Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My kupiliśmy płyn 3in1 z Johnsona, krem do buzi na niepogodę Nivea, krem do pupki Alantan, oliwka z Nivea(ja jej bardzo długo używam więc na spółkęz małym będzie), sudocrem mam 2 próbki ze szkoły rodzenia i więcej na ten moment nie kupuję.
Może właśnie Riri w szpitalu jest i robią jej badania? Mnie w Zamościu jak podłączyli pod ktg to telefonu nie mogłam używać żeby nie zakłócać pracy sprzętu i żeby sfałszowane wyniki nie wyszły -
diana0501 wrote:My kupiliśmy płyn 3in1 z Johnsona, krem do buzi na niepogodę Nivea, krem do pupki Alantan, oliwka z Nivea(ja jej bardzo długo używam więc na spółkęz małym będzie), sudocrem mam 2 próbki ze szkoły rodzenia i więcej na ten moment nie kupuję.
Może właśnie Riri w szpitalu jest i robią jej badania? Mnie w Zamościu jak podłączyli pod ktg to telefonu nie mogłam używać żeby nie zakłócać pracy sprzętu i żeby sfałszowane wyniki nie wyszły
Mnie z Ziaji uczula masło kakaowe do ciała w białej butelce a w brązowej jest super
Wczoraj smarowałam sobie stopy kremem Scholla...tak trzeci raz. I coś mnie podkusiło przeczytać skład...a tam trzy rodzaje parabenów....nosz porażka jakaś, od razu go wywaliłam do śmieci. Dziadostwo. A ja mam jaz e z parabenami i czytam skład wszystkiego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 18:33
-
Irmelin, ja jestem dzień przed Tobą dokładnie i też nic jeszcze nie piorę, ba, nawet nie wszystko mam kupione . Czekam z nadzieją, że lekarka pozwoli mi w końcu ruszyć dupsko z kanapy.
Jutro przyjdzie do mnie mega paka z Gemini same pierdoly -
U mnie jest taka sprawa że na Mikołaja liczyć możemy tylko na siebie.... Więc ten tego.....musimy sami. Karuzele mam w planach gdzieś koło 3 mca, leżaczek z becikowego no i ta mata chodzi mi po głowie. A zabawki dla noworodka? Totalnie nie wiem co i jak. Dzisiaj widziałam zabawki do wanny- już miałam je w ręce ale odłożyłam bo pomyślałam że dopiero kupię jak będzie mały zainteresowany światem wokół niego
-
Co do kosmetyków dla dzidzi to ja póki co nie inwestuje bo sie naczytałam ze lepiej nie ingerować żadnymi specyfikami, skóra dziecka jest bardzo delikatna i nie chce jej niepotrzebnie traktować żadna chemia. Dopiero jak zauważę ze sie przesusza za bardzo czy cos sie dzieje niedobrego to uruchomię jakiś zestaw pielęgnacyjny ale musze poczytać co by tu zastosować siostra moja pracuje w aptece i przyniosła mi jakiś żel emolium na ciemieniuche, poza tym bepanthen do dupki w razie wu i to póki co wszystko
Ja na szczęście juz sie ogarnelam z moim serduchem, mam nadzieje ze to sie nie powtórzy. Zaczęłam brać aspargin i siostra mówi ze to mogło być od tych tabletek. Moja babcia podobno ma podobne akcje jak weźmie potas, wiec możliwe ze to faktycznie od tych tabletek.
Riri odezwij sie jak tylko będziesz mogła, czekamy na dobre wieści, oby wszystko było w porządku :**
Shantelle lubi tę wiadomość
-
Zapomniałam wam jeszcze napisać ze znalazłam super poduchę do karmienia która pózniej służy dziecku do siedzenia i zabawy
Wstawiam link z aukcja bo na Allegro znalazłam najtaniej
http://allegro.pl/fisher-price-rogalik-do-karmienia-4w1-dgy01-i5644676390.html
W smyku ta sama kosztuje 227zl po przecenie -
Kochane dopiero co przekroczylam próg domu pojechałam na Kopernika przyjęli mnie i od razu ktg mała nawet się nie ruszyła potem lekarka usg i znowu czy badane miałam ilość wód plodowych i ja peklam i przyznalam die jej ze byłam dziś już w innym.szpitalu i też mi to mówili i żebym się skontrolowala u was, bo tak w sumie ta kobieta pierwsza lekarka mówiła... Ona wzięła mnie na jakieś lepsze usg, i ponoć wody są ok wizualnie tak wyglądało, i wszystko jest ok.. Kazała do kontroli za tydzień do swojego lekarza ale ja narobilam takiego rabanu że on chve widzieć mnie jutro... A mała do tej pory nic a nic.. A z serduszkiem i wszystkim ok...ehhhh dziękuję Wam Kochane za troskę i wsparcie i wybaczcie że was stresowalam ;*
jagooo90 lubi tę wiadomość
Jej