Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Campari on chce mnie polozyc bo bliźniaki...no i ze cukrzyca ciazowa, az do porodu, zeby robic codziennie ktg, tylko ze ja nienawidze szpitali, mam traume z dziecinstwa, a mam 10minut drogi do szpitala wiec na sama mysl ciarki mnie przechodza.
Maja tez sie dziwie (i ciesze)ze takie duze, bo bliźniaki zwykle mniejsze niz pojedyncza ciaza, a tu i moje i Twoje nie odstaja od normy naszych forumowych maluszkow.
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Faktycznie Siwa Twoje maleństwa nie odstają od reszty, więc tym bardziej podziwiam Was mamy bliźniaków Patrzę na mój brzuch i wiem, że muszę wszystko pomnożyć razy 2, żeby sobie wyobrazić jak to u Was wygląda
Po wczorajszej wizycie Martynka waży 2642g Wszystko w porządku, u mnie szyjka długa i zamknięta I na szczęście nadal położenie główkoweSiwa1001, diana0501 lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Izieth Martynka też ładna waga . Brzuch lekki nie jest, choć ja i tak się zastanawiam, gdzie ja mieszczę te moje kluseczki, bo aż tak duży raczej nie jest.
Maja daj znać jutro ile ważą Twoje chłopaki.Izieth lubi tę wiadomość
Riri ja nie mam w rodzinie bliźniaków, po prostu podwójna owulacja i modlitwy męża i są...
Każda kobieta ma raz na jakiś czas cykl gdzie są uwalniane dwa jajeczka, albo żadnego, także masz szansęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 09:15
Super umieści z rana ja idę dziś do okulisty, potwierdzić a w zasadzie powtórzyć badanie dna oka. Mam nadzieję że się nic nie zmieniło i mogę rodzić naturalnie.
Tylko niestety czuję, zauważyłam na poczcie jak siedziałam, że wzrok się mi pogorszył. Trochę, ale coś.. A może mi się wydaje... Idę na 12.
-
U nas tez po wizycie już niestety nie zwazony-słaby sprzęt
Ale za to gin powiedziała , ze szyjka bardziej miękka i lekko skrócona także oczekuje porodu. Nie jest powiedziane, ze w najbliższych dniach no ale trzeba czekać Adaś mocno napiera na dół, ułożony glowkowo, serducho biję jak dzwonIzieth, diana0501, framtid, Shantelle, Nasca lubią tę wiadomość
Jago