I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilka trzymaj się i odezwij się, bo się martwimy co z Tobą...mnie dziś też nawiedził dziwny sen, a mianowicie, że była wojna i razem z rodziną musieliśmy uciekać tak jak staliśmy, nic nie zabierając i dotarliśmy na piechotę do Rosji...jakaś masakra i to jeszcze tak realistyczny sen...
-
Madzia jeśli się dobrze czujesz to rób wszystko normalnie. Jeśli organizm mówi chce spać to śpij ile wlezie. Nie martw się na zapas jak cie coś niepokoi to do lekarza. I czekaj na spokojnie jeśli wszystko bd ok na USG ,żeby malucha często nie naświetlać. Jedz kwas foliowy:) pij dużo wody;))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 15:34
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny w szpitalu ok nie mialam usg chodzilo tyLko o tarczyce.. 4 godziny czekania w tym 2 stania zeby sie dowiedziec ze jest ok jakbym kurcze nie wiedziala i ze bym brala nadal ta sama dawke.jestem w kontakcie z pl endo i tyle to ja wiem.a pozniej umowilam sie z przyjaciolka i poszlysmy na zakupy i pyszny zdrowy lunch i dopiero wrocilam
Witamy nowe Ciezarowki ))Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 18:51
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Mnie dzisiaj też boli głowa już długo, to na pewno hormony, ale też pogoda, zmęczenie, jakiś zabiegany dzień, itp itd. Ja na wielki ból głowy robię zimne okłądy żeby nie faszerować się lekami.
A po badaniach wszzystko w porzadku;)) Dzieciątko 5,6cm --12w0d, NT 1,1mm )) Kość nosowa jest, serce biło 166 na min, lekarz mówi, ze bardzo dobry wynik:P No i dalej utrzymuje, że coś widzi pomiędzy nogami ale nie chce mówić na 100% ale chłopak pewnie:P Teraz czas na myślenie o imieniu bo nie ma pojęcia:( Zapytam dzieci w przedszkolu może mnie natchną
michaela lubi tę wiadomość