Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem wam ze już chciałabym żeby się rozkręciło i było po wszystkim egoistyczne to może podejście bo jest jeszcze za wcześnie trochę ale już jestem zmęczona tą końcówką ciąży i to dlatego.
paolcia88 lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Agusza świetnie Cię rozumiem, mam dopiero skonczony 34 tydzień a w głowie egoistyczne myśli że już bym chciala koniec tej ciaży, także nie martw się no i myśl pozytywnie bo jesteś bliżej niż dalej
Shantelle mam całe pudło do sprzedania, lakiery hybrydowe ( ponad 20 kolorow), bazy, topy, jakies pisaki, farbki, naklejki na paznokcie, ogolnie te wszystkie rzeczy co do hybrydek potrzebne wstawie zdjecie jak zgram z aparatuagusza lubi tę wiadomość
-
Agusza trzymam kciuki może się uda wszystko już niedługo, daj znać nam
My z mężem u moich Rodziców jesteśmy na weekend i tak myślę, że to chyba już ostatni raz, kiedy sami przyjechaliśmy we dwójkę
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Jesteśmy od 20 na oddziale patologii ciąży bo skurcze się uspokoiły na tyle że mnie przenieśli jutro zapytam lekarza czy w ogóle przewiduje moje wyjście do domu przed porodem.
Siwa, cukry okej bo nie podają mi teraz żadnych dziwnych leków i jem swoje jedzenie więc spokoSiwa1001 lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Byłam na badaniach Boże ci ludzie nie którzy tacy aspoleczni widzą że ledwo w tym tramwaju stoję a ludzi ze hohoho to będą się pchać i pchać nosz kur... Patrzę miejsce myślę usiądę ale nie wypchnal mnie beret jeszcze facet... Za to w diagnostyce ciemno od ludzi alr jedna pani się zachowała i mnie puściła byłam jej mega wdzięczna bo po takiej trasie mogłam usiąść i czekać na badania.....Jej
-
Kurde nie wiem o co chodzi, ale ostatnio jak sie wazylam to mialam 57,5kg a dzisiaj rano weszlam na wage i pokazala 55.9kg mozliwe zebym nagle tak schudła? nie wydaje mi się żebym jakos ograniczyła posiłki czy cos ..
-
Siwa zawsze wazę sie rano po zrobieniu siusiu, przed śniadaniem
Wole jednak wierzyć w tą pierwsza opcje, powiem nawet ze wczoraj chyba z trzy razy w toalecie byłam, a dzis śluzu od groma wiec moze sie powoli oczyszczam :p