Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na koziołku, haha, takiego określenia na samolot jeszcze nie słyszałam, fajne, zapamiętam sobie. U mnie nic nowego, dzisiaj nie robili mi żadnych badań ani ze mną nie gadali. Tylko te zapisy KTG 3 razy dziennie, ale i tak się na tym nie znam. Mi się w każdym razie te zapisy podobają a czy im też to nie mówią.
-
Z tymi wizytami, to u mnie tak jest, że teraz przechodzę na tryb co 2-tygodniowy, więc jeszcze trochę ich będzie
Mi się udało w końcu skatalogować wszystkie ciuszki, razem 250 zdjęć (po kilka na zdjęciu...), ale rozmiary od kilku ciuszków wcześniackich do 92 (te największe już wywiezione na strych do rodziców)... Strach pomyśleć, ile zajmie pranie i prasowanie jak już szafę będę miała - gdzie układać...
Milmarta - no news, good news Nie ma co się martwić na zapas. Trzymamy kciuki za zdrówko Twoje i maluszka! -
To prawda- nic nie mówią to jest ok.
W 5*10*15 jest -30% a -40% z kartą stałego klienta. My w listopadzie jedziemy do Zamościa do hurtowni po wannę , przewijak i prześcieradło bo póki co mam aż 1. Uznaliśmy że nakładki do wanny nie kupujemy, stelaża też bo nie ma miejsca -
Aha dzięki a Campari to tylko net? Czy w stacjonarnym też jest ta obniżka. Widzisz to jednak prawda...wybierzemy się z mężem.. Milimarta jest napewno ok bo gdyby coś było to.by albo cie dłużej trzymali na ktg i napewno by Ci powiedzieli, jak moja pchla tak mało się ruszala miała kiepski dzień i spała i to ktg było no nie za dobre chodź dla mnie wydawało się ok to przyszła pielęgniarka i powiedziała potrzymamy dłużej bo dzidziuś chyba śpi. Ja wiadomo już ciśnienie ale okazało się że Mała spała...niewiem ja też gdzieś to słyszałam ten koziolek . Bo chyba sobie nie zmyslilam hahhahha ;)i na obchodach lekarz też by Ci powiedział pewnie..Jej
-
Właśnie mi badania przyszły, krew ok. Mocz super. Ten oddałam tak porządnie, książkowo i nie ma leukocytów ani nic, także nie wiem. No i CRP mam podwyższone. Podwyższone jest od 5 a ja mam 6, coś. Także nie znacznie, ale jest i nie wiem czemu tak może być??
-
Shantelle wrote:Haj.
Diana przebierz się za dynie
Ja zaraz spykam na wizytę
Rozwaliła mnie ta dynia Wystarczy pomarańczowy sweterek i przebranie gotowe, kształty już mamy
Powodzenia na wizycie
Chciałam sprzątać, ale mała tak szaleje, że nie mogę się ruszyć
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Byłam umówiona dziś na 16 z koleżanką a jak weszłam do knajpy to okazało się że są wszystkie mi najbliższe przyjaciółki nawet jedna z Anglii pełno balonów ! Mogłam zamówić do jedzenia co chciałam potem był tort i prezenty, aż się popłakałam Mały dostał ubranka, mini trampki czerwone, książkę z pierwszymi daniami... Zestaw do odcisku stópek.. I piękny szary koc z dzianinki. Cudo. I moment kiedy się popłakałam był, jak przeczytałam na kartce że Ciocia życzy mu lodów w niedzielę... Piękne. Babyshower cudny
W ogóle Agusza jak u ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 22:33
jagooo90, diana0501, Izieth lubią tę wiadomość