I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Selena ja przez ostatnie dni też plamiłam, a nawet pojawiło się krwawienie. Dzisiejszej nocy nie spałam w ogóle przed wizytą. Stres. A dzidziuś wyglądał naprawdę na szczęśliwego, tak sobie skakał
Nie wiem jaką masz pracę, ale jeśli się stresujesz to może odpocznij trochę i to L4 to nie jest zła myśl.
Ja zapoczątkowałam dobre wieści z dzisiejszej wizyty, więc i u wszystkich dziewczyn dzisiaj muszą też by dobre informacje Czekamy na relację.
Miriam, Selena, juicca lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Matylda36 wrote:Selena ja przez ostatnie dni też plamiłam, a nawet pojawiło się krwawienie. Dzisiejszej nocy nie spałam w ogóle przed wizytą. Stres. A dzidziuś wyglądał naprawdę na szczęśliwego, tak sobie skakał
Nie wiem jaką masz pracę, ale jeśli się stresujesz to może odpocznij trochę i to L4 to nie jest zła myśl.
Ja zapoczątkowałam dobre wieści z dzisiejszej wizyty, więc i u wszystkich dziewczyn dzisiaj muszą też by dobre informacje Czekamy na relację. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lalita2710:
mam pytanie odnośnie ciśnienia bo mam tak samo, niskie bardzo ciśnienie a puls wysoki, do 110 nawet, ostatnio nawet zasłabłam w sklepie, czy Tobie lekarz coś poradził lub zalecił? Bo ja mam wizytę dopiero 2 września i nie wiem czy się martwić, narazie słabą kawę piję raz dziennie
Ovu mi dziwnie pokazuje, 3 miesiąc ale już 2 trymestr hmm...
Też miewam wzdęcia, może skorzystam z tego espumisanu -
KlaraM wrote:Lalita2710:
mam pytanie odnośnie ciśnienia bo mam tak samo, niskie bardzo ciśnienie a puls wysoki, do 110 nawet, ostatnio nawet zasłabłam w sklepie, czy Tobie lekarz coś poradził lub zalecił? Bo ja mam wizytę dopiero 2 września i nie wiem czy się martwić, narazie słabą kawę piję raz dziennie
Ovu mi dziwnie pokazuje, 3 miesiąc ale już 2 trymestr hmm...
Też miewam wzdęcia, może skorzystam z tego espumisanu
Nie nic mi nie zalecił. Ja nie mam problemów z omdleniami. Ale ty powinnaś zapytać lekarza. Może jakąś kawę wypij (ja nie lubię więc nie pije).
Ale jeśli chodzi o puls musisz zapytać lekarza. Puls nie powinien być powyżej 100... Póki co próbuj magnez+ potas i porozmawiaj z lekarzem.Bo ja mam to sporadycznie ,ale mam choć ost poprawiło mi się.
Co do bólów pleców. Mogą się pojawić ,gdyż wszystko się rozciąga.
Ale gdy pojawią się bóle w krzyżu (silne i bóle brzucha) trzeba iść do lekarza ,bo może być to coś poważniejszego. Mnie do 20 tygodnia bolały kości miednicy i ogonowa ,teraz już jest w porządku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 17:10
-
ja już po usg:) dzidzius ma 11mm i serduszko bilo 155 uderzeń na min:) wg lekarza ciąża ma dokładnie tyle co wychodziło z OVU:) i jest z prawego jajnika a byłam pewna ze z lewego bo to on bolał podczas owulacji:)
martusia172005, kaaasiaczek_, haybeauti, Miriam, Matylda36, Iwo123, Ewelina, wisnia11 lubią tę wiadomość
-
Ja tez dzisiaj po pierwszej wizycie. NIe obylo sie bez stresu, na normalnym USG nie bylo nic widac tylko pustke wiec musialam czeka cponad godzine na usg na lepszym sprzecie, niestety tutak na cyprze panstowy szpital pozostawia wiele do zyczenia
w koncu zrobili mi usg dopochwowe, grrrr jakie to dziwne nieprzyjemne uczucie ale zobaczylam moje malenstwo iiii uwaga slyszalam jak bije jego seruszko !!!! no nie moglam uwierzyc ze to jego a nie moje tak mocno i glosno
No i kruszynka skulona w dole sobie lezala teraz dopieor do mnie dotarlo ze ja naprawde mam 2 serduszko i jeszcze wiekszy strach mnie oblecial i odpowiedzialnosc i wogole jestem jakas taka nakrecona ))
ogolnie lekarz taki sobie hmmm nie mowi za duzo ale chyba raczej dokladny bo nie przestal krecic wiercic dopoki nie uslyszal serduszka i nie zobaczyl fasolki
Kochane ja naprawde bede mama !!!!aaaaaaaaakaaasiaczek_, haybeauti, aphrodita, Ewelina, Lilja lubią tę wiadomość