Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kobiety!
Mnie dziś boli brzuch i to tak nieprzyjemnie. Kilka kropel krwi zauważyłam. Leżę i oddycham. Na szczęście mąż jest w domu przez dwa dni i ogarnia młodego.
Heh... stresuję się. Wizyta za tydzień i ponoć nie mam potrzeby jej przyśpieszać. Jak mi brakuje mojej pani doktor, do której mogłam w każdej chwili przyjechać i sprawdzić co i jak. No nic, czekamy.
Pozdrawiam!Adam (21.09.2011)
Aniołek (17.06.2016) - 12 tc. Moje kochane Maleństwo ...
Alicja (09.07.2018)
-
Ja się już oczytalam na różne tematy i co mnie zakuł prawy jajnik to wkrecalam sobie ciaze pozamaciczna chociaż usg nie miałam i różnie może być ale teraz nawet nic nie czytam .. bo wszystko co złe to ja sobie wkrecałam
To zacznę brać ten duphaston i nie będę się stresowaćTysia -
Mi na mdłości czasem pomagają migdały, pomaga też zielone jabłko. Koniecznie muszę coś zjeść zanim wstanę z łóżka. Pomaga mi też puszka coca coli ale po to sięgam w ostateczności...
Ja przez plamienie mam od środy luteine 2x1, pomogła w mgnieniu oka i plamień juz nie ma nie stresujcie się, lekarze wiedzą co robią! -
Hej dziewczyny!
Jestem w 6-7 tygodniu ciąży i bardzo się martwię, bo zaczęłam w piątek krwawić.. Dostałam od mojego lekarza duphaston i acard i mam "leżeć plackiem"
Na USG według niego wszystko było w porządku, krwawienie ustało, ale cały czas się stresuje czy z dzidzią wszystko w porządku.
Czy któraś z was miała podobnie i okazało się że niepotrzebnie się martwi?
Pozdrawiam! -
Tysia... Mnie też bolały jajniki myślę że na pozamaciczna to byłby ostry ból temperatura, jedz duphaston puści ci...
Takie krwawienia zdarzają się w ciąży, a jeśli lekarz je kontroluje to spokojnie..może być krwiaczek który pękł, może jakieś naczynko...30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
OnA66 krwawienie może się zdarzyć, jeśli lekarz mówi, że jest ok,to leż spokojnie, odpoczywaj i na pewno będzie w porządku
Majekmeg gratulacje, super nowinaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 07:29
0majekmeg0 lubi tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Basia79 wrote:8t3d, coś zakręcona wczoraj byłam strasznie, do poradni jak weszłam to też zapomniałam nazwiska lekarza, do którego przyszłam
Oj tam zakręcona... Ciąża ma swoje prawa
Majekmeg mega gratulacje! U mojej sis też podejrzenie bliźniaków - mam wielką nadzieję że się potwierdzi!