Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha Siwa! Rozbroiłaś mnie!
Nie wiem, co z tymi tesciowymi jest nie tak. Masakra jakas. Czy razem z dniem slubu to krew zmienia im sie w jad czy co, bo nie wierze, ze mozna byc tak okropjym czlowiekiem przez cale zycie!Siwa1001, Pampcia lubią tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
No nie wierzę co czytam.
Wianna si idę jutro, bo potrzebuję L4 a poza tym muszę no muszę sprawdzić co słychać
Co do teściów, ja narazie nie mogę narzekać, moja poczęstuje obiadem, jest miła i nie dogaduje... Odpukać.
Współczuję Wam, piszcie śmiało, aby tylko wam lepiej było :*Siwa1001 lubi tę wiadomość
-
Shantelle, moze dlatego, ze nie jestescie jeszcze malzenstwem hahaha
zartuje, zycze Ci zeby zostala juz taka na zawsze
I dobrze, ze przenioslas wizyte na wczesniej, tyle czdkac w pierwszym trymestrze nie jest dobrze, lepiej sprawdzic, co slychac, a na nastepna u,owisz sie juz na 12 tc, na prenatalne
Ja 11:30 wizytuje. Ttzymamy wszyscy kciuki za nas wszystkie.uf. uf. Oddychamy. Bedzie dobrze
Shantelle zazdroszcze normalnej tesciowej .Wianna mojej tesciowej wg tej tezy to krew w jad zamienila sie po slubie, ale brata mojego męża, kiedy jeszcze mnie nie znała i tak już zostało Czekam na relacje jak po wizytach i trzymam kciuki.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
Sanni wrote:I po wczorajszej wizycie - witaj cukrzyco na szczęście mały Człowiek rośnie i fika już nawet koziołki Piękne uczucie zobaczyć taką istotke )
-
Witajcie ja po drugiej wizycie na szczęście szczęśliwie wszystko Oki. Zlecone kolejne badania a kolejna wizyta dopiero za miesiąc. Co do wagi tez waga raczej spada ale to nawet lepiej bo jest lekka nadwaga.Kubki smakowe szaleją i dania uwielbiane stają się zmorą a zapachy przeszkadzają.
-
U mnie tez wszystko dobrze
Na razie bez badan, bowszystko ok:)
Dzidzia podskoczyła o 2 dni
A zdjeciu widac juz głowke i nawet raczki
Wszystko na ten moment w porzadeczku
U mnie kolejna wizyta 31 maja, prenatalne i PAPPA.
Shantelle, cudowne wiadomosci :* gratulacje!
a po co ten euthyrox?Siwa1001 lubi tę wiadomość
Ja jestem 4 lata po ślubie, mieszkamy z teściami, co prawda mamy swoje piętro (my 90m2 oni tak samo). Moja teściowa codziennie mi owoce przynosi, pyta jak się czuję, obiady gotuje... Mam wspaniałych teściów
Ja już drugi dzień z rzędu, godzina 9.00 i muszę biegać do łazienki z pawiem. Od wczoraj mam straszny ból głowy, macie jakieś sposoby na taki ból?
-
Super dziewczyny. Ciesze się ze wszystko u Was dobrze. Fajnie czytac dobre wiadomości, oby same takie królowały na tym forum. Siedzę sobie w parku, dotleniam dzieciaki, bajeczna pogoda. Właśnie pomyślałam, ze karkówkę z grilla bym zjadła...Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
Mamuśki, cudowne wieści od Was! Gratuluję!
Jeszcze parę dni i też zobaczę swojego Skarbka. Śmieję się czasem, że ja to taka "farbowana ciężarówka". Jedynie testy pozytywne. Byle do wtorku. Liczę, że serduszko będzie...
Moi Teściowie daleko, daleko. Teściowa czasem dała popalić. Jak niekiedy tekstem uraczyła, to człek nie wiedział czy płakać, czy tylko śmiać się. Wiem, jednak że też sama reaguję często przewrażliwieniem. Nie mam łatwego charakterku. Suma sumarą Teściowa życzliwa z ciętym językiem (podobnie jak ja), swoimi światopoglądami. Bardziej jest w stanie zagłaskać człowiek, niż krzywdę mu zrobić. Jednak doszłam do pewnych mądrych wniosków i nauczyłam się nie doszukiwać złego, po 10 latach wspólnego życia z mym mężem, zatem dużo czasu upłynęło. Kobiety, największe znaczenie ma podejście waszych mężczyzn do swoich mam i waszych relacji. Mój zawsze stał po mojej stronie i wiem, że nie ma nic ważniejszego.
Adam (21.09.2011)
Aniołek (17.06.2016) - 12 tc. Moje kochane Maleństwo ...
Alicja (09.07.2018)