Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie się dzisiaj udało wyjść na krótki spacer do parku- słońce wreszcie zawitało do Wrocławia.
Remont u mnie w pełni więc cieszę się z każdego dnia w dwupaku. Jakby teraz (odpukać) zaczął się poród to byłoby przerąbane. Pokoik jest w fazie pierwszej warstwy farby na ścianie więc doceńcie swoje wykończone pokoiki -
Jagoo poproś męża żeby pogadał do brzucha mój mały urwis robił sobie ze mnie zarty, szturchalam go godzinę i nic aż w końcu mowię do męża: wez z nim pogadaj! i mały odrazu taniec w brzuchu
jagooo90 lubi tę wiadomość
-
Z kims z gemini poklocilam sie przy wystawianiu opini, bo napisalam ceny super,ale ze dlugo czekalam w porownaniu do innych aptek na dostawe, to mi baba bezczelnie odpisala ze nie powinnam ich porownywac do innych aptek? To zapytalam do czego mam w takim porownac do sklepu spozywczego. Napisalam im szczera opinie, ze tanio ze babka w aptece mila tylko ze dlugo a ta mi tu wyskakuje ze nie powinnam porownywac...to jaki sens ma wystawianie opini jak tak.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
Ja też dziś pełno stresu pierwszy raz tak miałam, aż się popłakałam po śniadaniu jak zwykle położyłam się obejrzeć Gotowe na wszystko i mały przez ponad godzinę nic...nawet nie drgnął, już myślałam czy jechać na wizytę do lekarza czy na izbę do swojego szpitala, na szczęście w końcu zaczął szturchac! Pojechałam zaraz do sklepu po tonę słodyczy i owoców, żeby cukier już mi wcale nie spadał a mały tylko kopał i kopał. Ehh...
Właśnie może jak będę na badaniach w swojej przychodni dowiem się o tą położna środowiskowa, w sumie nie musi teraz przychodzić do mnie, mogę i ja do niej, żeby np.zabdala tętno Synka, ale nawet nie wiem czy ma takie sprzęty...
Hmmm sam pajac na gole ciało? Jakoś mnie to nie przekonuje... Body to taka bielizna przy samym ciałku... No nie wiem...
Ja wizytę dopiero za tydzien w czwartek.. Wr... Długo jeszcze mi czekać...
Ja dziś leżę, nie robię nic! Żeby nie przegapic żadnego kopniaka, o!
Apteke ja polecam melisse. Tanio jest i przesylka darmowa od 150 zl, co latwo dobic do takiej cenyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 16:54
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
A ja też kupuje w Gemini kupiłam monitor oddechu, i termometr spoko dostawa szybka...mąż niby się kontaktował z tym z allegro i dzwonił tam bo żadne maile nie dochodzą miał oddzwonić i cisza w eterze.... Znowu ryczalam.... Ehhh
My po pierwszym wykładzie nawet spoko ;
Wianna ale ci strachu narobił dzidziuś malutka a teraz halasuje w brzuchu..?Jej
-
No teraz po kolacji daje znać, ale w ciągu dnia to nie szalał za bardzo... Eh... Ale staram się nie siać paniki...
Myślałam, że w dzisiejszych czasach to już nie ma oszustów na allegro... Może to jakieś nieporozumienie... Nękajcie telefonami itp, mówcie że do allegro zgłaszacie..Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Syn 2622g, corka 2400g. Wszystko idealnie przeplywy, szyjka zamknieta, tylko lekarz za dwa tygodnie chce mnie juz profilaktycznie polozyc do szpitala. Kota tam dostane...czekajac.
diana0501, Shantelle, Izieth lubią tę wiadomość
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Campari wrote:Mi się opłaca, bo zwykle hurtem robię i za przesyłkę nie płacę. Siwa to faktycznie Ci powiedziała he he
Shantelle, czasem w doz.pl też mają taniej różne rzeczy, tylko trzeba się pofatygować do apteki odebrać. -
Dziewczyny nie panikujcie! Dzieci mają teraz wyraźne fazy aktywności i snu. tak jak dorośli. Mi gin mówił że kilka godzin jak się nie czuje to szpital. Mój np ma mnie gdzieś jak go wołam żeby dał znać czy żyje. Mi już nie daje czadu tylko bardziej przypomina to przeciąganie się. Ostatnio obudziłam się po 4 i byłam bardzo głodna ale nie chciało mi się iść do kuchni a przy łóżku były cukierki. Zjadłam wszystkie i mój nawet nie raczył się zainteresować .