I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
;oniqa wrote:mnie też odzuciło całkowicie od Kawy przykro mi Matylda że musisz leżeć no ale jak ma Wam to pomóc to oszczędzaj sie jak najwięcej ja tez się już jutrzejszej wizyty nie umie doczekac jestem jakas cała w skowronkach
słodycze to samo;) zawsze przed @ miałam ogromna ochotę a teraz nie;) -
Matylda36 wrote:Musimy być dobrej myśli i nastawiać się pozytywnie
Koniecznie chwalcie się po wizytach jak się maleństwa rozwijają Dobrze, że jest nas więcej, zawsze można wymienić się spostrzeżeniami i sugestiami
o tak jedna drugiej sie doradzi;)
Matyldo nas dzielą tylko 2 tyg ciąży;)
oniqa musi być ok;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2013, 11:40
-
Ja wiedziałam, że jak zajdę w ciążę będę musiała leżeć i tak naprawdę to psychicznie jestem na to przygotowana. A zrobię wszystko by donosić tę ciążę i dzidziuś był zdrowy
Dopóki mogę leżeć w domu, a nie w szpitalu i mogę wstawać do łazienki to uważam, że mam niebywały komfort w swojej sytuacji
Na razie też nie mam mdłości, więc to też ułatwia sprawę;oniqa lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
;oniqa wrote:mi tez lekarz chciał dać L4 leżące ze względu na lekkie plamienie na początku , ale poprosiłam go i powiedział że będe dbać o siebie i dał chodzące a plamienia ustąpiły po 2 dniach i jest póki co ok
-
nick nieaktualny
-
kasiaks wrote:Dziewczyny czas leci jak głupi, ja też nie wierzyłam a tu już za raz koniec I trymestru.
Życzę aby i Wam zleciało szybciutko i bez problemów.
Matylda skóra moze swędzić bo się rozciąga
no nic ja lece robić obiadek;) miłego południa Wam życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2013, 11:53
-
oniqa to trzymam kciuki, żeby już wszystko było tylko dobrze.
Ja mam wadę rozwojową macicy, jestem też po operacjach i dwóch poronieniach plus przyplątały się plamienia. Jest zagrożenie osłabieniem szyjki jak tylko macica i brzuch zaczną się bardziej powiększać. Dlatego przygotowując się do tej ciąży lekarze mieli już na mnie plan Przypadek naukowy. Ale po latach analizowania i leczenia mojego przypadku przez wielu lekarzy wiem, że dziewczyny z gorszymi rokowaniami rodziły zdrowe dzieci.
Powiem Wam, że jestem tak dobrze psychicznie przygotowana, że nie wyobrażam sobie innego zakończenia niż różowiutki, mięciutki, zdrowy dzidziuś urodzony najwcześniej w 37 tc;oniqa lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
;oniqa wrote:ja mialam zaraz na poczatku tak jak bym miała normalnie @ i to dlatego minimalnie plamiłam ale to było tylko zaraz jak wstałam po nocy i tylko raz na dzień biore luteine i póki co nic nie mam narazie
-
Matylda36 wrote:oniqa to trzymam kciuki, żeby już wszystko było tylko dobrze.
Ja mam wadę rozwojową macicy, jestem też po operacjach i dwóch poronieniach plus przyplątały się plamienia. Jest zagrożenie osłabieniem szyjki jak tylko macica i brzuch zaczną się bardziej powiększać. Dlatego przygotowując się do tej ciąży lekarze mieli już na mnie plan Przypadek naukowy. Ale po latach analizowania i leczenia mojego przypadku przez wielu lekarzy wiem, że dziewczyny z gorszymi rokowaniami rodziły zdrowe dzieci.
Powiem Wam, że jestem tak dobrze psychicznie przygotowana, że nie wyobrażam sobie innego zakończenia niż różowiutki, mięciutki, zdrowy dzidziuś urodzony najwcześniej w 37 tc;oniqa, Matylda36 lubią tę wiadomość
-
kasiaks wrote:Dziewczyny czas leci jak głupi, ja też nie wierzyłam a tu już za raz koniec I trymestru.
Życzę aby i Wam zleciało szybciutko i bez problemów.
Matylda skóra moze swędzić bo się rozciąga
kasiaks szczęściara z Ciebie, że kończysz I semestr Fajnie Ci.
Kurczę, ale w każdym miejscu mnie swędzi, nawet na szyi Chyba strasznie gruba będę, ha haMama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny