I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Smutas wrote:yennefer myśle że Ty usłyszysz serduszko, a u mnie może być za wcześnie trochę, ale już dłużej nie dam rady czekać.
Dzięki alexis za trzymanie kciuków i mam nadzieję że i my będziemy miały taki ładny opis USG
Wiesz, to różnie bywa. Moja koleżanka zobaczyła serduszko dokładnie w 6 tygodniu. Z tego co czytam na tym forum, to niektóre dziewczyny też.
Ja byłam u lekarza ostatnio to był 5t2d i na razie był widoczny pęcherzyk. Ale ciąża ciąży nierówna.
Rozumiem Cię z tym czekaniem, też nie wytrzymałam i poszłam na wizytę dość wcześnie. Ale przynajmniej porozmawiasz sobie z lekarzem.
W każdym razie mam nadzieję, że w czwartek obie wymienimy się pozytywnymi informacjami
-
Madziula, ja mam wizyte w ten czwartek na 19, juz odliczam dni!!! Nie moge sie doczekac, ale jednoczesnie strasznie sie boje... Chyba kazda z Was to przechodzila, przed pierwszym usg. Ja dosc dlugo czekalam, nie chcialam od razu po tescie biec do ginekologa, postanowilam poczekac, zeby zobaczyc juz cos wiecej, niz tylko kropeczke:) Prosze trzymajcie za mnie kciuki
iśka lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny. No super wieści!!! Aż miło się czyta. Ja poleciałam na swoją pierwsza wizyęe odrazu jak zrobiłam betę dwa razy. Nie na usg tylko porozmawiać z gin. Bałam się (jak wszystkie) do tego to nasze poronienie pół roku temu. Dla mojego spokojnego snu dała mi duphason. Potem była wizyta i widziałam pęcherzyk. Zrobiłam badania, wzięła mi wymaz z pochwy. Okazało się,że mam torbiel na jajniku 3cm. Ostatnio byłam tylko na szybkim usg jak juz wcześniej pisałam aby zobaczyć serduszko. Wszystko ok więc następna wizyta za 2tygodnie.
Najgorsze są te ciągłe wyczekiwania. I jak tu się nie denerwować w ciąży!?! Miłego dnia życzę! -
To we 3 mamy wizytę w czwartek Iśka też nie chce dłużej czekać. Nawet jak nie będzie widać zarodka to może zmierzy mi pęcherzyk i też będe wiedziała na czym stoje a też już bliżej będzie do nastepnej wizyty. Do czwartku już niedaleko ale mam stresa czy aby wszystko w porządku. 3 mam za was dziewczynki kciuki i Wy trzymajcie za mnie
iśka lubi tę wiadomość
-
Rubi napisz jak poszlo )) ja mam usg w polowie kwietnia.dostalam dzis list z Rotundy (nazwa szpitala) wiztye mam 13 maja akurat 12 powinnam wrocic z urlopu w Pl jesli w ogole polece bo to bedzie koncowka 1 trymestru.. rozne sa opinie.. a Wy latacie ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2013, 13:39
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
nie pamietam kiedy bylam tak chora i to juz drugi tydzien plus dzis totalny brak apetytu mdlosci i wygladam wprost cudownie i marudna jestem maz z radoscia pobiegl do pracy ))
MADZIULA13 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15