I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny Ja mam jutro te badania prenatalne- przezierność karku itp...mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...no i nie wiem czy to możliwe ale na zdjęciach z usg z 12 tyg (dokładnie 11 t 4 d) wydaje nam się że siusiaka widzimy to samo moja doświadczona siostra powiedziała- że ona na tych zdjęciach chłopaka widzi... ale myślę, że ginekolog by to zobaczył, a jakby zobaczył to by od razu nam chyba o tym powiedział...a nie mówił nic...się okaże- może już jutro ...
-
alexis wrote:Cześć dziewczyny Ja mam jutro te badania prenatalne- przezierność karku itp...mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...no i nie wiem czy to możliwe ale na zdjęciach z usg z 12 tyg (dokładnie 11 t 4 d) wydaje nam się że siusiaka widzimy to samo moja doświadczona siostra powiedziała- że ona na tych zdjęciach chłopaka widzi... ale myślę, że ginekolog by to zobaczył, a jakby zobaczył to by od razu nam chyba o tym powiedział...a nie mówił nic...się okaże- może już jutro ...
my też na usg widzieliśmy u jednego coś między nogami ale gin nam powiedział, że może byc siusiak albo pępowina za 2 tygodnie może się dowiemy co to rzeczywiście jest -
Dziewuszki, ja po piatkowej wizycice SUPER Powiedzialam lekarzowi, ze czuje sie tak jakbym nie byla w ciazy (tzn ZERO objawow poaza bolacymi piersiami ) i mimo, iz w piątek 17.05 mam usg prenatalne to postanowil na momencik podejrzec maluszka, zeby spawdzic co z serduszkiem. Wszystko OK Malenstwo lezalo sobie spokojnie z prawidlowo bijącym serduszkiem wiec jestem spokojniejsza i szczesliwa :)Objawow nadal nie mam wiec po prostu przechodze ciaze bezobjawowo co nie jest powodem do zmartwien!! Pozdrawiam i udanego tygodnia zyczymy
Nina, Kropka, michaela, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
welurka wrote:Kochane powiedzicie prosze badanie prenatalne są robione doppochwowo czy przez brzuchol ??
Wlasnie... Sama nie wiem, zapomnialam zapytac i w ogole na ostatniej wizycie z tego wszystkiego zapomnialam zapytac o kilka rzeczy. W piatek mam prenatalne to sie okaze wiec tez dam znac jak u mnie to wygladalo...
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie wróciłam z USG!!!Ciąża rozwija się prawidłowo, zarodek jest i widać już bijące serduszko!Boże jaka jestem szczęśliwa, że wszystko dobrze!Mam nadal brać duphaston profilaktycznie z uwagi na te bóle brzucha, ale lekarz nie widzi narazie nic niepokojącego ))
Lalita2710, rubi67, kasiaks, Lilka, Stokrotka84 lubią tę wiadomość