Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Super Paolcia, gratulacje! Dobre wieści
Agusza, co u Ciebie taka głusza?
U mnie mdłości i innych takich brak, brzuch zaokrąglony, muszę chodzić w luźnych ubraniach, żeby nie wzbudzać podejrzeń... Poza tym cisza i spokój, dużo śpię. Wczoraj miałam trochę kryzysowe myśli, nie wiem skąd, ale dziś już lepiej...Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Wlasnie wyszlam od Gin i Fasolka ma 2,10cm Wielkoludek
pobrana zostala mi krew bo zmagam sie z Hashimoto i niedoczynnoscia
Ale wszystko idie super Ps. Staralismy sie ponad 3 lata wiec tez szokujaceRiri, Izieth lubią tę wiadomość
-
Ja dzis jakos tak jakby lzejsze mdlosci i ciesze sie bo moze mijaja Hihi ale tez nic nie jadlam bo wyniki mi robili rano i mysle ze moze cos sie uda jakbym chciala aby minely juz
-
Witam Wszystkich:)
wychodzi na to że ja też będę grudniową mamą
ostatni okres 13 marzec cykle około 34 dniowe , według wyliczeń to 6 tydz i 4 dzień a mój lekarz nadal nic nie widzi... bhcg ładnie przyrasta , lekarka mówi że przy tak długich cyklach może być około 2 tygo różnicy i dlatego nie widać ...zaczynam się martwić, kolejna wizyta 9,05
co o tym myślicie?
dodam że staraliśmy się rokAmbasadorka -
nick nieaktualny
-
Palocia ale jak nie.zaklada na.pierwszy trymestr a ty wiesz ze gdybyś chciała dostać becikowe to musisz mieć do 10 tc założona.... I wogole badania i wszystko zapisują w karcie, jakbyś nie daj Boże trafiła do szpitala....30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Nie wiem Riri, ja mu ufam. Becikowe mi niepotrzebne, dobrze zarabiamy. Bardziej się martwię czy wszystko będzie tam dobrze. Czytam tutaj wątki że serduszko przestało bić nawet w 12 tc wizyty co trzy tygodnie, a w tym czasie można nosić w sobie martwe dziecko???
-
Cześć dziewczyny, jak się czujecie?
Ja nie mam objawów, poza cyckami mega napełnionymi
Trochę mam złe chwile, boje się, czy wszystko dobrze, wizytę mam 4 maja, niby blisko a denerwuje się czy serduszko bije
Eh... ta walka o dziecko mnie dużo kosztowała i teraz panikuje.
Czy są jakieś objawy kiedy przestaje bić? Czy to się czuje?
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Palocia nie czytaj takich rzeczy...!!!! Jeśli bije Serduszko to Ryzyko poronienia spada do 3% spokojnie nie martw się...
Ja dziś kiepski dzień ciągle mdli, już dwa razy wymiotowalam.... ;(30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Kurde też się naczytałam tego forum i teraz mam setki wątpliwości wydawało mi się że jak udam się do gina za 1,5 tygodnia i usłysze serduszko to znaczy ze już jest wszystko super .. a tu jednak okazuje się ze takie serduszko może przestać bic po co w ogole czytam takie rzeczy a później zamiast być spokojna i się nie denerwować to chodze jak na szpilkach zwłaszcza ze ja jeszcze nawet usg nie miałaTysia