Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jiji wrote:Hej dziękuję Wam.sloneczka za rady, już tak się bałam że w nocy ledwo spalam a doszło do tego czasem uklucie takie mocne w pochwie, lekarza mam za tydzień, narazie jest spoko czuje ze jest twardy ale on mnie nie boli, tylko jak stoję czuje taki ucisk na szyjke jakby dziecko, ale w czasie tych skurczow, może to przez to że wczoraj się trochę narobilam a dziś mam gimnastykę dla ciężarnych i niewiem czy iść czy odpuścić?
Mój po rozmowie powiedział że ma.ma masakra w pracy bardzo stresujacy okres i że pomoże mi ww wszystkim w weekend,
Nareszcie kurierzy się opanowali i dziś ma wszystko dojść zobaczymy.. Podobno zagonely paczki, ale jaki pech bo i z allegro i z tego sklepu...
Ehhh u mnie też na wszystko jest czas ;)dziś leżę cały dzień zobaczymy czy się pojawi znowu ten braxton;)
Ja też często czuję tak kłucie, jakby mała napierała na dól i chyba faktycznie tak jest, bo czasami boli, czasami nie, na końcówce takie bóle są już chyba normalne
Jeśli nie czujesz się pewnie i nadal coś Cię boli, to może odpuść sobie tą gimnastykę i odpocznij, kurierzy dowiozą co trzeba, to może będziesz mogła się zrelaksować
Od samego rana, a właściwie od nocy jest mi niedobrze... blee... nie wiem, czy mała coś uciska znowu, czy co...
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Im bliżej godziny 0 tymbardziej się stresuje każdym kluciem czy twardnieniem...
Chyba tak zrobię izieth, że odpisze jeszcze zobaczymy jak się będę czuła ale narazie leżę jak kloda
Kurcze faktycznie te ręce to jakiś koszmar, współczuję
Mnie rwia nogi ale to tylko trochę i puszcza potem
Tak Amol ma alkohol ale mała dawkę, jak stosowałam lekarz mi nic nie mówił a wręcz przeciwnie.. Mi pomagał na bóle głowy, katar, ból gardła, czasem nawet pedzelkowalam nim migdałki jak były chore i też spoko,
Dziękuję Wam jeszcze raz uspokoilyscie mnie naprawdę bo już się bałam że coś nie tak... Jeszcze 3 tyg w dwupaku wytrzymać a potem mogę rodzicJej
-
A ja spakowałam torby, oczywiście nie wszystko na tip top, zostawię kartkę co dołożyć, ale najważniejsze jest.
Jak mój wróci z Irlandii, pójdziemy na zakupy do apteki i Rossmanna, wtedy będzie już wszystko
Nawet łatwo poszło hehe. Tylko ten rożek tyle miejsca zajmuje... Chyba muszę przepakować Małego w większą torbę
-
Hej, jestem jestem. Teraz rzadziej zaglądam bo skupiam się na czytaniu o zespole downa. Jestem przerażona, nadal sobie tego nie ułożyłam w głowie, ale i tak czuje sie juz chyba ciut lepiej psychicznie. Od wczoraj mam małego kolo siebie, z inkubatora juz wyszedł. Miał robione usg serca, głowy, brzucha. Najpierw nas nastraszyli ze jest jakas zmiana w brzuchu, ale dzisiaj po kontrolnym usg juz tego nie bylo. Miał tez okulistę ale tez do ponownej kontroli za kilka dni. Mi znowu urosło CRP i biorę kolejny (trzeci juz) antybiotyk. Nie wiem jeszcze co z nami bedzie i ul nas tu potrzymają. Olek musi trochę przytyć, bo na razie wrócił do swojej wagi urodzeniowej.
Dzięki dziewczynki za zainteresowanie. Ciekawe ktora z was będzie następna
PS. Data rozpakowania na pierwszej stronie się zgadza. -
Milmarta, super, że u Was coraz lepiej.
Ja pracuje z dziećmi z różnymi niepelnosprawnsociami i to są naprawdę cudowne dzieci, potrzebują tylko wielkiej miłości i zrozumienia, które na pewno jesteście w stanie zapewnić Olusiowi. Podstawą jest rehabilitacja i odpowiednia terapia i to żeby się nie zamykać z tym wszystkim przed światem.
Mam nadzieję, że i Ty szybko wyzdrowiejesz, bo to podwyższone crp wcale Ci nie jest potrzebne.
Odzywaj się do nas w wolnej chwili
Riri jeśli czujesz jakiś dyskomfort to nie idź. Poćwiczyć możesz sobie też sama w domu jak będziesz się lepiej czuła odpoczywaj po prostu terazIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Milmarta, super że z Olusiem w porządku Buziaki dla Was, trzymajcie się i dawaj znać co u Was słychać
Riri odpoczywasz, czy jednak poszłaś na gimnastykę? Jak czujesz, że coś jest nie tak, to lepiej sobie ten jeden raz odpuścić
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Odpuscilam i na wykład też nie idziemy szkoda bo fajny.. O cesarskim cięciu... No alr wolę polezec... W pewnym momencie już się ubieralam ale nagle spina i musiałam.az.usiasc wogole najlepiej mi jak leżę...
To był mój pierwszy gimnastyczny raz.. No nic pójdę na drugie zajęcia jako zoltodziub mi najbardziej zależy na ćwiczeniach oddechowych i nauki parcia... Leżę jak trolllJej