Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lika88 też mam takie wrażenie
Apetyt mam duży, mnie mdli jak nie zjem , jak jestem głodna, więc jak tak dalej pójdzie będę wyglądać jak szafa 3-drzwiowa. Właśnie jem ogórki małosolne z warzywniaka, no normalnie nie mogłam się oprzeć, jak je poczułam.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
nick nieaktualny
-
Siwa1001 wrote:lika88 też mam takie wrażenie
Apetyt mam duży, mnie mdli jak nie zjem , jak jestem głodna, więc jak tak dalej pójdzie będę wyglądać jak szafa 3-drzwiowa. Właśnie jem ogórki małosolne z warzywniaka, no normalnie nie mogłam się oprzeć, jak je poczułam.
witam w klubie tylko za mną ciągle chodzą kiszone zawsze muszę być pod reką teraz zupkę ogórkową z nich wcinam oj jak pomyslę o moim apetycie to aż strach pomyśleć co będzie za 9 miesięcy ile kilo do przoduSiwa1001 lubi tę wiadomość
lilka88 -
lika88 wrote:a jeszcze jakieś zachcianki? słodkie słone? wszystko naraz?Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
lika88 wrote:ja lubię słodkie i w sumie po herbacie owocowej mnie mdli ale po cieście już nie hihi:)a jak samopoczucie? pracujesz jeszcze?Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
paolcia88 wrote:Ja odkładam leczenie zębów na II trymestr. Wiadomo, że bez znieczulenia trzeba, a mnie tak zawsze mocno stresuje dentysta (jeszcze nigdy nie robiłam bez znieczulenia) że boję się, że mogłabym zaszkodzić tymi nerwami maluchowi. Mam tylko dwa mikro-ubytki, więc spokojnie poczekają.
Gorszą informacją jest dla mnie, że nie wolno wybielać zębów w ciąży, a bardzo chciałam sobie zapodać Białą Perłę przed ślubem...
No nic, poproszę fotografa, żeby mi w Photoshopie wybielił zęby na fotkach
wyręczę Cię z tą białą perłą, ja przed swoim zakupiłam cały ten zestaw do wybielania, potem jeszcze do samego ślubu oczywiście pasta...i ZERO efektu. dla mnie ta perla to bubel, no chyba że już używałaś i masz sprawdzone. dla mnie to byla kasa wyrzucona w błoto, żałuję że nie poszłam na profesjonalne wybielanie no ale cóż...