X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Grudniówki z pierwszych objawów :)
Odpowiedz

Grudniówki z pierwszych objawów :)

Oceń ten wątek:
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apteka Gemini? To na allegro, czy w aptece on Line?

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Meg1987 Przyjaciółka

Wysłany: 8 listopada 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się dzisiaj udało wyjść na krótki spacer do parku- słońce wreszcie zawitało do Wrocławia.
    Remont u mnie w pełni więc cieszę się z każdego dnia w dwupaku. Jakby teraz (odpukać) zaczął się poród to byłoby przerąbane. Pokoik jest w fazie pierwszej warstwy farby na ścianie więc doceńcie swoje wykończone pokoiki :)

eikt43r804tnuk7g.png
  • framtid Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoo poproś męża żeby pogadał do brzucha :P mój mały urwis robił sobie ze mnie zarty, szturchalam go godzinę i nic aż w końcu mowię do męża: wez z nim pogadaj! i mały odrazu taniec w brzuchu :D

jagooo90 lubi tę wiadomość

18.10.2024 ⏸️ (2cs)
    23.10.2024 - beta 396,5
    25.10.2024 - beta 836
    08.11.2024 - 0,5cm dzidziusia
    18.11.2024 - kolejna wizyta

preg.png

age.png
  • Campari Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, a potem pękają z dumy jak to ich dziecko słucha;-) faceci ;-)

A o co pytasz Shantelle?? Apteka gemini to aptek on line: aptekagemini.pl

r9bzabd.png
  • Campari Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przeczytałam posta Irmelin :-) ja zamawiam mega dużo w gemini, wszystkie moje leki, cały osprzęt dla młodego też zamówiłam, bardzo jestem zadowolona (choć swoją firmę powinnam raczej wspierać, ale ciiii)

r9bzabd.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Campari dziękuję :* skorzystam :)

Wiecie co, haha. Mój był spokojny, potrząsłam brzuchem i tak dawał czadu, że stwierdziłam hahaha że jak Mały śpi, to nie budzić ośmiornicy :)

Siwa1001 lubi tę wiadomość

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Campari Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he, a mówilam, że sie mszczą bestyjki ;-)

r9bzabd.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie opłaca mi się kupić w tej aptece, fakt. Tanio jest, ale kurier 13 zł, więc w zasadzie mi na jedno wyjdzie :/

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Siwa1001 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z kims z gemini poklocilam sie przy wystawianiu opini, bo napisalam ceny super,ale ze dlugo czekalam w porownaniu do innych aptek na dostawe, to mi baba bezczelnie odpisala ze nie powinnam ich porownywac do innych aptek? To zapytalam do czego mam w takim porownac do sklepu spozywczego. Napisalam im szczera opinie, ze tanio ze babka w aptece mila tylko ze dlugo a ta mi tu wyskakuje ze nie powinnam porownywac...to jaki sens ma wystawianie opini jak tak.

Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
  • Campari Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się opłaca, bo zwykle hurtem robię i za przesyłkę nie płacę. Siwa to faktycznie Ci powiedziała he he :-)
    Shantelle, czasem w doz.pl też mają taniej różne rzeczy, tylko trzeba się pofatygować do apteki odebrać.

r9bzabd.png
  • wianna Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dziś pełno stresu pierwszy raz tak miałam, aż się popłakałam :( po śniadaniu jak zwykle położyłam się obejrzeć Gotowe na wszystko i mały przez ponad godzinę nic...nawet nie drgnął, już myślałam czy jechać na wizytę do lekarza czy na izbę do swojego szpitala, na szczęście w końcu zaczął szturchac! Pojechałam zaraz do sklepu po tonę słodyczy i owoców, żeby cukier już mi wcale nie spadał a mały tylko kopał i kopał. Ehh...

Właśnie może jak będę na badaniach w swojej przychodni dowiem się o tą położna środowiskowa, w sumie nie musi teraz przychodzić do mnie, mogę i ja do niej, żeby np.zabdala tętno Synka, ale nawet nie wiem czy ma takie sprzęty...
    Hmmm sam pajac na gole ciało? Jakoś mnie to nie przekonuje... Body to taka bielizna przy samym ciałku... No nie wiem...

Ja wizytę dopiero za tydzien w czwartek.. Wr... Długo jeszcze mi czekać...

Ja dziś leżę, nie robię nic! Żeby nie przegapic żadnego kopniaka, o!

Apteke ja polecam melisse. Tanio jest i przesylka darmowa od 150 zl, co latwo dobic do takiej ceny ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 16:54

Igor - nasze szczęście <3 ur. 9.12.2016 r. <3 3430 g <3 54 cm <3
  • 0majekmeg0 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwa, daj znać po wizycie.

f2w3dqk3u3qezdz1.png

f2w3dqk3u3qezdz1.png
  • Jiji Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja też kupuje w Gemini kupiłam monitor oddechu, i termometr spoko dostawa szybka...mąż niby się kontaktował z tym z allegro i dzwonił tam bo żadne maile nie dochodzą miał oddzwonić i cisza w eterze.... Znowu ryczalam.... Ehhh
    My po pierwszym wykładzie nawet spoko ;););
    Wianna ale ci strachu narobił ;) dzidziuś malutka ;) a teraz halasuje w brzuchu..?

Jej

• wianna Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teraz po kolacji daje znać, ale w ciągu dnia to nie szalał za bardzo... Eh... Ale staram się nie siać paniki...

Myślałam, że w dzisiejszych czasach to już nie ma oszustów na allegro... Może to jakieś nieporozumienie... Nękajcie telefonami itp, mówcie że do allegro zgłaszacie..

Igor - nasze szczęście <3 ur. 9.12.2016 r. <3 3430 g <3 54 cm <3
  • Siwa1001 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syn 2622g, corka 2400g. Wszystko idealnie przeplywy, szyjka zamknieta, tylko lekarz za dwa tygodnie chce mnie juz profilaktycznie polozyc do szpitala. Kota tam dostane...czekajac.

diana0501, Shantelle, Izieth lubią tę wiadomość

• Siwa1001 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i masc ze sterydami mam stosowac, bo paradoksalnie nawet na korzysc, bo ten sam steryd dostalyby maluchy na pluca w szpitalu.

• diana0501 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Campari wrote:
    Mi się opłaca, bo zwykle hurtem robię i za przesyłkę nie płacę. Siwa to faktycznie Ci powiedziała he he :-)
    Shantelle, czasem w doz.pl też mają taniej różne rzeczy, tylko trzeba się pofatygować do apteki odebrać.
    Nie trzeba:) dzisiaj byłam i nie było odzieży ochronnej więc pani mówiła ze mogę do nich lub do domu:)

3jgxvfxmdt0xa9ha.png
  • diana0501 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie panikujcie! Dzieci mają teraz wyraźne fazy aktywności i snu. tak jak dorośli. Mi gin mówił że kilka godzin jak się nie czuje to szpital. Mój np ma mnie gdzieś jak go wołam żeby dał znać czy żyje. Mi już nie daje czadu tylko bardziej przypomina to przeciąganie się. Ostatnio obudziłam się po 4 i byłam bardzo głodna ale nie chciało mi się iść do kuchni a przy łóżku były cukierki. Zjadłam wszystkie i mój nawet nie raczył się zainteresować .

3jgxvfxmdt0xa9ha.png
  • Campari Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwa wszystko wskazuje na to, że będziesz miała pięknie donoszone bliźniaki :-) a szpital konieczny jest?

r9bzabd.png
  • Campari Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diana, ale bezpłatnie do domu przywożą?

r9bzabd.png
‹‹ 397 398 399 400 401 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ