I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czy wierzyć czy nie wierzyć w przesądy i zabobony?? ja osobiście uważam, że nie będę jeszcze nic kupowała dla maleństwa, jedynie co to oglądam i planuję ale wg mnie najważniejsze jest już planowanie budżetu, więc już zaczęliśmy odkładać pieniążki na wyprawkę a na zakupy jeszcze przyjdzie pora
rubi67 lubi tę wiadomość
-
Ja już mam małe body dostałam od teściowej od moje mamy małe skareptunie takie z zebrą kolorowe;)http://soxo.pl/-p-8155.html i jak dziecko nóżkami rusza to trzeszczą I tą karuzle nad łóżko z misiami http://s1.fabrykawafelkow.pl/4936-thickbox/karuzela-nad-lozeczko-mamas-papas.jpg coś w tym stylu ,kupiłam w Holandi na takim jarmarku za 2 euro ,ma przepiękną melodie. Nie tak jak te niektóre. Ja uważam że jak ma coś się stać to i tak się stanie. Kupować trzeba. Bywały kobiety ,które w 8 m-ce rodziły martwe dzieciątka. Niestety na wiele rzeczy wpływu nie mamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 10:51
rubi67 lubi tę wiadomość
-
Ja ciągle się boję, ale moja mama za to już wpadła w zakupowy szał. Co wyjdzie z domu na zakupy to dzwoni do mnie z informacją co nowego nabyła. Z tego co pamiętam to mamy już butelki + smoczki, skarpetki, chusteczki nawilżane, jakieś majtasy z tego co pamiętam, body, czapeczki Szaleje kobieta. A ja umieram bo dopiero w przyszły piątek mam usg Ciągle się niepokoję, czy wszystko ok. Ehh żeby ten brzuch już wyszedł to bym była spokojniejsza. A tu nic...
-
karoam wrote:Dzień dobry!
Jak tam samopoczucie z rana?
Witaj Blondi - Twoja pierwsza wizyta złoży się z moją trzecią
Kurczę znowu mam stresa czy wszystko ok...i tak przed każdą wizytą u gina, ehh
ja sie powoli też zaczynam stresowac im blizej wizytykaroam lubi tę wiadomość
-
Ja z zakupami poczekam, bo jak zacznę teraz to kupię za dużo rzeczy. Poza tym dostanę dużo w 'spadku', więc nie ma co na razie szaleć. No i jeszcze trochę się boję, że za wcześnie. Myślę, że z zakupy z brzuchem to większa radość
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
U nas szwagierka szaleje z radosci bo przekaze nam cala sterte ciuchow po swoich dzieciach, wiec poczekam do momentu kiedy to wsystko do nas przerzucimy i zobacze co jest potrzebne, na razie mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze...
Kropka lubi tę wiadomość