I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrubi67 wrote:O jak ładnie Słodka jest na pewno Ciekawe czy teraz bedzie miala braciszka czy siostrzyczke Wiem, ze na pewno jak dla kazdej matki, wazna nie plec dla Ciebie ale zdrowko to mimo tego trzymam kciuki zebys teraz miala synka
Dzięki Rubi, jest na pewno naszą księżniczką, no a oczywiście, że czekamy na braciszka )
Właśnie kolejny objaw, nie śpię o tej godzinie -
megan8 wrote:pasia27 wrote:rubi a jak dziewczynka??u mnie miala byc Amelia ale moze bedzie druga hihi
dziewczyny nie dawajcie Amelia ,przecież to choroba nóg !!!
Amelia (łac. amelia, z gr. α = "bez" + μέλος, μέλεα = "kończyna, kończyny") – wada wrodzona polegająca na całkowitym braku kończyny lub kończyn. Może stanowić część zespołu wad wrodzonych lub występować jako wada izolowana, w części przypadków będąca wynikiem działania szkodliwych czynników (teratogenów) na rozwijający się zarodek lub płód.
O jej, okropne ;/ A tez znam Amelke przesliczna i madralinska No ale chyba jednak zrezygnuje, bo jest ich wlasnie za duzo ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piękne brzuszki;)))
Dziewcyzny, czy Wy w ciąży macie dużo podwyszoną temp ? Dziś się masakrycznie czułamm i zmirzyłam czy nie mam gorączki - 37,5 (pod pachą), ale ja mam z reguły 37, albo na poczatku ciazy jaak mierzlam 37,2. Ale słabo mi także pewnie mam lekki stan podgorrączkowy:((( Choć mam nadzieeję, że to taka tempka ciążowa a bol głowy mam od pogody:) -
rubi67 wrote:A moj maz znalazl w piwnicy stare szczebelkowe lozeczko To po nim jak byl malenki i chyba je odswiezymy, bo mowil ze wcale nie jest zniszczone.. Nie chcialam szczebelkowego ale ... Nie ma co wybrzydzac.
ja mam swoje łożeczko też i tez te odświeżymy bo te co kubuś mial to troche zniszczone jest chyba ze maż naprawi;)