Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Milmarta tak, chleb razowy to węglowodany złożone. Jedz ich więcej też w ciągu dnia. Np brązowy ryż, ciemny makaron itd. Tylko na chleb uważaj żeby nie miał w składzie żadnego słoduCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Agusza no to kiszka jak tak. Troche slyszalam, ze polozne tam sa rozne, jedne spoko inne takie sobie,ale mialam nadzieje ze jest wiecej tych lepszych. Ja ide tam bo maja najlepszy sprzet i opieke nad noworodkami, a to jest najwazniejsze dla mnie. Kurde to tez jestem niepocieszona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 20:08
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Wiesz siwa, ja nie mam wyboru - muszę tam rodzić. Ale nie chciałabym żebyś przeze mnie się źle nastawiła.. Może ostatecznie okaże się ze obie będziemy zadowolone tego nam życzęCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Oglądacie mecz? Ja już zjadłam dużo chipsów.
I mam pytanie, co jakiś czas czuję takie coś, jakby hmmm włożenie palca pod żebra co jakiś czas, to tak zatyka i mija.
Myślicie że to właśnie słynny atak dziecka na żebra? Nie jest to ból, ale nie jest przyjemne
-
I jak zwykle pół postu dało. A pisałam o tym że byliśmy u księdza i nic nie zalatwilismy. Jego plecy powiedziały nam żeby jutro na 8 na mszę przyjść ale to tylko dlatego że na tygodniu nie mamy jak przyjść do kancelarii (pon-pt w godzinach 15-17)
-
Diana też mam zadyszkę, męczące to.
A plecom mogłaś powiedzieć że o 8 to Ty na drugi bok się przerwacasz.
Nie wiem, Ci księża to są normalnie... Ostatnio nie idzie się z żadnym dogadać z tego co słyszę. W sumie ten co nam ślub rezerwowal był spoko, ale reszta już mnie zaczyna drażnić. I z polityką i w ogóle. Wrr
-
Czy to możliwe że jak nie miałam mdlosci na poczatku ciąży to zaczęły mi się teraz? Od kilku dni jest mi niedobrze, zwłaszcza rano. Po jedzeniu na chwilę przechodzi ale generalni caly czas mi tak niewyraźnie. Czy to może wina tej diety cukrzycowej ktorej do dziś nie ogarniam i moze się kompletnie źle odżywiam? Co to może być?
-
Milmarta czasem tak mam, ale w ciagu dnia. A jak jest za goraco to mi slabo sie robi. Na poczatku diety i ciazy tez mnie mdlilo dopoki nie zjadlam, ale nie wiem czy to bylo w zwiazku z cukrzyca.
Diana jak Ty swinia to ja rasowy tucznik chyba ze swoja 7 z przodu na wadze... nie przesadzaj kobieto w ciazy jestes schudniesz.
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
A ja, naczelna matorna tego forum idę na rzęsy klej koleżanka ma bezzapachowy i jest fajnie robię metodą 2:1. Jestem z tych, które lubią mocniejszy efekt. Na szczęście okazało się że koleżanka je robi ok 3 km ode mnie, także w każdej chwili mogę je zdjąć
-
Ja zawsze robię 2d ale nie na tzw szczotke. Ksiądz załatwione. Dzisiaj był inny i normalny. Chcemy go na mszę a mnie kazał dbać o siebie i dzieciątko:)
Ja wczoraj pazurki robiłam a rzęsy zrobię jak moja kosmetyczka wróci z Niemiec. Jestem prawie łysa na lewym oku:) -
Milmarta - ja też tak mam, że moja pani ginekolog za bardzo nie chce na comiesięcznych wizytach mi podawać wagi Twierdzi, że mam potrzebę kontroli Ale najważniejsze, że ona patrzy na te pomiary i wie, że wszystko w porządku...
Mamy USG III trymestru w ten sam dzień To już jutro, jupi! Także wszystkiego się dowiemy, jak coś to poproś o te przepływy...
Ja też ten III trymestr najgorzej znoszę, zwłaszcza, że właściwie nie miałam żołądkowych dolegliwości w pierwszym. Ale martwię się, że jak ten brzuch jeszcze przez 2 miesiące ponad będzie rósł, to jakaś masakra będzie na końcu, skoro już teraz z zawiązywaniem butów jest jakaś masakra... (odkryłam do czego służy łyżka do butów i oszukuje )
Shantelle, ja nawet nie sprawdzam ile mam na plusie, ale myślę, że bym Cię przelicytowała Uznałam, że nie ma co się przejmować za bardzo, niech mały się dobrze wykarmi, jak urodzę będę cisnąć... Jedyne co, to faktycznie pilnuje ćwiczeń w sumie 3 razy w tygodniu, żeby nie zaśniedzieć zupełnie...