Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny co ile macie wizyty? I ile już mialyscie...
I takie pytanie jestem w 7t5d jak myślicie, bliscy wiedzą o ciąży ale znajomi dalsi nie a tu jak na złość mam się z jednymi zobaczyć nie długo jak myślicie nie za wcześnie jeszcze na informowanie?? Podejrzane będzie jak nie wypije piwa ani kawy na na dym z papierosów będę wiadomo co...;/30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
gratuluję wszystkim dobrych wiadomości
oby już było tylko dobrze
riri ja byłam do tej pory na 1wizycie w 6+3, teraz we wtorek mam 2 (10+3) i tak pewnie co 4tyg. o ile wszystko będzie ok
w międzycza 24.05 czyli po 2 tyg usg prenatalnewianna lubi tę wiadomość
-
Riri, to moja tez druga wizyta, pierwsza mialam na potwierdzenie ciazy, a druga po 3 tyg i teraz znow za 3 tygodnie w 12 tc prenatalne. My najblizszym powiedzielismy, znajomym jeszcze nie, ale mysle, ze to kwestia tego, czy ewentualnie gdyby sie nie powiodlo u Was, dasz radę o tym opowiadac, bo wtedy na pewno beda sie dopytywac jak zdrowie. Moze uda Ci sie wykrecic czyms, np. ze jestes kierowca, ewentualnie jakies zatrucie pokarmowe.Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Ja 1 czerwca skoncze 27 lat, Pappa pewnie sa platne, ja bede placic 600 zl, moze dlatego nie kierowal, ale mkj lekarz wszystkie te badania mi zrobi na jednej wizycie za 3 tygodnie i w sumie od poczatku mowil, zeby zbierac kase, nie przychodzic na wizyty non stop, na badania etc, tylko odkladac na pappe, bo warto, wiec slucham sie go. To co moj lekarz mowi, to tak ma bycIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Wianna zatrucie pokarmowe już było ehhhh sama niewiem.. Noe wiem czy mogę im zaufać czy nie rozdmuchaja tego wszystkim... Ja miałam już 3 jedna w 4 druga w 5t6 i 7ti3d a za 10 dni kolejna... Ja traxilam ciążę zaraz na początku dlatego woli mnie mieć pod kontrolą, zresztą ja przed zajściem leczylam się u niego długo... Ja mam 28.. Mi wspominał lekarz tylko o prenatalnych... Nawet nie wiem nic o tym Pappa...30.12.2014-poronienie 6 tydz.
Dziewczyny umieram... Dziś kumulacja mdłości... Wymioty co zjem... A zjadłam 3 rzeczy... Serek biszkopta i banana.... Niby dobrze.. Ale padam na pysk
Coś wymyślę
Ale wiecie ja się serio czuje jak przy zatruciu pokarmowym... Któraś też dziś cierpi?30.12.2014-poronienie 6 tydz.
Ja uwielbiam mojego lekarza, nie dość że jest ginekologiem to ma specjalizację z endokrynologii.
Zafundowałam sobie abonament medyczny w Medicover i mam wszystko za darmo a płacę 200 zł miesięcznie więc się opłaca i jak ktoś ma taką możliwość polecam, bo wszystko mam nielimitowane.
Co do Pappa to one wyszły strasznie źle mojej koleżance i bardzo płakała, a potem jak robiła usg to wszystko było idealnie i te testy namieszały właśnie.... Pewnie jak będzie mi kazał, to zrobię. Ale te testy są oparte na statystykach więc potem ciężko podjąć decyzję kiedy trzeba zrobić tą amipunkcje... Dobrze pisze?
No ale jak mój Dr mówi to robię bo on mądry strasznie
-
Ja w tym roku będę mieć 25 lat. PAPPA i USG dopiero razem dają poprawny obraz możliwości wystąpienia wad genetycznych. Ja jestem po in vitro + mam chorą tarczycę i wiem że będę mieć te badania za darmo. Lekarz tylko zapytał czy chcę je wykonać i dał mi skierowanie do innej prywatnej placówki. Co prawda PAPPA przy bliźniakach potrafi namieszać, ale warto wykonać badanie dla wewnętrznego spokoju.
Riri ja też dziś cierpię, leżę w łóżku a obok mnie wiadro Rano był galop do łazienki a nadal zdycham.
-
Ja jak wychodziłam ze sklepu to mnie cofneło. I czuję mulenie a dziś imieniny teścia więc ciekawe jak to ogarnie, ale spoko. Zwolnienie mam więc wypoczywać będę Najważniejsza Polusia tak na malucha mówimy bo jak dziewczynka to Pola i od początku mówimy Polusia.
Tak więc będę odpoczywac z Polusia w domku
-
Ja mam 30 lat. PAPPA koszt 350 zł, lekarz kazał przemyśleć czy chcemy, ale mówił, ze warto więc zrobimy. Byłam na pierwszej wizycie potwierdzić ciąże, a teraz we wtorek druga, już się nie mogę doczekać.
U nas o ciąży wie tylko najbliższa rodzina, reszcie powiemy pod koniec 3 miesiąca.
Shantelle odpoczywajcie z Polusią , a na długo dostałaś zwolnienie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 19:21
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Ja też już jestem po wizycie dzidzia ma prawie 8 mm i serduszko bije 117 uderzen na sekundę wszystko jest wporządku a plamienia mogę mieć przez tą moją wadę macicy dostałam jeszcze dodatkowo tabletki dopochwowe bo lece samolotem w czwartek , ale pytałam gina czy to dobry pomysł i nie widział przeciwskazań
Pampcia, CiociaJola lubią tę wiadomość
Tysia -
nick nieaktualny