Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr I trymestr ciąży
Odpowiedz

I trymestr ciąży

Oceń ten wątek:
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiaks wrote:
    Aher ja używałam na początku tego z rossmana, ale od jakiegoś czasu zaczął mi przeszkadzać zapach i przerzuciłam się na mustelę i jestem bardzo zadowolona :)

Perełko witaj :)
    a cena za ta mustele jaka :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiec pasuje :) jak od zapłodnienia to moze być 3 tydz :) ALE SIĘ CIESZĘ!!!

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • HOPE83 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też od początku używam tej oliwki z Rossmana, o której piszą dziewczyny. Zapach narazie mi odpowiada :) Ja w poprzedniej ciąży smarowałam się od początku tą samą oliwką i nie miałam żadnych rozstępów.Mam nadzieję,że w tej ciąży też nic się nie pojawi :) Dziewczynki czas naprawdę szybko mija,mimo,że na początku wydaje się inaczej..U mnie dziś wywaliło brzuch i każdy już widzi,że jestem w ciąży...Nie jest ogromny ale naprawdę widoczny i każdy sąsiad, panie w osiedlowym sklepie mi gratulują :D

;oniqa lubi tę wiadomość

82doi09kxiyf6x26.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z tego rossmana uzywam kremu a powiedzcie oliwka bedzie lepsza ??

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedlug mnie ten balsamik jest dobry a oliwke uzywam dodatkowo ;-)

;oniqa lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    a cena za ta mustele jaka :)
    tania nie jest, jakies 50zł płaciłam na allegro, ale mam nadzieję że wrażliwość na zapachy przejdzie i wróce do tej z rossmana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HOPE83 wrote:
    J Dziewczynki czas naprawdę szybko mija,mimo,że na początku wydaje się inaczej..
    dokładnie, choć nie łatwo w to uwierzyć :)

• paula22 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny;)

Chciałam zapytać czy mozliwe jest,że ciąża nasila mi ból kolan?
    od kilku lat mam stwierdzoną chondromalację i od jakiegoś czasu(ok 2 tyg)
    ból kolan mi się nasilił do tego stopnia,że ciężko mi się wstaje,siada itd...

lprktv73nye615w2.png
  • Perełka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula22 wrote:
    dziewczyny w piątek mam tą wizyte u ginekologa, myślicie,że będzie coś widać?:) będę wtedy w 6 tygodniu;)
    Mam nadzieję, że będzie już coś widać- to Cię uspokoi:) Ale jeśli nie będzie,to też się nie martw- u mnie długo nie było widać nic oprócz pęcherzyka...i stresowałam się bardzo...a teraz mam 2,3 cm szczęście w brzuszku:)pozdrawiam;)

paula22, Selena lubią tę wiadomość

3jvzzbmhcbd62wxk.png
  • paula22 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perełka wrote:
    Mam nadzieję, że będzie już coś widać- to Cię uspokoi:) Ale jeśli nie będzie,to też się nie martw- u mnie długo nie było widać nic oprócz pęcherzyka...i stresowałam się bardzo...a teraz mam 2,3 cm szczęście w brzuszku:)pozdrawiam;)

ja wiem,że może nie być jeszcze widać ale fakt bardziej spokojna będę jeśli coś już zobaczę;) zacznę w piątek akurat 6 tydzień;) więc może może;)

lprktv73nye615w2.png
  • welurka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę ze juz cos ujrzyśz :) ja w 6tyg. i 3 dniu ciaży już widziałam bijące serducho ;)

Selena lubi tę wiadomość

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to szybko ja byłam ostatnio jeszcze nic nie słyszałam ale mam nadziejeże dzisiaj usłysze już odliczam godzinki :D

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula22 myslę ,że ból kolan może dokuczać Ci teraz mocniej no i niestety może sie nasilać . Im większy brzuszek i waga tym kolana będą bardziej obciążone. Ja mam problem z biodrem i też ból staje się coraz bardziej intensywny.

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    welurka wrote:
    myślę ze juz cos ujrzyśz :) ja w 6tyg. i 3 dniu ciaży już widziałam bijące serducho ;)
    Ja widzialam serduszko jak Welurka :) więc powinno juz być :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • paula22 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asi wrote:
    Paula22 myslę ,że ból kolan może dokuczać Ci teraz mocniej no i niestety może sie nasilać . Im większy brzuszek i waga tym kolana będą bardziej obciążone. Ja mam problem z biodrem i też ból staje się coraz bardziej intensywny.
    bolały mnie bo już mam taką przypadłośc ale z przerwami i nie aż tak jak teraz...ale jak dzidzis ma byc zdrowy to wole pocierpiec... mimo,że utrudnia mi każda czynnosc...

Selena to będzie równo mój 6 tydzien ale liczę,że cos usłysze;)

lprktv73nye615w2.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usłyszeć , to pewnie nie, bo ja usłyszałam ok. 10 tyg, bo nie chca maluszka obciążać doplerem, ale zobaczyć to na bank zobaczysz!

Selena, paula22 lubią tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    Usłyszeć , to pewnie nie, bo ja usłyszałam ok. 10 tyg, bo nie chca maluszka obciążać doplerem, ale zobaczyć to na bank zobaczysz!
    No mi to samo gin mówił ostatnio na usg :) ale ja już raz słyszałam serduszko :) własnie w tym 6 a własciwie 7 tygodniu :) bo ja wtedy w szpitalu leżalam i mnie badali przed wyjsciem do domu i badał mnie ordynator i dosłownie na chwilkę włączył :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • paula22 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to i tak się bardzo ucieszę jeśli zobaczę;)
    to musi byc wspaniałe przeżycie;))

Selena lubi tę wiadomość

lprktv73nye615w2.png
  • as Przyjaciółka

Wysłany: 3 lipca 2013, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich bardzo serdecznie,

postanowiłam dołączyć do Waszego grona bo fajnie jest się czasem poradzić i pogadać.
    Właśnie zaczynam swoją drugą ciążę. Pierwsza była absolutnie idealna - być może dlatego że byłam 4 lata młodsza i 10 kilo lżejsza :-).
    Teraz mimo że to dopiero początek mam niesamowite zmiany nastrojów, piersi (to akurat fajny objaw) już mam o rozmiar większe (choć trochę bolą)i co niesamowite mam tak wzdęty brzuch że wyglądam jak w poprzedniej ciąży przynajmniej w 5 miesiącu. Obecnie jestem 6 tygodniu, ale właściwie od zapłodnienia to w 4. Zobaczymy co to będzie dalej, planowaliśmy drugą ciążę i bardzo się cieszę bo narodziny przypadają na koniec lutego - początek marca - fajowo.

;oniqa, Selena lubią tę wiadomość

• as Przyjaciółka

Wysłany: 3 lipca 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam już raz u ginekologa aby zrobić w pierwszej kolejności cytologię (bo już z rok minął od ostatniej) i lekarz jeszcze wówczas nie potwierdził ciąży - ale stwierdził że to bardzo możliwe (mam pewność po testach), ale piszę o nim bo wiecie co mi powiedział

"proszę się jeszcze nie cieszyć bo to może być ciąża pozamaciczna"
    - pomyślałam sobie osz ty... więcej do Ciebie nie przyjdę jak Ty od pierwszej wizyty mnie straszysz.

Ja tam wierzą że wszystko będzie oki

Kolejną wizytę mam w przyszłym tygodniu już u innego ginekologa.

‹‹ 161 162 163 164 165 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ