X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr I trymestr ciąży
Odpowiedz

I trymestr ciąży

Oceń ten wątek:
  • pillow Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 11:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za wspaniale wiadomości gratuluje :)

• ania_mr Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też wszystkim gratuluje udanych wizyt dzisiaj ;)

relgh371tnvgf6k5.png77d19a1547e45cc4.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy są dziewuchy które jutro mają wizytki, bo ja mam. Może powtórzymy dzisiejszy jakże szczęśliwy dzień? W kupie raźniej!

wisnia11 lubi tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • pillow Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klkciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 11:12

haybeauti lubi tę wiadomość

• aphrodita Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny!!
    Haybeauti, ja dopiero w środę.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • MomToBe Przyjaciółka

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny a ja ide sie umowic z pielegniarka jutro :) zobazymy comipowie. Ostatnio sie cieszylam ze zadnych objawow adzis caly dzien mnie mdli..heh )

atdci09k96uspmjm.png
    e790355cf3.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja też już po wizycie :) z dzidzia wszystko ok :) jak mu pięknie serduszko biło :) no i gin zdiagnozował winowajce moich plamień-polip mi się zrobił :( ale na szczęscie dzidzi nie zagraża :) i nie jest jakoś niebezpieczny..jedynie co to mogę zapalenia przez to dostać..więc gin wziął wymaz na bakterioze pochwy.W czwartek ma być wynik i jak coś wyjdzie to dostane globulki :)a i tak psychologicznie dostałam luteine podjęzykową ;)gin mówił że to nie ma związku z plamieniami ale skoro to ma mnie uspokoić to mi wypisał 2 opakowania :) kolejna wizyta 23 września i po niej usg połówkowe :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Hej :) ja też już po wizycie :) z dzidzia wszystko ok :) jak mu pięknie serduszko biło :) no i gin zdiagnozował winowajce moich plamień-polip mi się zrobił :( ale na szczęscie dzidzi nie zagraża :) i nie jest jakoś niebezpieczny..jedynie co to mogę zapalenia przez to dostać..więc gin wziął wymaz na bakterioze pochwy.W czwartek ma być wynik i jak coś wyjdzie to dostane globulki :)a i tak psychologicznie dostałam luteine podjęzykową ;)gin mówił że to nie ma związku z plamieniami ale skoro to ma mnie uspokoić to mi wypisał 2 opakowania :) kolejna wizyta 23 września i po niej usg połówkowe :)
    najważniejsze, że dzidzia czuje się świetnie. Pobierzesz globuleczki i wszystko będzie oki. Strasznie się ciesze i gratuluje cudownego maluszka

Selena lubi tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Same dobre wieści :-) Super i ten tydzień niech cały taki będzie :-)

Selena lubi tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prawda. Ja też jakoś dzięki wam się pozytywnie nakręciłam. Nawet się bardzo nie denerwuje przed jutrzejszą wizytĄ. Mam nadzieje, że będę mogła przedłużyć jutrzejszy dzień i też pojawi się trochę słoneczka na naszym forum :)

Selena, Matylda36 lubią tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochane :) oby tylko ten polip za bardzo się nie rozrastał..bo gin mówi że narazie będziemy go obserwowoać..a jak coś to trzeba będzie usunąć..a po tym mogą wystąpić skurcze :(

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Iwo123 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje dziewczynki udanych wizyt:) aby wszystkie kolejne takie były:)

relg3e5ejn8hl19k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I JA MAM DOBRE WIEŚCI:) Jestem po wizycie:) Maluszek ma 43mm serduszko pięknie bije,niestety nie można było zmierzyć NT ponieważ źle się ułożył i wizytę mam 4.09 - wtedy dokładnie jeszcze raz zobaczy mojego BOBASKA:) Póki co ciąża prawidłowo się rozwija:) Strasznie się cieszę!!! Wspaniale ,ze u Was też dziewczyny wszystko dobrze, trzymam kciuki za Was:)

Selena, haybeauti lubią tę wiadomość

• martusia172005 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dziś maluszki pokazały jak ładnie się rozwijają :) oby tak dalej kobitki

Selena lubi tę wiadomość

relgzbmh71xqedw7.png
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, tak miło się robi jak czytam wasze relacje:)

Selena lubi tę wiadomość

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak tak tak gratulacje dla mamus i maluszkow :)

Selena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja tez miałam dziś wizytę - pierwsza :) dostałam tonę skierowan na rożne badania, ale niestety w gabinecie nie było usg, więc muszę poczekać jeszcze kilka dni nim zobaczę serduszko.
    Ale badanie macicy wyszło bardzo dobrze -wszystko sugeruje, ze możemy sie juz zacząć cieszyć:)

Selena, haybeauti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zrobiłam sobie suwaczek ;) chociaż zawsze wydawało mi sie to troszkę śmieszne... Ale tanie go zobaczyć na forum:)

• kozgo Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No same dobre dziś informacje oby tak dalej :) trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu:)

Selena lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
‹‹ 203 204 205 206 207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ