I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam na II trymestr kupionego Palmersa , gadałam z taką babką i mimo wszystko bardziej polecają to niż Mustele ,mimo że każda z nich ma jakieś dziwne związki w kremie. Ale choćbym tego Palmersa do pupy i ud używała:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2013, 09:42
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Ja też wczoraj zakupiłam balsam na rozstępy Palmersa, bo gdy chudłam zawsze robiły mi się rozstępy, zobaczymy czy będzie ok? bo ja nie lubię generalnie się smarować gdy coś jest tłuste i szybko się nie wchłania....
A co do samopoczucia to ja nie mam prawie żadnych objawów teraz, oprócz mega dużych piersi i bolesnych, zero mdłości czy bóli podbrzusza, czasem mnie coś zakuje, ale to raz na dzień, pewnie każda z was mi napisze, że jestem szczęściarą, ale lekko się martwię czy wszystko ze mną ok? -
nick nieaktualny
-
Mnie strasznie męczą mdłości ale co dziwne zawsze do południa i potem wieczorem leże blada jak ściana i na dodatek cały czas mam ten metaliczny smak w buzi i on mnie najbardziej dobija. Odliczam do czwartku wtedy pierwsze usg i taaaak bardzo się boję ...
-
Nina wrote:Ja też wczoraj zakupiłam balsam na rozstępy Palmersa, bo gdy chudłam zawsze robiły mi się rozstępy, zobaczymy czy będzie ok? bo ja nie lubię generalnie się smarować gdy coś jest tłuste i szybko się nie wchłania....
A co do samopoczucia to ja nie mam prawie żadnych objawów teraz, oprócz mega dużych piersi i bolesnych, zero mdłości czy bóli podbrzusza, czasem mnie coś zakuje, ale to raz na dzień, pewnie każda z was mi napisze, że jestem szczęściarą, ale lekko się martwię czy wszystko ze mną ok?
Nina jak dla mnie Palmers wcale nie jest tłusty i bardzo szybko się wchłania (od II trymestru porzuciłam Mustelę właśnie na rzecz Palmersa). Jest gęsty, ale dobrze się rozsmarowuje i od razu po aplikacji mogę się ubierać. Ja jestem bardzo zadowolona, zwłaszcza porównując cenowo Mustelę i Palmers. Ostatnio nawet dostałam kupon do Superpharm na 40% zniżki na produkty Palmers, więc był jak znalazłNina, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
Ana27 ovu wyznaczyło mi termin na 1 grudnia, położna z jej tabelki na 5grudnia. Za 2 tyg. idę na moje pierwsze usg więc wtedy się okaże
Nina ja też żadnych objawów nie miałam/nie mam. Jedynie piersi i lekkie bóle brzucha od czasu do czasuNina, Ana27 lubią tę wiadomość
-
nina kochana a kiedy masz kolejne usg??
nie panikuj- nie każda musi mieć mdłości
o dziwo moje powoli ustępują....no starczy już tego mulenia i wymiotów w końcu mogę coś zjeść i nie lecieć do kibelka.
co do dentysty w ciązy to ja się boje brac jakiekolwiek znieczulenie.... -
Ulala wrote:nina kochana a kiedy masz kolejne usg??
nie panikuj- nie każda musi mieć mdłości
o dziwo moje powoli ustępują....no starczy już tego mulenia i wymiotów w końcu mogę coś zjeść i nie lecieć do kibelka.
co do dentysty w ciązy to ja się boje brac jakiekolwiek znieczulenie....
20 maja, juz nie mogę się doczekać -
Nienormalna suwaczek sliczny ale chlopak bedzie jak nic ) Witam Nowe Ciezarowki spokojnej ciazy ja jeszcze chwilka i drugi trymestr czekam na ten obiecany zastrzyk energii bo jak narazie to dobrze ze mam urlop w pracy byloby kiepsko w pn mam pierwsza wizyte w szpitaluhttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15