Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja słyszałam że ten palmers jest bardzo dobry więc też go kupię, no ale bez przesady jeszcze nie teraz. Zanim coś się zacznie powiększać to jeeeeeszcze.
A ja jutro kolejny szpital. Tym razem na endokrynologię w związku z cukrzycą oczywiście. Znowu kilka dni poza domem. Masakra. Ale może wyreguluje cukry i trochę się ogarnę w temacie jak to wszystko teraz poprowadzić..
Wianna, Shantelle - jak się czujecie laseczki?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Dziewczyny ale się rozpisały co do jedzenia to lekarz mówił, żeby nie jeść surowego, myć owoce i warzywa, i serów plesniowych ale tych z niepasteryzowanego mleka. Ogólnie nie zabranial niczego, jazdy na rowerze czy podróży, powiedział, że nawet wakacje możemy sobie zaplanować samolotem, bo to bedzoe dopiero kilkanaście tygodni mówił, że na pewno nie szukać w Internetach odpowiedzi co wolno a czego nie, a słuchac się siebie i własnej Dzidzi można robić wszystko, ale z umiarem
Agusza, rzeczywiście te szpitale Cie wymorduja, ale to dla Waszego dobra
Ja czuję się zupełnie dobrze. Wcale nie ciążowo, mam nadzieję, że to zwiastuje jedynie, że ciążę przejdę łagodnie, a nie coś innego, najgorszego.Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Aa i brzuch smaruje tym samym co całe ciało, balsam po kąpieli, no może wykonuje trzy ruchy więcej w okolicach brzucha moje znajome stosowaly mustele, działała. ale to chyba późne zacznę się martwić takimi specyfikami, choć mam jak i Wy już nadęty brzuchIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
nick nieaktualny
-
Każda dbająca o siebie kobieta chyba nawilża i natłuszcza swoje ciało regularnie, więc według mnie smarowanie się takiego typu specyfikami stricte.ciazowymi np na rozstępy jest dużo za wczesnie
agusza lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
dziewczyny, ja mam tak wydęty brzuszek że aż zakupiłam dziś spodnie ciążowe i są dobre!!! Wszystkie gumki w leginsach mnie piją! a te spodnie idealne...
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Krychulec dlatego napisałam, że nawilża lub natłuszcza kto co woli, ale każda powinna
Ja osobiście lubię na tłusto się wysmarowac, masłem kakaowym, tak się świecić lubię do twarzy też używam kremu bambino tylko ewentualnie Nivea
Agusza, zostanę jednak z Wami, tu mi lepiejKrychulec lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Edziunia, zakup odważny też mnie piją gumki od leginsow, dżinsy najlepiej rozpiete najlepiej się czuje w czarnych rajstopach, które mogę sobie podciągnąć pod same cyce dobrze, że nie ma jakiś noktowizorow, którymi da się podglądać bieliznę, bo można by mieć z tego niezły ubaw
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm