Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam -8 i -6,5 plus astygmatyzm i nie wiem właśnie co z dnem oka. Ciekawi mnie co jutro powie, bo idę do niej 1 raz a tak to w rodzinnym mieście chodziłam do swojego no ale teraz nie będę jeździć 200 km tylko do okulisty ( a taki miałam zamiar w sierpniu przy okazji ślubu brata no ale Szymonowi się spieszyło i nigdzie nie byłam).
-
Ja rycze i leżę... Moja mała od piątku zaczęła mało się ruszać ale coś się ruszala więc nie panikowalam myślałam że kiepskie dni zresztą pisałam wam.. Ale dziś znowu i mówię piernicze idę na IZBĘ zrobili usg niby spoko ale zaczęła wypytywala o wody plodowe że czy czuje ze mi uciekają itp ja ze nie owszem mam czasem wilgotne majtki ale to chyba wydzielina a ona tak tylko pytam...Potem ktg... Przez godz 5/6 ruchów bo niestety za lekko klikalam i nie zapisywaly się ale na szczęście liczyłam w głowie... Niby nie mają podstaw mnie zatrzymać ale mam iść na kontrolę w tym tyg do swojego lekarza.. Albo iść na Kopernika bo tam mają lepszy oddział w razie w... Oki wszystko rozumiem ale mała nadal jak się nie ruszala tak nie rusza... Niewiem.isc na Kopernika dziś? Mój gin nie odpisuje... Oszaleje chybaJej
-
Ja do kąpieli nic nie kupuję. Kupię jak Campari oliwkę Hippa, sztyft Musteli na niepogodę (kremu Hippa nie ma ).
I tyle. A i w razie odparzeń Linoderm z pantenolem bul BephantenWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 18:04
-
diana0501 wrote:Jak ta grupa się nazywa?
Ja nie śpię od 3:30.
Wieczorem dostałam silnych boli więc się spakowalam gotowa do szpitala tylko wzięłam ciepły prysznic i przeszło.
Ja kupuję na grupach wrocławskich m.in. "mamusie z Wrocławia - grupa sprzedażowa", ale myślę, że w każdym większym mieście są utworzone takie grupy. Ja do tego staram się szukać gdzieś blisko siebie by po odbiór nie jeździć po tym zakorkowanym Wrocławiu.
Ale za to polecam wam grupę ogólnopolską "Karmienie piersią", czytam ją od dłuższego czasu, dziewczyny odpowiadają na każde pytania, wspierają się na wzajem a co najważniejsze - są skarbnicą wiedzy. Jest to grupa zamknieta więc ainteresowane osoby do niej dodam. -
Riri daj znac co u Was? Mysle ze ta aura nam towarzyszaca nie sprzyja harcom. Ja po usg trzeciego trymestru wszystko z małym oki. Nie wykazywal dzisiaj sporej aktywności i przyslanial sie raczkami. I co najważniejsze został przyłapany na trzymaniu w buzi swojej stopki. Szok!2 kg szczescia ma się dobrze
Irmelin, diana0501, framtid, Siwa1001, jagooo90, Izieth lubią tę wiadomość