Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nooo proszę nasca niezle wymiary
Też dziś planujemy kino
Ja dziś ogarniam wyprawkę poporodową dla męża w sensie lista co ma zrobić jak będę w szpitalu typu na jaką pościel zmienić, co posprzątać i jakie ubranie mi przywieźć no i ostatnie okno do użycia a jutro grudzień, zgodnie z założeniami można rodzicjagooo90 lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Mój powiedział, że pępkowe będzie za jakiś czas, a nie od razu. Bo on chce być przy dzieciach.
My dziś po usg, syn jest już tak nisko główką, że nie dało rady jej zmierzyć, pomiar szacunkowy wyszedł mniejszy niż ostatnio, bo 2833 g syn, a córka 2663 g.
Duża granica błędu bo nawet +/- 400 gram jest podane.
Jak dobrze pójdzie i się nie rozmyślą w tym moim dziwnym szpitalu, to jutro na wywołanie.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Oj Siwa to już to trzymam kciuki i oby poszło szybko i sprawnie a usg zwykle podaje mniejszą wagę niż jest faktycznie, tak że na pewno są spore Twoje kluseczki. Ostatecznie stanęło na Michale i Natalii? Bo widzę że znaki zapytania zniknęły
Siwa1001 lubi tę wiadomość
-
Ja tez nie wykupuje bo w moim szpitalu jest to zabronione, jaka położna ma akurat dyżur, taka sie trafia i juz. A siostra moja powiedziała ze w razie czego będzie czuwac z koperta i pójdzie gdzie trzeba jakby zainstniala taka sytuacja haha ona cały czas twierdzi że jak dasz kopertę to cię lepiej potraktują itp. a ja uważam że skoro ktoś sie decyduje na taki zawód jak np położna to niech swoją prace wykonuje bo ma za to płacone i nie rozumiem dlaczego miałabym jej jeszcze dorzucać hajs do portfela? (;
diana0501 lubi tę wiadomość
-
Shantelle a teraz pytanie bezpośrednio do ciebie bo my ten sam rejon Kochana ty z zusu dostawalas za zwolnienie i np.brakujace dni do końca miesiąca oddzielnie czy razem.. Bo mam taką sytuację że dostałam kasiorki ale wydaje mi się że wiszą mi 500 zł... Ale znowu dostałam chyba teraz za dużo.. Ale w jednym... I dzwonie a oni nie udziela mi inf... Tylko trzeba pytać bezpośrednio.. Kuźwa Mac...Jej
-
No oni mi płacili w zależności jak miałam zwolnienia. Raz wysyłali wyrównanie. Raz wszystko wcześniej ale jakoś problemu nie miałem aby ich ścigać.
Kurde tak mnie wysyfiło że maskara, teraz w łazience zobaczyłam jak zmyłam makijaż...
Jutro wizyta.w końcu.jagooo90 lubi tę wiadomość
-
"Juz byl w ogrodku juz witał sie z gaska..." zbadali, pobrali krew, zalozyli wenflon, a porodowka zajeta i mnie nie wzieli, moze po poludniu, a jak nie to jutro. A taka ladna data...
Shantelle wiem wszyscy beda mieli niespodzianke, bo nie mowilismy ze zmienilismy zdanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 10:32
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.