I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzeba kupić sukienkę odcinaną od biustu wówczas możesz jeść ile chcesz

I nie musisz przejmować się że masz brzuch wzdęty cały czas.
Po weselu dobrze się czułam, padłam koło 2 nad ranem
trochę potańczyłam, nie jadłam tam żadnych lodów i ciast z kremem bo było gorąco.
Imiona już są zarówno dla dziewczynki jak i chłopca. Ale mam przeczucie że będzie dziewczynka, ale jak będzie chłopczyk to też będę szczęśliwa ważne by było zdrowe. Poczekamy dwa tygodnie pewnie podczas badań może będę wiedzieć
haybeauti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
my idziemy 31.08 na wesele. kupiłam sukienkę ciążową ze sklepu HAPPY MUM i będę się czuła komfortowo i pewnieania_mr wrote:Trzeba kupić sukienkę odcinaną od biustu wówczas możesz jeść ile chcesz

trochę potańczyłam, nie jadłam tam żadnych lodów i ciast z kremem bo było gorąco.
Imiona już są zarówno dla dziewczynki jak i chłopca. Ale mam przeczucie że będzie dziewczynka, ale jak będzie chłopczyk to też będę szczęśliwa ważne by było zdrowe. Poczekamy dwa tygodnie pewnie podczas badań może będę wiedzieć
yennefer lubi tę wiadomość
-
Mikusia2 wrote:my idziemy 31.08 na wesele. kupiłam sukienkę ciążową ze sklepu HAPPY MUM i będę się czuła komfortowo i pewnie

ja też właśnie nabyłam sukienkę w Happy Mum na wesele
Fajnie podkreśla brzuszek, a jeszcze trochę miejsce zostało
Mikusia2 lubi tę wiadomość
-
Ciekawe czy kobieca intuicja Cię nie zawiedzie?ania_mr wrote:Trzeba kupić sukienkę odcinaną od biustu wówczas możesz jeść ile chcesz

-
Cześć
Fajnie tak Was poczytać po kilku dniach, widać, jak bardzo w takim krótkim okresie czasu zmienia się nasze samopoczucie i ciało powoli też. U mnie w zasadzie ustąpiły już bóle brzucha jak przed @, za to powala mnie zmęczenie. Wykorzystuję urlop i bezkarnie drzemię sobie chociaż godzinkę. Poza tym bardzo bolą mnie piersi i trochę mnie mdli, ale da się wytrzymać.
Wizytę u lekarza planuję pod koniec tego tygodnia albo na początku następnego. Trzymam kciuki za wszystkie mamy, które będą oglądać w tym tygodniu swoje kijanki
Niesmiala lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Jestem po wizycie. Dzidziuś ma się dobrze i wyglądał na szczęśliwego

Ogromnie się cieszę i dzisiaj oczywiście jestem najszczęśliwszą mamą na świecie
Miriam, Selena, kaaasiaczek_, Iwo123, martusia172005, haybeauti, Natalia, Chiang Mai, Ewelina lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów

[/url