I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi się wydaje, ze mój się zmniejszył Już mnie tak nie wydyma po jedzeniu, więc mam teraz tylko ciążowy. Niby jeszcze mały, ale spodnie już się ciężko dopinają a po jedzeniu koniecznie muszę guzik odpiąć. Chyba powoli już czas rozglądać się za ciążowymi spodniami
-
o to dzien wczesniej ode mnie idziesz madzia123;)
a to prawda ze w drugiej ciazy brzuszek szybciej widać?
bo tak słyszałam;) ja jak zjem to bardziej mi odstaje a tak to nie
w pierwszej ciazy byl widoczny koło 18tyg dopiero ale potem nadrobił
synek był duzy bo prawie 4kg
ja tez rano wstalam juz spac mi sie nie chcialo chociarz deszcz pada ale na 9 ide z synkiem na festyn do szkoły z okzaji Dnia Dziecka -
nick nieaktualnyHej dziewczynki,
Lilka śliczny brzusio, eh nie mogę się doczekać, kiedy też będę miała
U mnie też strasznie pada, ale ja idę prowadzić szkolenie, a więc muszeę Dobrze , że przynajmniej czwartek i piątek byłam w domu, bo strasznie mnie wykańcza praca 7 dni w tygodniu, ale tylko ten weekend i nastęny, a później lajt, czyli praca tylko pn. - pt.
Blondi, tez mi boli podbrzusze i też się przyznam, że w pierwszej ciąży nie zwracałam na to takiej uwagi, a i też mniej się zamartwiałam
A do gina idę 6.06, to będzie w 6tc, czy mam szanse na usłyszenie serduszka?Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Magdulia wrote:Hej dziewczynki,
U mnie też strasznie pada, ale ja idę prowadzić szkolenie, a więc muszeę Dobrze , że przynajmniej czwartek i piątek byłam w domu, bo strasznie mnie wykańcza praca 7 dni w tygodniu, ale tylko ten weekend i nastęny, a później lajt, czyli praca tylko pn. - pt.
Blondi, tez mi boli podbrzusze i też się przyznam, że w pierwszej ciąży nie zwracałam na to takiej uwagi, a i też mniej się zamartwiałam
A do gina idę 6.06, to będzie w 6tc, czy mam szanse na usłyszenie serduszka?
o to idziemy tego samego dnia na wizyte -
Magdulia wrote:Hej dziewczynki,
A do gina idę 6.06, to będzie w 6tc, czy mam szanse na usłyszenie serduszka?
Ja dokładnie w 6 tyg i 2 dz zobaczyłam bijące serduszko:-) czego i Tobie życzę! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
HEJ... a ja ja dziewczyny jestem taka chora. Katar ,ból głowy , wszystko mi do gardła spływa. Bóle mięśni. Nie wiem dziewczyny że mam coś brać na noc. Jakiś paracetemol ,albo coś. Ja się boje jaki kolwiek lek brać. Ale nie wiem czy zwalczę to tak od razu.
Lilka super brzuś