X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Grudniówki z pierwszych objawów :)
Odpowiedz

Grudniówki z pierwszych objawów :)

Oceń ten wątek:
  • Irmelin Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milmarta ściskamy Ciebie i Olusia mocno! Najważniejsze, że oddycha i je sam. Dzielny wcześniaczek!

f2w3ol2a4nszssgo.png
  • Meg1987 Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milmarta dołączam się do kciuków i życzę Wam wszystkiego dobrego :*

eikt43r804tnuk7g.png
  • Izieth Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milmarta, ja też dołączam się do uścisków i gratuluję syna :) Najważniejsze, że Oluś sam je i oddycha, a z całą resztą sobie poradzicie :) Też czekam na jakieś zdjęcie maleństwa :)

zem3anlif9kas3et.png
    zem3df9h3sl7c67r.png
    Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza kochana, pierwsza perełka :)

Możemy na pierwszym poście zrobić listę rozpakowanych Mamuś, co wy na to ?:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 10:46

Irmelin lubi tę wiadomość

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Campari Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shantelle, świetny pomysł :-) oj, już za chwilę ostateczny bieg do mety

r9bzabd.png
  • agusza Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milmarta, gratuluję synka! Najważniejsze, że sam funkcjonuje poza Twoim brzuszkiem :) bądźcie dzielni, ściskam!

Cukrzyca t1, OPI, ChGB
    Agusza.
    Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości
  • jagooo90 Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam się do poprzedniczek!! Ściskam mocno!

Jago
  • Jiji Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny też tak macie że lezalabym tylko mnie to przeraża!!!! Nawet fo biedry nie chce mi się iść... Muszę posprzątać lodówkę, zrobić zakupy obiad a ja leżę i oddycham

Jej

• wianna Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Riri może przez pogode :) bo ja generalnie pełna energii jestem, ale jak spojrzę za okno to mi mina blednie :P

Prasuje ubranka SYnka, już mi miejsca w kołysce brakuje!! Bo te świeże Układać narazie tam, bo komoda jeszcze nie całkiem gotowa... Ale wnioskuję, że i tak chyba złą wybrałam, bo dużo za małą :P

Igor - nasze szczęście <3 ur. 9.12.2016 r. <3 3430 g <3 54 cm <3
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja leżę, bo choroby ciąg dalszy. Jest o wiele lepiej. Pije ciepłą wodę z cytryną i imbirem. A imbir gryzoni tak piecze całe gardło, więc mam wrażenie że wypala bakterie...
    Miałam małemu posegregować ubranka, ale muszę trochę się podkurować. Mój jedzie do znajomych do Irlandii, więc jak będę sama to to zrobię, torby spakuje....
    Mały dziś grzeczny..

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Izieth Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wianna wrote:
    Riri może przez pogode :) bo ja generalnie pełna energii jestem, ale jak spojrzę za okno to mi mina blednie :P

Prasuje ubranka SYnka, już mi miejsca w kołysce brakuje!! Bo te świeże Układać narazie tam, bo komoda jeszcze nie całkiem gotowa... Ale wnioskuję, że i tak chyba złą wybrałam, bo dużo za małą :P

Ja też myślałam, że taka zwykła komoda wystarczy, ale patrząc na ilość ciuszków, to musiałaby chyba być wielka szafa zabudowana na całej ścianie ;)

zem3anlif9kas3et.png
    zem3df9h3sl7c67r.png
    Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)
  • diana0501 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dzisiaj z tych leżących-przeziębienie i mnie dopadło + mega zgaga+ ból w spojeniu nie do opisania. Co kichnę to się tam sypię. Miałam całe mieszkanie posprzątać oczywiście w 3 dni-dzisiaj kuchnia, ale nie daje rady. Ledwo na dwór z psem wyszłam. Chyba wczorajszy deszcz na giełdzie dał w kość :/

Mój jest bardzo spokojny, nawet czekolada czy cola go nie rusza

3jgxvfxmdt0xa9ha.png
  • Campari Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś się ledwie zwlekłam na śniadanie i potem znów do łóżka i do 11 spałam. Chyba pogoda nie nastraja...mój synek też dziś nie szaleje, może też przez to, że jakaś rozbita jestem psychicznie, naczytałam się o ustawie 4tys. zdążyłam się poryczeć i ciągle o tym myślę. No ale już tak mam. Do tego zdejmowalam pranie i doszłam do wniosku, że mam za mało śpioszków-cała kupa bodziaków a na dupkę mało co. A mialam już nic nie kupować.

r9bzabd.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może dzieci nastrój wyczuwają.. Mój też spokojny:)
    O tej ustawie czytać nie mogę, o tym rządzie.. Itd.. Nie ma co.
    Ja wczoraj płakałam, koszmar, ale to z moim miałam spine..
    U nas mały ma dwie półki w szafie, komoda by się nie sprawdziła... :P

Milmarta, napisz, jak się czujecie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 14:35

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Jiji Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie pogoda....wiecie jak sie wkurzyłam ..mija juz ponad Tydzien a kuriera nadal nie ma !!!!!! nie mam materaca , poscieli nic ....jestem taka zla dziewczyny dzwonie tam nikt nie odbiera z tej firmy,pisze maile tez cisza w koncu wysmarowalam im opinie .....bo bez jaj dobijam sie do nich juz od paru dni ..bo ani potweirdzenia nie dostałam ani nic dobrze ze wziełam za pobraniem bo prawie 300 zł zapłaciłam ..i byłyby nerwy...z allegro to samo ..nosz czy ich pokreciło ale z allegro chociaz tyle ze wysłąli potweierdzenie ze rzeczy juz ida wysłane ..wiec czekam ale wiem ze ida a tamci nic .....

Jej

• Jiji Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znacie sparwdzony sklep gdzie mogłąbym zamowic posciel , razem z wkładami ,i materac???rozek...

Jej

• Shantelle Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Riri rożki na allegro są fajne, pościelą się nie martw, na początek ona Ci się nie przyda.
    Ja kupowałam rzeczy w sklepie, który jest w Krk na ulicy Krzywdy. Możesz kupić wszystko na allegro i odebrać temu, sprawdzony sklep, polecam :)!

Zrobiłam listę rozpakowanych Mam :) nie wiem tylko czy termin cc u Milmarty się zgadza :)..
    Diana, polecam imbir, kuruj się bidoku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 14:51

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • diana0501 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miodek i cytrynka dawno w ruch poszły tylko katar zalewa najmocniej.

Ja zrozumiałam , że Marta wczoraj miała cc?

3jgxvfxmdt0xa9ha.png
  • Campari Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się wydaje, że napisała, że w piątek.

r9bzabd.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też że piątek.
    Diana ja na katar mam sól morską w spray i Buderin, on ma steryd, ale można w ciąży, został mi po poprzednich akcjach zatokami, niestety na receptę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 15:21

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
‹‹ 391 392 393 394 395 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ