Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Riri może przez pogode bo ja generalnie pełna energii jestem, ale jak spojrzę za okno to mi mina blednie
Prasuje ubranka SYnka, już mi miejsca w kołysce brakuje!! Bo te świeże Układać narazie tam, bo komoda jeszcze nie całkiem gotowa... Ale wnioskuję, że i tak chyba złą wybrałam, bo dużo za małąIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Ja leżę, bo choroby ciąg dalszy. Jest o wiele lepiej. Pije ciepłą wodę z cytryną i imbirem. A imbir gryzoni tak piecze całe gardło, więc mam wrażenie że wypala bakterie...
Miałam małemu posegregować ubranka, ale muszę trochę się podkurować. Mój jedzie do znajomych do Irlandii, więc jak będę sama to to zrobię, torby spakuje....
Mały dziś grzeczny..
-
wianna wrote:Riri może przez pogode bo ja generalnie pełna energii jestem, ale jak spojrzę za okno to mi mina blednie
Prasuje ubranka SYnka, już mi miejsca w kołysce brakuje!! Bo te świeże Układać narazie tam, bo komoda jeszcze nie całkiem gotowa... Ale wnioskuję, że i tak chyba złą wybrałam, bo dużo za małą
Ja też myślałam, że taka zwykła komoda wystarczy, ale patrząc na ilość ciuszków, to musiałaby chyba być wielka szafa zabudowana na całej ścianie
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Ja też dzisiaj z tych leżących-przeziębienie i mnie dopadło + mega zgaga+ ból w spojeniu nie do opisania. Co kichnę to się tam sypię. Miałam całe mieszkanie posprzątać oczywiście w 3 dni-dzisiaj kuchnia, ale nie daje rady. Ledwo na dwór z psem wyszłam. Chyba wczorajszy deszcz na giełdzie dał w kość
Mój jest bardzo spokojny, nawet czekolada czy cola go nie rusza -
Ja dziś się ledwie zwlekłam na śniadanie i potem znów do łóżka i do 11 spałam. Chyba pogoda nie nastraja...mój synek też dziś nie szaleje, może też przez to, że jakaś rozbita jestem psychicznie, naczytałam się o ustawie 4tys. zdążyłam się poryczeć i ciągle o tym myślę. No ale już tak mam. Do tego zdejmowalam pranie i doszłam do wniosku, że mam za mało śpioszków-cała kupa bodziaków a na dupkę mało co. A mialam już nic nie kupować.
-
Może dzieci nastrój wyczuwają.. Mój też spokojny:)
O tej ustawie czytać nie mogę, o tym rządzie.. Itd.. Nie ma co.
Ja wczoraj płakałam, koszmar, ale to z moim miałam spine..
U nas mały ma dwie półki w szafie, komoda by się nie sprawdziła...
Milmarta, napisz, jak się czujecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 14:35
-
Pewnie pogoda....wiecie jak sie wkurzyłam ..mija juz ponad Tydzien a kuriera nadal nie ma !!!!!! nie mam materaca , poscieli nic ....jestem taka zla dziewczyny dzwonie tam nikt nie odbiera z tej firmy,pisze maile tez cisza w koncu wysmarowalam im opinie .....bo bez jaj dobijam sie do nich juz od paru dni ..bo ani potweirdzenia nie dostałam ani nic dobrze ze wziełam za pobraniem bo prawie 300 zł zapłaciłam ..i byłyby nerwy...z allegro to samo ..nosz czy ich pokreciło ale z allegro chociaz tyle ze wysłąli potweierdzenie ze rzeczy juz ida wysłane ..wiec czekam ale wiem ze ida a tamci nic .....Jej
-
Riri rożki na allegro są fajne, pościelą się nie martw, na początek ona Ci się nie przyda.
Ja kupowałam rzeczy w sklepie, który jest w Krk na ulicy Krzywdy. Możesz kupić wszystko na allegro i odebrać temu, sprawdzony sklep, polecam !
Zrobiłam listę rozpakowanych Mam nie wiem tylko czy termin cc u Milmarty się zgadza ..
Diana, polecam imbir, kuruj się bidoku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 14:51