Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Weekendy z reguły tu mijają we wzglednej ciszy
Słuchajcie dziś moja znajoma urodziła, co prawda drugie dziecko no ale o 15:20 zadzwoniła do męża, bo byl w kinie z córką, to się zwineli szybko i pojechali po nią i do szpitala prosto i o 16:50 Antek już na świecie! Po prostu błyskawicznie! Ja też tak chceeeeeee idę do niej na szkole rodzenia hahaIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Jak szybko. A ile mial maluszek?
Mnie dzis obudzil koszmarny świeżb skory brzucha(bo to juz nie był świąd, bo swędzi to mnie cały czas). Juz w nocy nawet sie dwa razy smaruje tak mi wysycha i sie rozciaga skora na brzuchu. Zwariuje do porodu, albo beda mi musieli wiazac rece bo nie dam juz rady sie powstrzymac przed drapaniem. Macie jakies sprawdzone bezpieczne sposoby na swędzenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 07:56
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Siwa podobno dużo pić trzeba to na pewno i smarować się... Smarować ile wlezie.
Może olej kokosowy spróbuj? Nierfainowany. Tak aby kokosem pachniał. Naturalny tłuszcz.
A wapno wypić? Może coś pomoże?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 07:33
-
Staram się dużo pić, ale ja akurat z tych mało wymagających w tej kwestii. Smaruję się jak tylko zaczyna mnie swędzieć bardziej niż normalnie - kilka razy dziennie. Dziś po nocy wszystkie rozstępy czerwone na nowo, czyli poszerzone i trochę nowych - nawet Indianie mieli mniej malunków na ciele niż ja... Idę dziś po wapno i ten olej, bo oszaleje.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
54 cm i 3330 g więc az taki drobny nie był chłopak żeby tak łatwo mogło jej pójść
Olej kokosowy trzeba sprawdzić na własnej skórze, mi osobiście on kompletnie nie podchodzi, ani na wlosy ani na ciało.
Siwa, ktoś chyba już tu pisal, że rozstępy są to kreski miłości także zobacz ile masz w sobie tej miłości )) główka do góry, bliźniaki to nie lada wyczyn i każda z nas chyli czoła przed TobąIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Normalna idealna waga, akurat do rodzenia
Coś takiego znalazłam Shantelle, znasz ten bo myślę czy iść do tego sklepu czy popytać w aptece o coś innego: http://www.wegetarianin.pl/olej-kokosowy-virgin-bio-200-ml-bio-planete-p-1713.html
Wianna jak to kreski miłości to ja już jestem ubóstwiana nie tylko kochana tyle tego mam, zaczynam wątpić, że kiedykolwiek i czymkolwiek uda mi się to doprowadzić do stanu oglądalności. Dzięki dziewczyny.
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Siwa, trafiło Ci się mega szczęście, choć ma swoją cenę niestety w końcu taka piękna dwójeczka to nie lada wyczyn dla Twojego ciała, ale medycyna kosmetyczna idzie tak na przód, że na pewno da się naprawić, a przynajmniej zmniejszyć powstałe szkody Ja pisałam wcześniej, kupiłam masło Nacomi-mi bardzo pasuje, tyle, że ja mam piłeczkę nie brzuch ciążowy no ale nic nie swędzi.
Siwa1001 lubi tę wiadomość
-
Riri, ja mam kilka pomysłów, przetestowanych w ,,lepszych czasach" wszystkie można na kruchym albo na francuskim spodzie robić- 1)ze szpinakiem i posypana żółtym serem 2) z kurczakiem, porem, brokułami i mozzarellą-podaję z sosem czosnkowym i 3) z camembertem, orzechami włoskimi i kinfiturą żurawinową.
Jakby coś Ci się spodobało to przybliżę -
Siwa tak, może być ten lub każdy inny. Oby w składzie był olej kokosowy i tłoczony na zimno.
Ten super wygląda
Ja Ciebie rozumiem. Wiadomo dwójka dzieci to naprawdę wyznanie, cukrzyca, ciąża mnoga łatwa nie jest jest, ale człowiek chciałaby przy tym wszystkim jakoś wyglądać.
Ja nie mam rozstępów, ale mam dodatkowe kg. Mam nadzieję że uda mi się je zgubić. Czuję się jak wieloryb. Moje koleżanki wszystkie takie na tym spotkaniu chude, w obsislych ciuchach a ja legginsy haha. Czułam się beznadziejna jak ciotka klotka.
Campari ale pyszności, mmmmomomom.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 10:01
Siwa1001 lubi tę wiadomość
-
He he, a ja mam odwrotnie jakkolwek to brzmi-w życiu nie miałam tak szczupłej figury jak w ciąży i cały wysiłek pójdzie na marne jak się dorwę do słoja majonezu
Oczywiście, żeby nie było, że całkiem walnięta jestem-trochę mi ta waga stojąca w miejscu stracha napędziła.