I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzeba kupić sukienkę odcinaną od biustu wówczas możesz jeść ile chcesz
I nie musisz przejmować się że masz brzuch wzdęty cały czas.
Po weselu dobrze się czułam, padłam koło 2 nad ranem trochę potańczyłam, nie jadłam tam żadnych lodów i ciast z kremem bo było gorąco.
Imiona już są zarówno dla dziewczynki jak i chłopca. Ale mam przeczucie że będzie dziewczynka, ale jak będzie chłopczyk to też będę szczęśliwa ważne by było zdrowe. Poczekamy dwa tygodnie pewnie podczas badań może będę wiedziećhaybeauti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania_mr wrote:Trzeba kupić sukienkę odcinaną od biustu wówczas możesz jeść ile chcesz
Po weselu dobrze się czułam, padłam koło 2 nad ranem trochę potańczyłam, nie jadłam tam żadnych lodów i ciast z kremem bo było gorąco.
Imiona już są zarówno dla dziewczynki jak i chłopca. Ale mam przeczucie że będzie dziewczynka, ale jak będzie chłopczyk to też będę szczęśliwa ważne by było zdrowe. Poczekamy dwa tygodnie pewnie podczas badań może będę wiedziećyennefer lubi tę wiadomość
-
Mikusia2 wrote:my idziemy 31.08 na wesele. kupiłam sukienkę ciążową ze sklepu HAPPY MUM i będę się czuła komfortowo i pewnie
ja też właśnie nabyłam sukienkę w Happy Mum na wesele Fajnie podkreśla brzuszek, a jeszcze trochę miejsce zostałoMikusia2 lubi tę wiadomość
-
ania_mr wrote:Trzeba kupić sukienkę odcinaną od biustu wówczas możesz jeść ile chcesz
Imiona już są zarówno dla dziewczynki jak i chłopca. Ale mam przeczucie że będzie dziewczynka, ale jak będzie chłopczyk to też będę szczęśliwa ważne by było zdrowe. Poczekamy dwa tygodnie pewnie podczas badań może będę wiedzieć -
Cześć Fajnie tak Was poczytać po kilku dniach, widać, jak bardzo w takim krótkim okresie czasu zmienia się nasze samopoczucie i ciało powoli też. U mnie w zasadzie ustąpiły już bóle brzucha jak przed @, za to powala mnie zmęczenie. Wykorzystuję urlop i bezkarnie drzemię sobie chociaż godzinkę. Poza tym bardzo bolą mnie piersi i trochę mnie mdli, ale da się wytrzymać.
Wizytę u lekarza planuję pod koniec tego tygodnia albo na początku następnego. Trzymam kciuki za wszystkie mamy, które będą oglądać w tym tygodniu swoje kijankiNiesmiala lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Jestem po wizycie. Dzidziuś ma się dobrze i wyglądał na szczęśliwego
Ogromnie się cieszę i dzisiaj oczywiście jestem najszczęśliwszą mamą na świecieMiriam, Selena, kaaasiaczek_, Iwo123, martusia172005, haybeauti, Natalia, Chiang Mai, Ewelina lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów