I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dopiero następną wizytę mam 15 lipca... będzie to mój 20 tydzień. Wtedy mam dostać skierowanie na następne badanie prenatalne i inne badania ,a badania usg następne gdzieś koło 28 lipca... Chyba że będzie coś nie tak mam przyjść wcześniej... Oszaleje do tego czasu.
Karoam to dobrze ze wszystko w porządku:)
No ) Welurka czas leci...)karoam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewuszki a ja jutro znow na wizyte idę (chyba zbankrutuje co 2 tygodnie stówka:P) ale muszę sie ksontrolowac po tej chorbie (zreszta nadal mam katar i kaszel ale to chyba alergia) i wziac L4. Strasznie sie stresuje zaraz podjade do swojej dyrektorki zeby z nia pogadac o tych zwolnieniach, msakra czuje sie jakbym wykorzystywalla fakt ze jestem w ciazy ale ww koncu najpierw mialam zagrozona ciaze (szpital, plammienia) potem wrocilam na tydzien i od razu zlapalam cos od dzieci... chyba nie ebde ryzzykować i wracam na zwolnienie. Ale nie lubie tkich rozmow... 3majcie kciuki:P
-
Nina wrote:Welurka wagą będziemy się martwić po porodzie:-)
Karoam to same dobre wieści, mnie jutro czeka wizyta i badanie przezierności karku, trzymajcie kciuki, żeby wszystkie wyniki były prawidłowe!!! już nie mogę się doczekać, żeby znów zobaczyć swoje maleństwo! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja tam kiedyś leżałam na ginekologii to wiem, że personel jest ok, poza tym rodziły tam moje koleżanki i były zadowolone, a i oddział jest wyremontowany, nowoczesny. Kiedyś chodziłam do ginki która tam pracuje i myślę czy nie wrócę do niej teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 12:18
-
http://www.staramysie.pl/staramy-sie-o-dziecko/22.html?task=view Tu masz na samym dole tabele co oznaczają wyniki.
Masz może kota? toksoplazmą zaraża się od zwierząt najczęściej od kotów.
Nie wiem co znaczy twój wynik. Dziwny jest.
Ja wybieram markieffki bo blisko mnie. Moja koleżanka też tam rodziła.
Ale boję się czy zostanę przyjęta. Bo jeśli jest dużo osób i ktoś na porodówce to wtedy jest pewien problem.
-
No właśnie ja tez sie tego obawiam a na dodatek mam lekarza ale z innego szpitala i trochę sie obawiam no ale dla pewności będę dzwonić przed terminem na izbę i zapytam ich wprost czy nastawiac sie na ten szpital czy nie. Pierwszym razem rodzilam na Ligocie w Centrum zdrowia dziecka i nie mogę powiedzieć nic złego ale teraz moja położna na markiefki prowadzi szkole rodzenia i tam tez teraz pracuje.
-
Lalita2710 wrote:http://www.staramysie.pl/staramy-sie-o-dziecko/22.html?task=view Tu masz na samym dole tabele co oznaczają wyniki.
Masz może kota? toksoplazmą zaraża się od zwierząt najczęściej od kotów.
Nie wiem co znaczy twój wynik. Dziwny jest.
Ja wybieram markieffki bo blisko mnie. Moja koleżanka też tam rodziła.
Ale boję się czy zostanę przyjęta. Bo jeśli jest dużo osób i ktoś na porodówce to wtedy jest pewien problem.
Dementuje - od kotów toksoplazmoza się nie zaraża Zaraża sie głownie z surowego mięsa, warzyw i owoców surowych, koty to mit, trzeba by im w starej brudnej kuwecie grzebać ręką a następnie nie myjąc jej zjeść posiłek.rubi67 lubi tę wiadomość