Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez jutro rano musze lecieć na badanie krwi i moczu a tak nie lubię tego robić
Właśnie skończyłam pierwsza partie prasowania, koszmar! Nie spodziewałam sie ze będzie to aż tak męczące
Kolejna partia juz wyprana i sie suszy, póki co nie chce sobie wyobrażać ze to tez bede musiała prasować ale cieszę sie ze juz cos sie ruszyło do przodu jeszcze musze tylko poszukać te nieszczęsne koszule dla siebie do szpitala i w sumie bede gotowa :Sd -
Ha! Na szczęście mam awaryjną kuchenkę gazową, śmiesznie gotować wodę w garnuszku
Shantelle, przeczytałam gdzieś, że lekkie obrzęki to normalne, ale gdy są duże, to warto kontrolować ciśnienie krwi, jak by było za wysokie to do szpitala! Także sprawdź...Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Siwa ostatnio myslałam o Tobie, że jesteś zdeterminowana rodzić dwójkę SN. Szacun. Ja, że się boję to malo powiedziane, jestem przerażona. Oczywiście nie wkręcam sobie, że coś się stanie, ale co jeśli w połowie zabraknie mi siły? A to droga bez odwrotu w końcu.
-
Każda z nas da radę! A jeśli zabraknie sil, to znaczy że poród już blisko a jeśli zabraknie zabraknie sil , to też nas nie zostawia na pastwę losu , tylko pokroja no i tyle. Pamietajmy-nie jesteśmy pierwsze i na pewno nie ostatnie. Tylko dobre nastawienie DAMY RADĘ !!
Shantelle lubi tę wiadomość
Jago -
Widzicie, a ja nie muszę się ruszać z łóżka żeby mi zrobili badania krwi. Dzisiaj wypompowali ze mnie kolejne pół litra (mam wrażenie że tyle właśnie mi pobierają) . Lekarz jeszcze nie komentował moich wyników, czekam na odprawę, ale pielegniara mówiła że CRP trochę spadło. Miałam też usg no i tam bez zmian, dalej przepływy w górnej granicy normy, a nogi i ręce poniżej normy. Ale doktorka bardzo dokładnie obejrzała serce, bo oni jakoś te krótkie kończyny chyba próbują do jakiejś wady dopasować, no ale serce jest na szczęście ok. Głowa i brzuch też ok. Dali mi jeszcze clexane w brzuch na poprawę przepływów i poprawę akcji serca płodu, bo twierdzą że coś spada czasem. No to mam kolejny codzienny zastrzyk do insuliny.
-
Mi pobierał tydzień temu.
Też byłam w laboratorium. U mnie chłodno i chyba przymrozki były w nocy. Szłam obok parku( do parku z psem nie wolno -,- ) i piękne żółte liście spadały. Na ziemi dosłownie dywan z liści. Mojemu psu tak się podobało ze po największych slupiskach latała -
Paciorkowiec jakoś 34/35-37 tydzień
Zamówiłam przez internet perfumy, torebkę i firankę. Perfumy wysłane podobno godzinę po złożeniu zamówienia, torebka na drugi dzień, a czas oczekiwania na firankę do 10 dni, i co przychodzi najszybciej...firankaShantelle, diana0501, Izieth, milmarta lubią tę wiadomość
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Hej dziewczyny i chłopaki my wczoraj mieliśmy wizytę, Synek prawie 2500 g waży wszystko w porzadeczku, kolejna wizyta 17 listopada i tak zdałam sobie sprawę, że to może być już nasza ostatnia, aaaa!!! nie ma co ten czas równo zapierrrr
GBS mam mieć na nast wizycie
Szyjkę mam w porządku, zamknięta, choć potem w papierach w domu dopiero zobaczyłam, że jest krótsza,tzn. zawsze mialam ponad 30 mm, a wczoraj 26 mm, czy to ma jakieś znaczenie? Tak z ciekawości pytam bo lekarz mówił,że ładna szyjka
diana0501, Izieth lubią tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm