I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:A ja od 2 dni mam ten sam koszmar ze dostaje okresu masakra
Sny to tylko nieprzetworzone informację które w ciągu dnia odrzucaliśmy i nie chcemy o tym myśleć. Nawet jeśli jedna z nas napisze coś na ten temat to już wystarczy żeby coś ci się przyśniło.
Także spokojnie nie ma co się przejmować. Zjedź czekoladkę na poprawę humoru. I tobie się dobrze zrobi i maluszkowi -
wisnia11 wrote:Miriam możesz się przyzwyczajać do dziwnych snów. mi w 8-10 tygodniu śniły się takie głupoty że sama nie mogłam w to uwierzyć.
Dziewczyny dzisiaj ja ide na wizytę na 17. Trzymajcie kciuki za fasolinka
daj znać jak wrócisz. trzymam kciuki. -
wisnia11 wrote:Miriam możesz się przyzwyczajać do dziwnych snów. mi w 8-10 tygodniu śniły się takie głupoty że sama nie mogłam w to uwierzyć.
Dziewczyny dzisiaj ja ide na wizytę na 17. Trzymajcie kciuki za fasolinka
ja tez mam tak dziwne sny, że nie do uwierzenia. czasami po kilka w ciągu nocy.
Trzymamy kciuki:) zdaj relacje po wizycie;)) -
wisnia11 wrote:Dziewczyny dzisiaj ja ide na wizytę na 17. Trzymajcie kciuki za fasolinka
Ja mam wizytkę na 16 więc będe trzyma za ciebie kciuki. Zdaj relacje po wizytce. -
Witajcie dziewczyny gratuluję tym co dostały dobre wieści u lekarzy i trzymam kciuki za resztę ja do lekarza idę dopiero 29 i nie mogę się już doczekać żeby zobaczyć mojego maluszka na pierwszej wizycie widziałam pęcherzyk ciążowy i małą kropkę. Jak pokazałam swojej mamie usg to się smiała że do tatusia podobny jak nic mieliśmy z tego ubaw bo obie córki jak dwie krople wody takie podobne do taty. U mnie pogoda do bani ponuro i prawie pada. Czy Wy też nie możecie spać w nocy budzę się chyba ze 100 razy i nie mogę potem zasnąć strasznie mnie to męczy gdyż rano i przez cały dzień zasypiam przy biurku szok. I jeszcze jedno biorę dupka i akard i zauważyłam że rano mam spuchnięte ręce i okolice oczu na opuchliznę to mi się wydaje że trochę zawcześnie z poprzednimi ciążami miałam zdecydowanie około 8 miesiąca a nie w drugim
-
MoniaT wrote:Witajcie dziewczyny gratuluję tym co dostały dobre wieści u lekarzy i trzymam kciuki za resztę ja do lekarza idę dopiero 29 i nie mogę się już doczekać żeby zobaczyć mojego maluszka na pierwszej wizycie widziałam pęcherzyk ciążowy i małą kropkę. Jak pokazałam swojej mamie usg to się smiała że do tatusia podobny jak nic mieliśmy z tego ubaw bo obie córki jak dwie krople wody takie podobne do taty. U mnie pogoda do bani ponuro i prawie pada. Czy Wy też nie możecie spać w nocy budzę się chyba ze 100 razy i nie mogę potem zasnąć strasznie mnie to męczy gdyż rano i przez cały dzień zasypiam przy biurku szok. I jeszcze jedno biorę dupka i akard i zauważyłam że rano mam spuchnięte ręce i okolice oczu na opuchliznę to mi się wydaje że trochę zawcześnie z poprzednimi ciążami miałam zdecydowanie około 8 miesiąca a nie w drugim
Ja też cierpię na bezsenność, nie mogę zasnąć wieczorem i nie śpię lub budzę się co chwilę w nocy, a do południa jestem nieprzytomna.
Ja biorę duphaston - po nim nie mam żadnych skutków ubocznych. Nigdy jeszcze w tej ciąży nie spuchłam.Mama najcudowniejszych skarbów -
Ale dziewuchy macie moc. Mąż od rana dzwoni i mówi nie martw się będzie oki. A jak wy napisałyście to od razu się uśmiechnęłam i jakoś lekko mi na sercu. I tak mi raźniej że mam w Was wsparcie. Kurcze ale fajnie mieć takie kumpele -aż miło na serduchu się robi
kaaasiaczek_, juicca lubią tę wiadomość
-
haybeauti trzymam kciuki za maluszka już na pewno będzie.
iwo 123 mi tez już sią skończył abonament ale nie wykupuje bo już raczej nie korzystałam z jego funkcji. chociaż fajnie jest mieć wszystko w jednym miejscu
MoniaT ja też się budzę w nocy średnio co godzinę na siku i ok 3-4 zasypiam do rana ( czyli do ok 7 jak do pracy muszę wstać)haybeauti lubi tę wiadomość