X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Grudniówki z pierwszych objawów :)
Odpowiedz

Grudniówki z pierwszych objawów :)

Oceń ten wątek:
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, po co.
    Mój dziś za to grzeczny, ale pewnie ma cichy dzień... Zaraz coś zjemy i go rozrusza :)

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Campari Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :-) my dziś mamy jakąś rodzinną symbiozę-mąż wciągnął rogala marcińskiego, a młody zaczął tak szaleć jakby to On się nawpierdzielał ;-)

Izieth, jagooo90, Jiji lubią tę wiadomość

r9bzabd.png
  • Tysia :) Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj mały tez dzisiaj ma leniwy dzien ale mi się wydaje ze maluchy nie mają już tak miejsca w brzuchu . Mi się nieraz nierusza z godzinę albo i dłużej a ja już schizuje ze coś nie tak :/ po czym popołudniu kopnie parę razy i tyle . A na następny dzień potrafi od rana szaleć wiec nie wiem czy jest się czym martwić czy nie ...

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png
  • Izieth Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też przez pół dnia był spokój i niby coś się ruszała, ale ja jak to ja powoli zaczęłam schizować ;) Na szczęście wystarczyło, że spokojnie usiadłam i zaczyna się wypychać we wszystkie strony :)

Dzieciątka mają już mało miejsca, ale też mogą się zdarzyć dni, że mają większego lenia, niż zwykle i ruszają się trochę mniej :) Jak czuć jakiekolwiek ruchy, to chyba można być spokojnym :)

zem3anlif9kas3et.png
    zem3df9h3sl7c67r.png
    Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi teraz hulanki się zaczęły. W ogóle wypiłam rano kawę, słodkie a Mały nic. Poszłam do teściowej i ona już z kawą czekała, ale ja słabe pije, więcej tam mleka, zjadłam obiad i Mały zaczął latać, także Oki.
    Teraz się i nuda, bo w telewizji Hobbit kuwa leci, no nie ma nic żywcem. Nie wiem dlaczego w święta jest taka umieralnia w tv... Jakby nie mogło wszystko lecieć jak zawsze.
    Mecz sobie włączę na pewno. Polska gra. I co, nudaaaaa.

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png

Wysłany: 11 listopada 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shantelle ja oglądam park jurajski :D tez nuda ale przynajmniej 5 latek jest zainteresowany a ja mam chwile spokój bo nie lubię się bawić klockami lego :D ile można :) wiec korzystam póki film go interesuje :) o której jest mecz w ogóle ?

• Jiji Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też oglądam hobbita, mała skakala jak się.objadlam zimnych mandarynek dzisiaj ;)...

Jej

• Shantelle Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia, naszego czasu 20:30 czyli u as 19:30 chyba :) ale mogę źle mówić.
    Mój mu kupił te krótkie emu hehehe ale oczywoście z 39 były tylko szare i granatowe, czarnych nie było, ach...zawsze tak mam :P
    No i się nudziałam, to stwierdziłam, poćwiczę. Bilans po ćwiczeniach : nadaję się do pchania karuzeli po sezonie. Na rękach się nie idzie oprzeć bo bolą, nogi nie podniosę bo krocze. Nawet matę zwijam wolniej.

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png

Wysłany: 11 listopada 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja byłam to były czarne ale może juz wykupili bo one najczęściej schodzą :D i tak dobrze mówisz u nas 19.30 czyli jeszcze pół godzinki w sumie :)
    Shantelle może odpuść sobie teraz ćwiczenia bo będziesz jeszcze bardziej chodzić jak połamana :) ja po porodzie chce zacząć ćwiczyć jak najszybciej ale nie wiem kiedy będę mogła :/

• Shantelle Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia, jak się te buty się mi spodobają to Cię chyba poproszę o kupno i wysłanie mi do PL tych emu, nosz tak chciałam czarne hehe,ale będzie granat i szary więc myślę że dam rade :P

A do ćwiczen to połowę pomijam hahah i siedzę na macie, tak się właśnie nadaję :P
    Po CC nie wiem, ale chyba długo się odpoczwa niestey od ćwiczeń ;/

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • diana0501 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie narzekajcie na brak filmów w tv bo przynajmniej macie co robić a ja? Nie mam tv, gdyby nie Internet to bym umarła z nudów

3jgxvfxmdt0xa9ha.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Coś ostatnio mi noce na spokojnie mijają. Oczywiście pewnie w tym momencie powiedziałam to w złą godzinę i od teraz znowu będę źle spać hehe. Może dlatego że łóżko mam dla siebie :P

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Campari Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się słonecznie i mroźnie :-) zaliczyłam rano laboratorium i mnie czarna rozpacz ogarnęła-normalnie ludziów jak mrówków, aż czarno. Ale wypatrzyłam na szczęście karteczkę, że cięzarówki wchodzą bez kolejki :-) znaczy mąż mój bo ja z moim kalafiorem to bym tam usiadła i płakała.

r9bzabd.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosze byłam w Kauflandzie i mam koniec. Kuwa Ci ludzie z tymi koszykami przejść nie dadzą. Przy wadze warzyw to tak się pchają, nawet nie przepuszczą bo lecą...Baba jeden korzeń pietruszki waży 15 razy... Ja już tam gadałam do sobie, nie chcecie wiedzieć co.... Na szczęście przy kasach luz. W piekarni kolejka tak, że szło oszaleć, ja w tej czapce, gorąco... Zgrzana jestem... Nie wiem, ja jak jestem w sklepie to trzymam koszyk koło tyłka, ktoś idzie to przepuszcze, nie pcham się a te dziody to normalnie..... Bieg stada świń

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Siwa1001 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shantelle nie strasz bo właśnie zamierzałam iść do sklepu, a chcę odebrać drugiego świeżaka.

Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
  • Campari Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam powiem, że nienawidzę sklepów. No po prostu nie cierpię. U nas od zawsze zakupy spożywcze robi mąż i pomnik Mu chyba za to postawię :-)
    Ja się wybrałam do h&m, mam 3 karty podarunkowe i chciałam młodemu śpiochy i pajace kupić :-/ ciuchów multum ale śpioszków 0. Może już się noworodków w śpioszki nie ubiera?? No i tylko brzuch mi stwardniał po tej wycieczce.

r9bzabd.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwa może w biednej będzie lepiej....

Też muszę do hm.... Ale to jak mój wróci.

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Siwa1001 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W biednej też tragedia i świeżaka nie odebrałam, bo same pomidory były :(
    Nie wiem co Ci ludzie tyle kupują, w czwartek było źle, ale dziś chyba gorzej, a jutro nie ma wolnego..., że niby wyżarli całe lodówki przez jeden dzień? Nie kumam.

diana0501 lubi tę wiadomość

• Shantelle Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ja właśnie się zastanawiam. Przed dniem wolnym zakupy jak na miesiąc a po wolnym tak samo haha.
    Nasz Kaufland jest zaraz przy wyjeździe na Wieliczke i inne wioski, także te wioski zawsze w tym kaufie... Dramat.
    Siwa a jakiego świeżaka chcesz :)?

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Siwa1001 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzyba albo kalafiora. Mam już truskawkę :) tzn. dzieci mają. Muszę zrobić rundę po innych biedronach.
    Kurde przestaję się mieścić w kurtkę, którą kupiłam, żeby dotrwać do porodu, czuję się jak chodzący Michelin.

‹‹ 401 402 403 404 405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ