Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżeli szyjka jest zamknięta to wszystko ok, gorzej jakby się skracała i pojawiało się rozwarcie, a skoro lekarz mówi, że ok to ok. Tak jak pisze Campari, też myślę, że na tym etapie ma prawo się skracać.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
Na pewno będą dobre wieści, muszą!!
Milmarta jak się czujecie dzisiaj ?
Ciekawe czy mój dużo waży..
Ja też pomyślałam, że czeka mnie chyba jeszcze jedna wizyta oprócz jutrzejszej zwolnienie to na pewno dostanę jutro i w połowie listopada drugie, ostatnie ale to zleciało dajcie spokój!!
-
Siwa jakie perfumy i skąd zamawialas? Ja w środę po usg pojechałam do Douglas bo chciałam zobaczyć nowe Hugo Boss Ma Vie i są boskie:) zakupie je na ślub:) tylko w Douglas są za 400 , w Hebe 230 a na i perfumy 185 ( oczywiście te duże opakowanie).
Wianna z tego co czytałam to szyjka ma prawo się już skracać. A ta długość jest dobra:)
Shantelle nasze chłopcy idą mniej więcej tak samo więc pewnie będzie ok 2,5 kg . Taki ładny jak u Wianny:) -
Diana DKNY Be Delicious fresh blossom - zwykle zamawiam na i perfumy, ale tym razem znalazłam taniej na allegro. Dzisiaj z kolei tak na codzień zamówiłam na allegro spray perfumowany Preceive z kulką i Incandessence też z kulką - bardzo lubię kulki z Avonu.
Także będę leżeć i pachnieć jak wszystko przyjdzie, he he.
Swoją drogą też zawsze testuję w Douglas, a zamawiam przez netaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 14:15
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
A ja mam dojścia do oryginalnych testerów za 150 zł, 100ml
I tak, właśnie kupuje np Coco Chanel za 500 zł po 150 zł tester ale oryginalny
Siwa, padłam z firankami haha.
No ja ciekawa mojego, bo on o tydzień większy i mamy wagę obserwować więc jestem ciekawa.Siwa1001 lubi tę wiadomość
-
Ja czasem kupuję takie perfumetki 22ml za 10 zł, ale mimo zapewnień sprzedającego wątpię, żeby to były oryginały, także zazdroszczę dojścia Shantelle.
Wiecie co, żelazko mi się spaliło...narzekałam że nie lubię prasować, ale bez przesady...why???
No i jak mam teraz przeprasować tą nową firankę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 14:37
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Siwa1001 wrote:Diana DKNY Be Delicious fresh blossom - zwykle zamawiam na i perfumy, ale tym razem znalazłam taniej na allegro. Dzisiaj z kolei tak na codzień zamówiłam na allegro spray perfumowany Preceive z kulką i Incandessence też z kulką - bardzo lubię kulki z Avonu.
Także będę leżeć i pachnieć jak wszystko przyjdzie, he he.
Swoją drogą też zawsze testuję w Douglas, a zamawiam przez neta -
Nie nie ja w 32 dopiero.. Czyli jeszcze poczekam z tym paciorem... Ja tam z perfumami się nie spieszę bo 12 mam urodziny a mąż wie co chce )
Byłam w tej hurtowni na Św.Kingi... Ja niewiem oni niewiedza że mają ogromną konkurencję, masakra 5 rzeczy na krzyż, wszystko jakieś takie nie urocze... Zdecydowanie internet i smyk.. A powiedzcie mi co to za plotka mąż przyniósł z pracy ze w smyku wyprzedaż na wyprawkę..?Jej