I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej ja też już po wizycie z dzidzia wszystko ok jak mu pięknie serduszko biło no i gin zdiagnozował winowajce moich plamień-polip mi się zrobił ale na szczęscie dzidzi nie zagraża i nie jest jakoś niebezpieczny..jedynie co to mogę zapalenia przez to dostać..więc gin wziął wymaz na bakterioze pochwy.W czwartek ma być wynik i jak coś wyjdzie to dostane globulki :)a i tak psychologicznie dostałam luteine podjęzykową ;)gin mówił że to nie ma związku z plamieniami ale skoro to ma mnie uspokoić to mi wypisał 2 opakowania kolejna wizyta 23 września i po niej usg połówkowe
-
Selena wrote:Hej ja też już po wizycie z dzidzia wszystko ok jak mu pięknie serduszko biło no i gin zdiagnozował winowajce moich plamień-polip mi się zrobił ale na szczęscie dzidzi nie zagraża i nie jest jakoś niebezpieczny..jedynie co to mogę zapalenia przez to dostać..więc gin wziął wymaz na bakterioze pochwy.W czwartek ma być wynik i jak coś wyjdzie to dostane globulki :)a i tak psychologicznie dostałam luteine podjęzykową ;)gin mówił że to nie ma związku z plamieniami ale skoro to ma mnie uspokoić to mi wypisał 2 opakowania kolejna wizyta 23 września i po niej usg połówkowe
Selena lubi tę wiadomość
-
prawda. Ja też jakoś dzięki wam się pozytywnie nakręciłam. Nawet się bardzo nie denerwuje przed jutrzejszą wizytĄ. Mam nadzieje, że będę mogła przedłużyć jutrzejszy dzień i też pojawi się trochę słoneczka na naszym forum
Selena, Matylda36 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI JA MAM DOBRE WIEŚCI:) Jestem po wizycie:) Maluszek ma 43mm serduszko pięknie bije,niestety nie można było zmierzyć NT ponieważ źle się ułożył i wizytę mam 4.09 - wtedy dokładnie jeszcze raz zobaczy mojego BOBASKA:) Póki co ciąża prawidłowo się rozwija:) Strasznie się cieszę!!! Wspaniale ,ze u Was też dziewczyny wszystko dobrze, trzymam kciuki za Was:)
Selena, haybeauti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, ja tez miałam dziś wizytę - pierwsza dostałam tonę skierowan na rożne badania, ale niestety w gabinecie nie było usg, więc muszę poczekać jeszcze kilka dni nim zobaczę serduszko.
Ale badanie macicy wyszło bardzo dobrze -wszystko sugeruje, ze możemy sie juz zacząć cieszyćSelena, haybeauti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny