Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Siwa myślę o Tobie ciągle i trzymam kciuki mocno za szybką ewakuację maluchów z Twojego brzucha
Wianna a ja skurcze mam ciągle i chyba po prostu do nich przywykłam już albo podniósł mi się próg bólu bo czuję je ale nie bolą już tak mocno.
Czekam do poniedziałku, może i u mnie coś się wyklarujeCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Ja termin mam na 01.01, ale ze mały ułożony pośladkowo i chyba sie juz nie przekręci to umowilam die wstępnie na cc na 22.12 juz sie nie moge doczekaj
A za Wasze szybkie rozwiązania trzymam kciuki dziewczyny.
I mam pytanie do tych które planowane maja cc,
Polecał Wam moze lekarz zakup żelu z kwasu hialuronowego adept lub hyalobarrier, który stosuje sie na rozcięta macice, podobno jest to żel anty zrostowy i szybko po nim sie wszystko zrasta. -
Iskiereczka wrote:Ja termin mam na 01.01, ale ze mały ułożony pośladkowo i chyba sie juz nie przekręci to umowilam die wstępnie na cc na 22.12 juz sie nie moge doczekaj
A za Wasze szybkie rozwiązania trzymam kciuki dziewczyny.
I mam pytanie do tych które planowane maja cc,
Polecał Wam moze lekarz zakup żelu z kwasu hialuronowego adept lub hyalobarrier, który stosuje sie na rozcięta macice, podobno jest to żel anty zrostowy i szybko po nim sie wszystko zrasta.
Ja mam cesarkę 19.12 ale na razie mi nic nie mówili, co i jak. 05.12 mam kolejną wizytę, myślę, ze na niej dowiem się o wiele więcej jak będzie przebiegał poród itp. Zapytam o żel:) -
Po dlugiej walce Michał i Natalka sa od wczoraj na swiecie. Jestem padnieta, ostatecznie skonczlo sie na cc. Michal 2800 Natalia 2570, po 10pkt. Pozdrawiamy wszystkie ciocie.
framtid, Izieth, diana0501 lubią tę wiadomość
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Dziewczyny gratuluje dzieciaczków po tej stronie brzucha! odpoczywające, zbierajcie siły i cieszcie sie sobą nawzajem :*
Siwa1001 lubi tę wiadomość