Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zamówiliśmy wózek! I fotelik! I kupiliśmy wanienke! I termometr do wody! I więc chyba już wszystko mamy! Jeaaaa!
Z wózkiem mieliśmy dylemat który wybrać kolor i jak dziś pojechaliśmy, to się okazało, że na jeden z tych kolorów nie ma już szans w tym roku, także sama sprawa się rozwiązała ale która nie zamówiła jeszcze wózka, to niech się zbiera, żeby nie było właśnie takiego psikusaNasca lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Mojej koleżance też zostały większe stopy po ciąży. Mi w ogóle nie urosły. Dzisiaj dzień bez większych emocji, chociaż mialam nieprawidłowy zapis KTG, ale potem następny już był lepszy. Jeszcze jeden wieczorem mnie czeka więc zobaczymy jaki wyjdzie. Jutro prawdopodobnie powtórka usg no i to nieszczęsne CRP żeby zobaczyć czy antybiotyk działa. To jutro będzie dzień pełen wrażeń.
-
Tak, kupiłam term do ciała GERATHERM bardzo fajny nim też można wodę mierzyć, ale do wody wole taki klasyczny
A co łokcia, na szkole rodzenia lekarz mówił, że po cesarce jest mocno zaburzone odczuwanie ciepła i żeby lepiej nie polegać na tym pomiarze
Ja nie umiem określić w ten sposób temp, jak teraz sama w ciazy się kapie,to zawsze mam wyrzuty, że jest ona za gorąca i nie powinnamTysia :) lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
U mnie narazie stopy ok za to brzuszek powiększa się i coraz to mocniej ciągnie mnie do słodkości i rzeczy nie koniecznie zdrowych..
No takie sny już nic nie poradzę jeszcze jak naczytam się przed snem pierdół to już masakra....
Milimarta trzymam kciuki dawaj znać
Jej
-
Milmarta trzymam kciuki i wierze ze wszystko jest ok!
Co do rozmiaru stopy to nawet mnie nie straszcie gdzieś już to kiedyś wyczytałam i ciagle tylko obserwowałam moje stopy, teraz mi lekko napuchły i oczywiście panika choć w buty sie mieszczę, mam z reguły bardzo szczupła stopę wiec moze to mnie tez ratuje ale jakby mi sie rozmiar zmienił to bym sie zaryczała normalnie ja mam obsesje na punkcie butów, mój mąż sie śmieje że moje buty to inwestycja i w razie kryzysu wystarczy sprzedać wszystkie 'kapcie' żeby przeżyć kilka miesięcy haha nie mam ich jakiś ogrom ale stawiam na jakość i trochę mnie to kosztuje wiec rosnącej stopie mówię stanowcze NIE!
Dzisiaj synek od rana leniwy, ja spałam cała noc jak zabita, po przebudzeniu szturcham go a on nic, jak makiem zasiał. Z tego wszystkiego zjadłam dwa wafelki żeby go pobudzić słodkim a ten nadal sielanka i spanko walczyłam z nim prawie godzinę, dopiero jak wybiła 8 to zaczął skakać a teraz to ledwo tu pisze bo oparłam sobie ręce z telefonem o brzuch i mi specjalnie przeszkadza i górki z brzucha robi, nieznośne dziecko ❤️ -
Shantelle, nie wywołuj wilka z lasu!!! bo ostatni miesiąc może jeszcze dać popalić
Póki co siedzę w domu ciemnym i zimnym, bo nie ma prądu! Ostatnio jak miałam wizytę, to wodę wyłączyli i tylko prysznic szybki zdążyłam, a dziś znowu wizyta i prądu nie ma, więc i ciepłej wody. Na szczęście lekarz dopiero dopiero o 18, to może zdążą włączyć! Kurde szkoda, że nie mam żelazka na baterie, bym spożytkowała jakoś ten czas i Małemu poprasowala, a tak to nuuudyIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Hej wszystkim:) też miałam iść dzisiaj do laboratorium ale obudziłam się po 4 i po spaniu . Czuję się jak zombie i trz jutro mam nadzieję pójść.
Z tym łokciem u nas będzie nie wypał ponieważ ja się kąpie w ciepłej wodzie a mąż niemal zimnej i mały nie miałby dobrej temperatury więc termometr musi być. Jeszcze do cialka kupię bo dalej nie mogę się zdecydować.
Mnie w nocy mleko prześladuje. Ciągle to samo: urodziłam , nie mam mleka a mm nie mogę nigdzie dostać. Mały głodny a po pudełko mm nie mogę sięgnąć jak już znalazłam.