakoś nie bardzo mi w tej kwestii pomaga. -
diana0501 wrote:mam w domu clotrimazolum i w maści i tabletkach dopochwowych, myślisz że można je wieczorem wziąć razem z luteiną?
Diana, ja muszę brać luteinę około 19 a przed samym pójściem spać wtedy ten lek. Ale nie wiem jak powinno być z tym co piszesz i czy w ogóle można brać to w ciąży. Ja bym chyba nie ryzykowała bez porady u lekarza..Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Milmarta, spróbuj np zjeść placki z cukini, orzechy, migdały, twarożek wiejski z warzywem i kromką chleba, mix sałat z sosem i odrobiną ryżu brązowego, jajecznicę z małą kromką chleba, jogurt naturalny z owocem (grejpfrut, maliny, jagody, brzoskwinie, wszystkie z niskim IG), sałatkę z kurczakiem.
milmarta lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
I pamiętaj, że każdy posiłek powinien zawierać węglowodany złożone więc chociaż małą kromke ciemnego chleba gdzieś staraj się przemycić do np sałatki.
milmarta lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Diana a może by tak lactovaginalumi go.lekarz poradził nawet profilaktycznie założyć... Jak coś się będzie działo...
Shantelle dzwonie i dzwonie i kapa pół godziny stercze na telefonie.. Mąż mówi żeby poczekać do czwartku i poprostu się przejdziemy... A jakby odrzucili to wyslaliby jakąś decyzję?
A teraz pytanko dziewczyny dostałam spiworki do spania tylko wydaje mi się że one są duże jeden 60 drugi 80 a jakie wy macie zdanie kolderka i podusia do łóżeczka? Czy te spiworki?Jej
-
No na infolinii ZUSu to można paznokcie zjeść. Potrafi być 17 osób w kolejce.
Odrzucić raczej nie mogą a jeśli to tak, decyzja jakaś by była, nie mogą zostawić Cię bez informacji. Z tego co pamiętam to pierwsze wypłaty im się opóźniają (ale ja korzystałam z tego ponad 3 lata temu).