I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalita2710 wrote:Hej dziewczyny:) piękna pogoda u mnie w końcu dziś...
Już jutro 1 Usg ,boje się strasznie. Ciąża dalej bezobjawowo.
Oprócz tego że wieczorem robi mi się strasznie zimno i mam lekkie drgawki z zimna. I w nocy boli mnie serduszko ( i budzę się co chwilę. Śpię na lewym boczku ,ale to nic zbytnio nie daję. Czy któraś też tak miała??
Lalita, ja nigdy tak nie mialam takze ciezko mi cokolwiek powiedziec. Ja zuwazylam u siebie, ze ostatnio coraz czesciej boli mnie glowa, ale rozmawialam z mama przyjaciolki i mowila mi, ze ona cala ciaze miala bol glowy i to typowe w ciazy, nawet nie wiedzialam. W kazdym razie nic sie nie martw i badz dobrej mysli. Jutro usg, uslyszysz serduszko Bedzie wszystko dobrze. Pozdrawiam !!! -
Lalita powodzenia. Mi też jest wieczorami zimno. Wręcz mną telepie z zimna. Do tego wszystkie objawy ciążowe mi minęły. Jedyne co to żyłki na piersiach zostały. A ból piersi i mdłości się skończyły. Zaczyna mnie to niepokoić, a usg mam dopiero 7 czerwca. Trzymam kciuki za Twoją wizytę jutro i mam nadzieję, że napiszesz nam same dobre wieści
-
Lalita, trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte, jak bedzie po zdaj nam relacje koniecznie
blueberry, nie martw sie brakiem objawow, niepotrzebnie zaprzatasz sobie tym glowe, wiem co mowie bo u mnie podobnie bylo
Kropla do 21.05 zleci momentalnie wiec to juz prawie;) Bede trzymac kciuki.
Dobrej nocki dziewczyny!!!! :* -
welurka wrote:Lalita zaiskam kciukole
Kobitki a poznał ktoś może płeć na pierwszych prenatlnych ? bo ja mam 3 czerwca i tak się zastanawiam czy to wogóle możliwe
ja nie poznałam płci. Byłam w 12tc. Podobno za wcześnie. Dokładne badanie usg z pomiarami miałam też w 13tc i wtedy lekarz powiedział, że płeć to dopiero gdzieś za miesiąc. Dziś mam wizytę i po cichu liczymy, że się coś może dowiemy w tej kwestii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 07:42
-
kobitki korzystając z okazji chciałam zachęcić was do polubienia mojej strony na facebooku . Zależy mi na jej rozpowszechnieniu więc lajkujcie
https://www.facebook.com/pages/Bransoletki-hand-made/185346938287328
pasia27, xcarolinex lubią tę wiadomość
-
Dziś przede mną pierwsze usg na 19:40 i mam okropnego stresa czy wszystko ok bardzo się boję na dodatek w nocy miałam koszmary ,że w toalecie zauważyłam krew i okropny stres rano dobrze ,że to tylko zły sen mam nadzieję,że tym razem będzie wszystko dobrze.
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
marzycielka29 wrote:Dziś przede mną pierwsze usg na 19:40 i mam okropnego stresa czy wszystko ok bardzo się boję na dodatek w nocy miałam koszmary ,że w toalecie zauważyłam krew i okropny stres rano dobrze ,że to tylko zły sen mam nadzieję,że tym razem będzie wszystko dobrze.
spokojnie, będzie dobrze . Ja też miałam takie koszmary -
Dziewczyny jestem już po USG. No więc ciąża jest na 10 tydzień 5 dzień.
Bobuś ma 4cm 3mm , nóżki rączki serducho było. Nie słuchaliśmy bicia. Było widać. Pani dr nie chciała obciążać dzidziuach falami... 28 maja ide na badania prenatalne więc tam bd wszystko wiadomo. Następna wizyta 5 czerwca.
Dzidziuś tak nam tańczył lambade że sikałyśmy ze śmiechu ,wykonywał ruchy choby tanie brzucha... ))иιєиσямαℓиα, rubi67, darijka, iśka, yennefer lubią tę wiadomość