I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilka wrote:Nienormalna suwaczek sliczny ale chlopak bedzie jak nic ) Witam Nowe Ciezarowki spokojnej ciazy ja jeszcze chwilka i drugi trymestr czekam na ten obiecany zastrzyk energii bo jak narazie to dobrze ze mam urlop w pracy byloby kiepsko w pn mam pierwsza wizyte w szpitalu
to już wiadomo że chłopak ??? Czy tylko twoja intuicja na razie ??
-
иιєиσямαℓиα wrote:Lalita2710 wrote:Chyba wszystkie myślimy że będzie chłopak ,a tu coś czuję że porobią się psikusy:))
psikusy w stylu kinder niespodzianka
ciekawa jestem ile z was dziewczyny bedziecie mieli racje co do plci
z tego co was czytam kazda chce chlopaka...
jeszcze ani razu nie czytalam ze ktos sobie zyczy dziewczynki.
Czas juz niedlugo pokaze co tam sie u was w brzuszkach chowa
Z tego co zdazylam zauwazyc chlopczyka szybko daje sie rozpoznac z dziewczynka trudniejиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Powiem tak najważniejsze żeby było zdrowe. Ja bym chciała dziewczynkę ,mąż chłopczyka. Wszystkie mówimy o chłopakach bo tak nas sumienie mówi. A że rodzi się 90% chłopaków w ost czasie to nie nasza wina...
to wina facetów
Gatunek żeński wymiera .
Ja nie mam przeczucia żadnego, ale ze względu na to że mój mąż bardzo ucieszyłby się z synka , to chciałabym go podwójnie uszczęśliwić . Raz, że dzidzia, dwa że chłop . Ale ważne jest oczywiście, żeby było zdrowe , to najważniejsze. Jeśli będzie dziewczynka to będzie tak samo mocno kochana !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 10:57
-
nick nieaktualnyvivien wrote:иιєиσямαℓиα wrote:Lalita2710 wrote:Chyba wszystkie myślimy że będzie chłopak ,a tu coś czuję że porobią się psikusy:))
psikusy w stylu kinder niespodzianka
ciekawa jestem ile z was dziewczyny bedziecie mieli racje co do plci
z tego co was czytam kazda chce chlopaka...
jeszcze ani razu nie czytalam ze ktos sobie zyczy dziewczynki.
Czas juz niedlugo pokaze co tam sie u was w brzuszkach chowa
Z tego co zdazylam zauwazyc chlopczyka szybko daje sie rozpoznac z dziewczynka trudniej
ja bym chciała dziewczynkę no ale jak los zrobi nam niespodziankę to wiadomo też będziemy się cieszyć, tyle lat czekaliśmy na ten CUDvivien lubi tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Powiem tak najważniejsze żeby było zdrowe. Ja bym chciała dziewczynkę ,mąż chłopczyka. Wszystkie mówimy o chłopakach bo tak nas sumienie mówi. A że rodzi się 90% chłopaków w ost czasie to nie nasza wina...
w moim gronie znajomych i rodziny rodza sie 99% dziewczynek a wiec pewnie wszytsko zalezy od rejonu -
nick nieaktualnyLalita2710 wrote:Vivien ja patrzę na ogólne statystki kiedyś czytałam jakiś artykuł.
No a jeśli chodzi o koleżanki to w ciągu 3 lat jednak 80% chłopców się urodziło. Ja mieszkam na śląsku;P nie wiem czy ma to coś wspólnego heh
no to ja ten sam rejon, u mnie w pracy od 3lat rodzą się same dziewczynki, zobaczymy jak to teraz będzie
Rubi67 trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Lalita2710 wrote:Vivien ja patrzę na ogólne statystki kiedyś czytałam jakiś artykuł.
No a jeśli chodzi o koleżanki to w ciągu 3 lat jednak 80% chłopców się urodziło. Ja mieszkam na śląsku;P nie wiem czy ma to coś wspólnego heh
moja tesciowa sie smieje ze wojny nie bedzie bo same dziewczyny sie rodza
moze zalezy od tego w jakim gronie sie obracamy
Nie mam pojecia a moze to czysty przypadek -
No właśnie ciężko stwierdzić ,ale ja chodzę do lekarza do Mysłowic ,a jestem z Katowic i ost gadałam z taką babeczką to też syn. I co chwile każdy mówi syn. Jeszcze nie słyszałam że by powiedział córka Mówie wam z moich koleżanek ze szkoły każda syna ma , jeden kolega i jego żonie córka.