Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój alergolog powiedział mi że od lipca 2017 nasz zajebisty rząd ma zlikwidować poradnie alergologiczne, diabetologiczne i immunologiczne... I mają nas leczyć rodzinni.... Przecież to chore. Do tych lekarzy potrzebni są specjaliści. Ma to zlikwidować kolejki, normalnie padłam jak to usłyszałam.
Płacisz ciężka kasę za podatki itd a wszystko zabiorą.... Mam nadzieję że to nie przejdzie.. Bo nie dość że nawet ciąży nie poradzę na NFZ chociaż bym mogła, jednak nie zdecydowałam się, to astmę będę leczyć za ciężką kasę. Paranoja..
-
Ale to co zrobią ci specjaliści? Będą tylko prywatnie przyjmować? Moja rodzinna leczenia zwykłego bólu kręgosłupa się nie podejmuje czy zgagi, zaraz skierowanie do specjalisty to już widzę jak leczy cukrzycę-buhahah. Co to jest kuźwa za kraj.
-
Hahhahahhahahhahhahah ja też mam ciazowy kalafior więc mogłam opatrznie zrozumieć, ale powiedział że można wtedy iindukowac poród tzn gdyby zaszła możliwość jakąś niedobra, i chyba że ciąża będzie już wtedy dojrzała... Wogole zapytał mi się czy pamiętam swoje sny. Ja przerażona bo niestety pamiętam w większości i co jak każe mi opowiadać a ja kuźwa zacznę o rodzeniu kotów, że karmie mięsem, że byłam koleżanka hitlera (tak tak taki sen miałam niedawno i chowalam się w kombajnie?!) więc powiedziałam że śnie ale nie pamiętam a jak już to pierdoly, a on zapytał czy nazwy miejscowości zapamiętuje czy mam dobrą pamięć bo podobno jak się nie pamięta to jest brak jakiejś witaminy.. I rozmawialiśmy też o tych szpitalach, no i Siemiradzki jak narazie..
diana0501, milmarta lubią tę wiadomość
Jej
-
Ja właśnie nie oglądałam tych rozmów w toku bo po co niepotrzebnie się nakrecac wzięli akurat kobiety u których było cos nie tak .. a ile jest kobiet gdzie wszystko się szczęśliwie konczy wiec po co sobie zawracać gitare ..
Z tą likwidacją poradni to chyba jakies nieporozumienie .. skoro pediatra nie ma specjalizacji to co w ślepo będzie leczył ? przecież takim czymś można krzywdę zrobić jeszcze większą .. ja ich nie rozumiem czasami . Wydaje mi się że to nie przejdzie bo ludzie się na to nie zgodzą .Siwa1001 lubi tę wiadomość
Tysia -
Campari wrote:No przecież ja sobie żartuje-to tylko marna próba podbudowania i tak mocno nadwątlonego ego ale powiem Ci, że teraz się zastanawiam, jak ja ogarnę wizyty u lekarza z małym itd bez samochodu będzie kijowo.
-
Shantelle wrote:Riri Twój sen miażdży.
Wiecie, że ja moje stopy, co zawsze bym rozmiar 39 mieszcze tylko w dwie pary butów... A i tak miałam ciasno, innych nawet nie włoże. Mam. Nadzieję, że tak nie zostanie. -
diana0501 wrote:Ja słyszałam że po porodzie może stopa zostać o rozmiar więklsza, ale znajoma co spuchła tak bardzo bardzo po porodzie jak ręką odjął i został ten sam rozmiar co przed ciążą
Nawet mnie nie załamuj... Mojej kuzynce wrócił rozmiar normalnie. A jak mi nie wróci... Jak ja będę musiała buty wymieniać i to np sportowe, które "100 zł" nie kosztowały i dodając buty do biegania, to koniec.