Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też śnieg, słońce, taką pogodę lubię byłam na badaniach, chyba już ostatnich co prawda na letnich oponach
Jaka jest różnica które z rodziców zgłasza do ubezpieczenia w swojej pracy dziecko? Jak to wygląda praktycznie i technicznie?Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
A co do KTG to mi w szpitalu mówili, że dzieci są wtedy bardziej ruchliwe bo rozpoznają swoje dźwięki i się niecierpliwią i nie wiedzą o co chodzi dlatego często się wierzgają i są wtedy bardzo ruchliwe
Siwa1001 lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
U mnie brzydko. Smog pewne konkretny,moj mówi że ślisko więc abym nie chodziła. Też muszę iść na krew i mocz, ale to spokojne we środę mogę zrobić bo na czwartek będą. Już się tej wizyty doczekać nie mogę.
Też leżałam długo od 5 i zasnęłam jak mój wstał.
-
Hej dziewczyny byliście może w biedrze, nie wicie czy są już te zabawki świąteczne?..shantelle to ja siedzę na tyłku też chciałam iść na spacer.. Ja id czwartku ktg... I wiecie co nie chce mi się wstać a wczoraj płakałam w mojej garderobie bo ona taka mała i nie mogłam się tam zmieścić z brzuchem.araczej swobodnie poruszac. I darlam się na pół domu że wszytko w tym domu dla krasnoludków...Jej
-
Hejka dziewczynki ja wczoraj zaczęłam przeprowadzkę do nowego domku i wszystko super ale mam już dość wczoraj chyba się przeciazylam, cała noc spać nie moglam bo krocze bolało i kręgosłup masakra a dzisiaj znowu trzeba ogarniać resztę rzeczy . Psychicznie chciałabym wszystko na raz robić żeby jak najszybciej pójść juz do nowego domu ale fizycznie chodzę jak kaczka i ledwo żyję
W piątek mam ostatnią wizytę w szpitalu juz i wkoncu się dowiem ile Szymek waży potem następna wizyta to już cesarka )Tysia -
Uuu Tysia to się oszczędzać musisz
Ja dziś lodówkę umyłam i standard, łazienka...podłogi. Teraz już mam porządek i jest cacy. Mały się tak wierci że nie do wiary. Naprawdę...nie mogę uwierzyć...Ja za dwa tygodnie będę miała dziecko. Nie do wiary❤Jiji lubi tę wiadomość
-
Wiesz Shantelle jak to jest człowiek chce iść jak najszybciej i robi ponad siły żeby było z głowy a potem są skutki
Ale dzisiaj leżę narazie, popołudniu jak chłopy z pracy wrócą to zacznę coś robić
U mnie dzisiaj spokój Szymek śpi bo przez ostanie parę dni dał mi popalić .
Mi też 2 tyg tylko zostało, zlecialo szybko nawet nie wiadomo kiedy a niektórzy mówią ze końcówka ciąży się dluzy . Mi za to leci strasznie szybkoTysia -
A u nas się okazało, że wielowodzie się powiększyło.. Jutro na obchodzie będę pytać co z tym fantem robimy. Wkurzyłam się, ale narazie nie panikuje w ogóle jakoś spokojna dziwnie jestem. Jakby nie było to wszystko już na dniachCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Siwa a czy któryś pracodawca jest bardziej normalny?? Hahah nie no ja pewnie zgłoszę, bo też i ja będę brać opiekę te 2 dni dodatkowe
Ale dziś mały przy kręceniu się wierci się i wbija mi szpile w pęcherz... Ja mam nadzieję, że to to, a nie rozwijającą się szyjka na przykład haha
Bo u męża zmiany w pracy od 1 grudnia i nie bardzo mu wtedy brać urlop okolicznościowy więc muszę zaciskac nogi albo do weekendu albo jeszcze z tydzień... Ooo losie ciągle coś najpierw nie chciałam rodzic w listopadzie, teraz się okazuje, że lepiej nie na początku grudnia ekstra A mały i tak sobie wyjdzie wtedy kiedy będzie mu się podobało
Też już czekam na wizytę Shantelle, znowu masz rano?? Ja na 16, więc troszkę wcześniej niż ostatnio, no ale też popołudnie więc będzie się dłuzyloIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Nie chca mi zmienic tych tygodni ciazy, dla nich dwa dni to bez roznicy, a jak wczesna ciaza to niby tlumacza ze kazdy dzien jest wazny. Buraki!
Dajcie znac dziewczyny jak bedziecie po wizytach.
Riri juz niedlugo a zatanczysz w tej garderobieNatalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.