Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się czaję na brokuła z biedronki
Wszystkiego najlepszego Jiji Tak specyficznie uczciłaś ten dzień - golonką Najważniejsze, że smakowało
Ja też nie rozumiem tego szału zakupów przed i po świętach, a to przecież był tylko jeden dzień wolnego...Siwa1001, Jiji lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Riri sto lat sto lat
Koleżanka pojechała i siedzę sama znowu.
Na kolacje zjedliśmy chipsy, pięknie. I ptasie mleczko. Porażka.
Dziewczyny, tak mnie boli krocze, że nie mogę chodzić, naprawdę. Mam. Się martwić? Bo wstać dla mnie mnie podnieść nogę to problem, boli
-
Riri, najlepszego
Laski nie wiem co robić. Od 16 mam skurcze co około 10-15 minut. Jechać na IP? Te skurcze w większości nie bolą, ale są nieprzyjemne dosyć. I tak siedzę i rozkminiam co robić. Jutro zaczynamy 36tc więc jeszcze pewnie będą wstrzymywac ewentualny poród chyba co?
Idę niedługo pod ciepły prysznic. Może przejdzie..
Shantelle z kroczem Cię doskonale rozumiem bo mam to samo. Ledwo lewą nogą mogę ruszać. A w nocy jest najgorzej.Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Hej bardzo wam dziękuję.. Dowalilam jeszcze kanapkami a tetaz czuje wszystko w gardle.. Shantelle mnie też boli krocze czasem jakby ktoś mnie poprostu tam skopal a dziś jak wstałam szybko to nagle w pół mnie zginęło taki bol w kroczu.. Połóż się włóż może między nogi poduszkę..
Mnie znowu napieprza podbrzusze jak na okres, też leżę z poduszka między nogami na lewym boku zjadłam magnez, luteine i leżę... I też mnie kłuję w kroczu...Jej
-
Riri - najlepszego!!!
U nas szafa już stoi i nawet ma drzwi i się suwają, yeah!
Uświadomiłam sobie, że jeszcze trzeba będzie się z wszystkimi ciuchami do niej wprowadzić, wymyślić system składowania, zakupić pojemniki, ech...
Na razie nie prałam ciuszków, żeby nie suszyć w tym kurzu remontowym. Ale segregowałam sobie kolorami i przewracałam na lewą stronę całe 5 godzin! Mam sporo różnych rozmiarów, również większych i stąd tych ciuszków tak dużo... Gdzieś w połowie uświadomiłam sobie, że mogłam w sumie założyć pranie tylko tych malutkich, ech... KALAFIOR!
Mi też coraz ciężej z dnia na dzień... Przede wszystkim coraz ciężej mi prowadzić samochód, po krótkiej chwili okropny ból pod żebrem... Czasem też taki mocny krótki ból pęcherza się pojawia, pewnie jak główka w niego przyładuje, ech...
Ale najważniejsze, że do przodu
PS: Torby do szpitala nadal niet...Jiji lubi tę wiadomość
-
Aaaa, Shantelle - zazdroszczę brokuła ze Świeżaków. My też chcieliśmy, ale ostatnio dopiero odbieraliśmy i uznaliśmy, że nie będziemy robili wycieczki po wszystkich biedrach w okolicy, żeby go znaleźć, zwłaszcza, że ponoć brokuły bardzo szybko zeszły. My mamy śliwkę
-
Jesteśmy na porodówce, leci już druga kroplówka z magnesem i skurcze jakby ciut mniejsze chociaż częste i regularne w miarę. Piszą się przeważnie do 50 ale było kilka takich do 90...czekam co będzie dalej a mój synuś waży już 2800:)
Śmiesznie bo dwie łaski urodziły od kiedy tu jestem w tym jedna bliźniaki. I teraz najlepsze - jedna bliźniaczka urodziła się 12.11 a druga już 13.11 jaja co? Lekarz mówiła że nie da rady niestety naciągnąć daty bo za długa przerwa między nimi.Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Waga juz ladna, niech Emilek do 3kg poczeka jak da rade . Ktory Ty masz teraz tydzien ciazy?
Slyszalam o takich przypadkach, ze bliźniaki maja rozne daty, ja sie bede starac zeby mialy te same A ktory tydzien ta z blizniakami?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 08:47
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Ja właśnie też wypiłam kawkę i zjadłam rogala + brownie w ramach śniadania teraz próbuje się w końcu zmotywować i zrobić zdjęcia mojego zestawu do hybryd zeby wystawic na allegro, bo postanowilam ze juz nie bede tego robic i tak juz od tygodnia te zdjecia robie i bez rezultatu i jeszcze mnie chyba przeziebienie zlapalo, bo czuje sie niewyraznie i katar z nosa poszedl
-
Ja mam teraz 36tc czyli skończony 35 więc podali mi te kroplówki i czekam na rozwój zdarzeń. Skurcze teraz są, ale już nie takie częste bo co około 20-30minut. Najgorsze że badania od dołu mi nie zrobili bo za często nie chcą tam zaglądać i nawet nie wiem czy jakieś rozwarcie się zrobiło czy nie, jak szyjka itd. No nic, zostaje czekać tylko
Ta z bliźniakami to nie wiem który tydzień, tutaj mam wrażenie idzie taśma bo już kolejne 3 dzieciaczki są na świecie ale bardzo anonimowo i jakby intymnie. Nie słychać rozmów z innych sal, tylko ewentualne krzyki kobiet a później dzieciSiwa1001 lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości