Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie wiem co to znaczy dieta. Ja po tacie mam tak że trochę ruchu i nie mieć czasu zjeść i waga w dół. No ale całe życie jak nie trening sztuk walki to na studiach siłownia. Po to aby ciało było w kondycji i z miesniami.
A powiedzcie mi czy tata może wziąć tatusiowe przed porodem czy dopiero jak synek się urodzi? -
Mam rzęsy, są cudne, do brwi dłuższe, delikatnie podkręcone. Myślałam że będą bardziej wyraziste ale wyszły super, naturalnie. Można zawsze je podmalować nie oddam ..
No i koleżanka powiedziała że nie przytyłam dużo, także jestem zdziwiona że ludzie tak mi mówią... Ale pewnie chcą być uprzejmi hahahajagooo90, diana0501, Siwa1001, framtid, Izieth lubią tę wiadomość
-
Hejka!
Mnie ogarnął dziś szał zakupowy. Dziś mnóstwo mam dodało na grupach sprzedażowych na fejsie bardzo ciekawe rzeczy. Udało mi się chapsnąć łóżeczko białe z wyciąganymi drabinkami i szufladą, kurteczkę parkę ciążową zimową z h&m, poszewki i pościel do kołyski i rożek usztywniany do kompletu. Do tego dorwałam nosidełko Tula w moim wymarzonym kolorze:)
Ale łowy! Strasznie się cieszęframtid, diana0501, jagooo90, Siwa1001 lubią tę wiadomość
-
Poszła mi krew z nosa, nie jakoś się lała, ale kropkę znalazłam na dekolcie. Z jednej dziurki. Myślcie że zadzwonić do lekarza? Czy to zwykle osłabienie naczyń?
Na dodatek kurde miałam jeden jałowy pojemnik, myślałam że będzie więcej moczu a tu kropla... Nie wiem, będę musiała w przychodni oddać. Albo w zwykły, albo poproszę o pojemnik i tam ogarnę..
-
Shantelle ja tez miałam przygody z krwią z nosa ale u mnie jak dmuchnąłem w chusteczkę to zaraz po tym sie krew normalnie lała tak miałam osłabione naczynka. Trwało to chyba z tydzień, bałam sie wziąć chusteczkę do rąk bo odrazu miałam wizje lecącej krwi. Pózniej samo przeszło a jak pytałam lekarza to powiedział ze to normalne bo wszystko jest mocno ukrwione i te naczynka w nosie mogą pękać zwłaszcza jak sie jest przemęczony także jak dla mnie nie masz co panikować, ale oczywiście jak będziesz widzieć lekarza to mu powiedz o tym tak na wszelki wypadek
Diana mam nadzieje ze wszystko juz dobrze, pogadaj z tą małą bestia ze ma nigdzie jeszcze nie wychodzić odpoczywaj, najlepiej leż, zrób sobie ciepła owocowa herbatkę i włącz jakiś fajny film :** -
Wiecie co, no historia. No bo chciało mi się siku za żadne skarby... Chodziłam wokoło przychodzi jak psychopatka i nic. Załamka. Stwierdziłam że juto przyjadę. Położna mi dała sterylny pojemnik a ja nic. No w końcu się udało, w mękach normalnie... I czekam teraz w mega kolejce. Masakra. Nie chce mi się normalnie, misja z tymi kolejkami.
-
U mnie po tej kąpieli jak ręka odjal a mały bardzo spokojny.
Z tą krwią z nosa to ja mam od początku ciąży. Za każdym razem zamiast kataru czy coś to skrzepy wydmuchuje. Ale właśnie to przez osłabione naczynka a jeszcze w ciąży one się rozszerzają. Teraz jeszcze sezon na katary i przeziębienie więc to będzie u nas norma