Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Siwa1001 wrote:My jesteśmy szczęśliwi, ale czasem tak jest, że to najbliższa rodzina wbije szpile.
nie ma co sie przejmować cudzymi opiniami najważniesze jest wasze szczęście bliźniaki super będą się razem bawić i psocićSiwa1001 lubi tę wiadomość
lilka88 -
Siwa - moja teściowa zachwycona. Teść ciągle do niej "Babciu" mówi Opowiada mi jak była w ciąży z moim (przyszłym) mężem i jakie zachcianki miała
Moi rodzice oszaleli ze szczęścia...
Nie rozumiem jak można tak podchodzić do tego?Siwa1001 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No dobra. Przyznam się do tego. Boję się o przyrost wagi.
Jednocześnie nie wierzę, że zjadam te 2000 kcal dziennie, bo zawsze jadłam mniej (nie wiem czy dziecku to wystarczy???).
Czy ja mogę jeszcze zacząć chodzić na bieżnię albo basen (z wodą ozonowaną)? Tak po prostu żeby się poruszać? Nie sprawi to pewnie schudnięcia ale może zatrzyma ponadprogramowe tycie?
Czuję się jak na razie koszmarnie. Wiecznie z pełnym brzuchem, jakbym dopiero co się objadła. "Wylewa mi się" brzydko znad paska aż mi wstyd, bo wyglądam jak obżarciuch. Nie wiem co z tym zrobić, czy to woda się zatrzymała, czy może to tylko wzdęcie... -
Siwa ja też nie narzekam na teściów ale doskonale cie rozumiem bo bliska mi osoba również ma taką teściowa która wbija szpile od tak żeby tylko wbić....
Siwa1001 lubi tę wiadomość
30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
bieżnia - tak, tętno nie może przekroczyć 120
basen - jak najbardziej, byle infekcji nie złapać, ale woda ozonowana nie wiem-ale chyba ok
a brzuch - no cóż, i woda się zatrzymuje i wzdęcia są - komplet:) więc to normalne, takie uroki
a przybieranie na wadze- sprawa bardzo indywidualna, jak to mówią, nie jeść 2 razy więcej tylko 2 razy mądrzej ale i tak coś przybędzie bo metabolizm się zmienia i aktywność fizyczna też na pewno
ale jak ktoś po ciąży się przyłoży to 9 m-cy można zgubić, karmienie piersią bardzo pomaga -
nick nieaktualny
-
Paolcia88 ja też Twój rocznik i pierwsze dziecko. Na początku myślałam że to późno ale jak tak patrzę po znajomych to pierwsze maleństwa zaczynają się pojawiać w okolicach 30stki. Jutro mam nadzieję zobaczyć już bijące serduszko Jak ten czas miedzy wizytami u gina wolno leci...
-
Sanni wrote:Paolcia88 ja też Twój rocznik i pierwsze dziecko. Na początku myślałam że to późno ale jak tak patrzę po znajomych to pierwsze maleństwa zaczynają się pojawiać w okolicach 30stki. Jutro mam nadzieję zobaczyć już bijące serduszko Jak ten czas miedzy wizytami u gina wolno leci...
-
Krychulec wrote:Mam wielki brzuch nie mogę go wciągnąć, cały czas czuje się nazarta i jednocześnie głodna
O RETY TO SAMO!!!!!!!!!!!!
Ogólnie od dziś wyczuwam mdłości nadeszły...
Sanni moje gratulacje! Trzymam kciuki żebyś zobaczyła serduszko :*