Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Riri ja nie liczę ruchów. Moje znajome też, jak pytałam, nie liczyły.
Może dzidzia ma taki dzień. Ja też Wam tu nieraz piszę, że coś leniwie u Małego. No on ma mniej miejsca, więc te ruchy będą inne niż przedtem.
Ale jeżeli masz niepokój jedź i zobacz. Jednak wydaje mi się że na pewno jest wszystko Oki.
Diana tak.. Zdrowo jaaa miałam smaka na maka, Fish burgera i frytki. Oczywiście zamiast coli woda, bo jestem na diecie, prawda hahaha hahahaha.
Ale już jutro poćwiczę, na kolacje sałatkę zjemy, także pion wróci
-
Mój tez dość sporo sie rusza, brzuch mi lata non stop, czasem jak siedzę to tak sie buja ze aż mną rzuca :p raz mi laptop z kolan spadł przez te jego podskoki wciska sie cały czas gdzie tylko moze, widać ze charakterny, jak mu niewygodnie to daje czadu odrazu ruchów nie liczę, bo wydaje mi sie ze jest ich wystarczająco ale tez miał takie dni ze mało fikał i sie wtedy martwiłam troszkę, teraz oddaje ze zdwojona siła heh, także nie martw sie Riri, nie panikuj tak odrazu, moze malutka ma poprostu lenia
-
Ja tez dzisiaj miałam dzień zakupowy. Szaleństwo udane Zlazlam sie tyle ze mnie brzuch zaczął bolec a teraz pozycja leżąca. I właśnie czuje urzędowanie. Ale tez nie skupiam sie na liczeniu tych ruchów by nie popaść w paranoje. Jutro mam usg 3 trymestru i bardzo sie cieszę ze ujrzę mojego przystojniaka. Stosujecie juz maltan na sutki ? Ja musze kupić bo najlepiej zacząć 2 miesiące wcześniej.
-
Ja przez dwa trymestry praktycznie nie jadłam słodyczy przez te wszystkie nudnosci i problemy z żołądkiem, a teraz normalnie mnie opętało .. dwa dni temu od rana do wieczora tylko słodycze, aż wczoraj miałam moralniaka z tego powodu haha no ale nie umiem sie powstrzymać i co chwile jakieś czekoladki i pralinki pchają mi się do ust najgorsze jest to, że nie umiem sobie odmówić
-
Maltan maść jest przecikowko przyszłym ranom które mogą sie pojawić od karmienia i gryzienia, a na maści jest podane aby maila skuteczność to trzeba juz na 2 miesiące przed zacząć stosować i pońoc to działa. Mam 2 znajome które to przerobily i nie musiały cierpieć podczas karmieńia
-
Co do ran i bolących sutków to słyszałam tez że bardzo dobrze działa czysta lanolina, można kupić w aptece w takiej małej tubce osobiście jeszcze nie zglebialam tego tematu tak dokładnie, ale moze faktycznie warto bo jeśli o mnie chodzi to ja juz mam bardzo obolałe sutki i czasem jak zahacze ręką albo cos to aż mnie ścina z nóg na chwile, taki ból. Nie chce wiec sobie wyobrażać co będzie jak mnie mały ugryzie eh :p
-
Jiji wrote:Kochane powiedzcie mi jak u was z ruchami liczycie? Ostatnio mała niby kopie ale tak jakoś nie seriami tylko.kopnie dwa razy i spokój i za pół godz znowu... Albo jak poruszam brzuchem to łaskawie mi odpuka.. Niewiem co robić iść na IP, czy przesadzam
Dziś np przed śniadaniem tylko 5 razy kopnela... Potem po śniadaniu coś tak aktywności wykazała a potem spokój koło 14 coś pukla mocniej po obiedzie nic dopiero potem... W końcu zdenerwowana ruszam brzuchem i kopnela mnie z 6 razy i cisza.. Może to też że ma mało.miejsca to już 30 tc... Trochę się denerwuje u was maluszki dużo się ruszają?? -
Shantelle wrote:Riri ja nie liczę ruchów. Moje znajome też, jak pytałam, nie liczyły.
Może dzidzia ma taki dzień. Ja też Wam tu nieraz piszę, że coś leniwie u Małego. No on ma mniej miejsca, więc te ruchy będą inne niż przedtem.
Ale jeżeli masz niepokój jedź i zobacz. Jednak wydaje mi się że na pewno jest wszystko Oki.
Diana tak.. Zdrowo jaaa miałam smaka na maka, Fish burgera i frytki. Oczywiście zamiast coli woda, bo jestem na diecie, prawda hahaha hahahaha.
Ale już jutro poćwiczę, na kolacje sałatkę zjemy, także pion wróci -
Kolia wrote:Maltan maść jest przecikowko przyszłym ranom które mogą sie pojawić od karmienia i gryzienia, a na maści jest podane aby maila skuteczność to trzeba juz na 2 miesiące przed zacząć stosować i pońoc to działa. Mam 2 znajome które to przerobily i nie musiały cierpieć podczas karmieńia