Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWynik bety ok - po 48h trzeb sprawdzić czy prawidłowo przyrasta
U mne mdłości zależą od dnia. raz lepiej, raz gorzej, raz beznadziejnie. Ale zdarzają się tez dni jak dziś, że jk zwymiotuję rano to mam spokój później cały dzień
Riri a ty w którym tyg jesteś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 18:42
-
Cześć
a ja dziś mam głupie uczucie, jakbym miała wsadzonego tampona, który delikatnie uwiera
zbadałam się i to chyba szyjka macicy tak nisko jest, ale to akurat chyba dobrze?
no i mnie cycki od 2 dni przestały boleć. Niektóre z Was chyba też tak miały? -
Tak przeglądając Wasze paski zauważyłam że jestem chyba najdalej, termin mam na 2.12 i zaczęłam się zastanawiać czy Mały Marcin zechce wyjść w terminie czy w listopadzie? Moja beta była ogromna bo w 5 tc prawie7 tys a dwa dni później prawie 14 tyś. Pisałyście że z wysokiej bety mogą być bliźniaki i u mnie na obu usg było widać malucha i to gigant:D
-
Aaa i muszę Was zapytać. U Was w szpitalach też panuje sepsa? Jestem z okolic Zamościa i ostatnio w Uwadze był reportaż jak to w szpitalu papieskim wypisują zarażonych a tego samego dnia wracają i za 3 dni zgon. Z narzeczonym jesteśmy tak przerażeni że już w Zamościu rodzić nie będę , u mnie szpital to cyrk na kółkach i jeszcze dobiją zamiast pomóc więc nigdy więcej do miejscowego szpitala nie pójdę. Piszcie czy u Was to samo bo dostaje paranoi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 22:40
-
diana0501 wrote:Dziewczyny muszę się pożalić i tak źle się czuje od wczoraj że myślę nad zwolnieniem.... A lekarza mam dopiero 13.05 i to z badaniem prenatalnym.
-
Basia79 wrote:Cześć
a ja dziś mam głupie uczucie, jakbym miała wsadzonego tampona, który delikatnie uwiera
zbadałam się i to chyba szyjka macicy tak nisko jest, ale to akurat chyba dobrze?
no i mnie cycki od 2 dni przestały boleć. Niektóre z Was chyba też tak miały? -
Dziewczyny miala ktoras z Was tak ze nie ciagnely was jajniki tylko na dole na srodku brzucha ?Ja to porownuje jakby ciagniecie za sznureczek i mam to od dzisiaj gdzies od okolo 5-tej rano co jakis czas. Mozliwe zeby to byl maly/mala ? dziwne to uczucie troche denerwujace a czym wiecej gladze jakby podbrzusze to czesciej mam te pociagniecia. Miala tak ktoras ?
-
anna123 wrote:Dziewczyny miala ktoras z Was tak ze nie ciagnely was jajniki tylko na dole na srodku brzucha ?Ja to porownuje jakby ciagniecie za sznureczek i mam to od dzisiaj gdzies od okolo 5-tej rano co jakis czas. Mozliwe zeby to byl maly/mala ? dziwne to uczucie troche denerwujace a czym wiecej gladze jakby podbrzusze to czesciej mam te pociagniecia. Miala tak ktoras ?
hej też dzisiaj odczuwałam takie ciągnięcie w okolicy jajników, cięzko mi powiedzieć czy to możliwe żeby było czuc już dziecko ale z pewnością to macica się rozciąga i skóra też . a jak tam brzuch? widzisz już różnicę? U mnie wyrażnie wypchany do przodulilka88 -
lika88 wrote:hej też dzisiaj odczuwałam takie ciągnięcie w okolicy jajników, cięzko mi powiedzieć czy to możliwe żeby było czuc już dziecko ale z pewnością to macica się rozciąga i skóra też . a jak tam brzuch? widzisz już różnicę? U mnie wyrażnie wypchany do przodu
-
Cześć nazywam się Agnieszka, chciałam dołączyć do tego forum, gdyż termin mam na 5grudnia i jest to moa pierwsza ciąża. Wcześniejszą poroniłam. Może dowiem się coś ciekawego. Wymiana doświadczeń, objawów, super sprawa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 12:02
Riri, AgnOss lubią tę wiadomość
-
Agnus wrote:Cześć nazywam się Agnieszka, chciałam dołączyć do tego forum, gdyż termin mam na 5grudnia i jest to moa pierwsza ciąża. Wcześniejszą poroniłam. Może dowiem się coś ciekawego. Wymiana doświadczeń, objawów, super sprawa.