Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oby, oby .. Egoistyczne gadanie, ale zamierzam urodzic z poczatkiem grudnia hah i mam nadzieje że mój syn ma podobne zdanie w tym temacie
-
Riri znam ten ból. Dziś wracałam od koleżanki z Wieliczki i każdy w dupie. Ja z tym kroczem nie wyrabiam, tak mnie boli, ani wstać normalnie a siąść, strasznie..
Haj, ale żem się nachodziła, Jezu od 9 w gazie....
Zjadłam obiad i siadam na dupie. Dziś mnie jeden facet na przystanku zagadał stary, że mnie życzy najlepszego i że śliczna mama jestem i że un i dziadkiem jest i ojcem... A potem czy mam 60 gr... Ja że nie bo mam na busa hahaha.
Potem szłam od koleżanki, to chłop do mnie młody, który miesiąc. Ale zlałam... Grzebałam w telefonie to akurat hahaha.
Jutro wolne a środa usg, czwartek gin, piątek dermatolog a w SB i Nd mamy nauki przed ślubem..... Nie wiem czy to zaniosę hehe.
-
Ja też jutro wolne a potem gimnastyka i nauka w szkole rodzenia.. Wiecie co wam powiem zdecydowanie za późno na nią poszłam wyjście z domu to dla mnie mega wysiłek... Szukanie ubrań, prasowanie jezuuuuuuuuu, a na dodatek jeszcze godzina gimnastyki i dwie godz wykłady tylek mi cierpnie na stolku....Jej
-
Z dwojga złego chyba wyjście do ludzi jest lepsze niż zalegniecie w domu
Pogoda niestety nie sprzyja na wychodzenie, ale wydaje mi się ze chyba od razu lepiej człowiek się czuję jak wyjdzie na świeże powietrze
Nawet Karolina nie wiesz jakbym chciała, żeby mi te dni szybko leciały..chce już rodzic nawet bardzo chce już urodzićJago -
Shantelle jakie masz usg w środę?
Też już czekam do wizyty, ciekawe czy coś tam się rusza czy nie rusza
Ale plan mam, że teraz wstrzemiezliwosc z seksem i zaczynamy dopiero od 1 grudnia, bo ja chcę urodzić w grudniu a nie w listopadzie
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Dziewczyny wychodzi moje lenistwo... Przed ciąża miała zęba z lekiem.... Zaszlam w ciaze bałam się w 1 trymestrze w drugim zupełnie zapomniałem a terax czuje ze dziura się pogłębia lekarstwo wypada ząb jest do kanału... Nie boli naradzie niechce iść do dentysty bo wiem że bez znieczulenia nie wytrzymam.... A boję się też o moją misie... Może lepiej nie dlubac przeczekać.... I po porodzie od razu... Niby tam.jeszcze jest takie białe ale już pomału się wykrusza... Kuźwa zawsze coś ale mam dołaJej
-
Wianna, mam usg gangliona który mi się zmienił przez te opuchlizny. Taka tłuszczowa kulka pod skórą.
Riri w trzecim trymestrze można leczyć. I ze znieczuleniem. Jak lekarz pozwoli. Na dobrą sprawę kobiety dostają ketonal w szpitalu po porodzie i karmią piersią
A jak Ci lekarstwo wypada idź dołożyć. Zapytaj w ogóle dentysty czy możesz tak chodzić z takim zębem. Aby nie był do usunięcia.
Jagoda.. Współczuję. Kładz się i grzej. A jak się nie poprawi to może lekarz?
Ja jakbym miała teraz sex uprawiać z tym kroczem, to chyba bym z bólu umarła.... Nie jestem w stanie chodzić... Ma co dopiero... Aaaaaaaaa nawet nie myślę bo mnie boli bardziej...
-
Bez zmian narazie. Tzn wczoraj mnie trochę postraszyli ze malutki na tachykardie bo zapis ktg był kiepski i zrobili mu dopplera serduszka ale wszystko okej, żadnych zmian więc może po prostu miał taki dzień bo dziś rano już ktg było lepsze
Nie wiem czy wyjdziemy do porodu stąd bo dzisiaj lekarz stwierdził też wielowodzie ale mówił żeby się nie przejmować tym więc chyba się nie przejmuje
Trochę się zdenerwowalam dzisiaj bo skończył mi się lek wziewny na astmę i lek mówi że oni go tu nie mają a recepty nikt mi nie wypisze gdy jestem w szpitalu. No to pytam co mam zrobić a on na to że spróbuję coś załatwić..heh dobre co? Jestem w szpitalu który ma problem żeby zapewnić mi lek na chorobę przewlekłą na która akurat teraz w szpitalu nie leżę. Polska służba zdrowia rządzi :]Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Masakra, to co masz się wypisać na własne żądanie pójść do lekarza po leki na astmę i wrócić? Normalnie to jest paranoja. KTG robią Ci 2 czy 3 razy dziennie? Dobrze, że z małym skończyło się tylko na strachu, raczej na pewno Cie nie wypuszczą, zdążyłam zauważyć, że lekarze z tego szpitala są przewrażliwieni.
Wczasy he he. Jak się mój ginekolog bardzo uprze to za tydzień będziemy rządzić tam we dwie . Diabetolog zapisała hospitalizacje od 38 tygodnia, czyli tydzień później, więc zobaczymy, ale coś czuję, że wtorek/środa zawitam.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Wszystko coraz szybciej się zbliża...
Ja dziś jakaś nie ogarnięta... Nie mogę się zebrać do niczego, ale na szczęście posprzątałam.
Mój dziś wraca z Irlandii. Cieszę się, bo jednak samej w tym domu to beznadzieja.
I nie będę miała stresu, że coś się zacznie a jego nie ma.
Czuje wieczny głód, załamka.
-
Ja też ostatnio jakiegoś takiego lenia mam, siedzę cały dzień i nic nie robię, a jeszcze pokój dla małej nie jest skończony, chciałam w szafkach posprzątać... chyba ten syndrom wicia gniazda mnie omija, bo nie chce mi się nic wić
framtid, Irmelin lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)