X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr I trymestr ciąży
Odpowiedz

I trymestr ciąży

Oceń ten wątek:
  • pillow Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 11:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za wspaniale wiadomości gratuluje :)

• ania_mr Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też wszystkim gratuluje udanych wizyt dzisiaj ;)

relgh371tnvgf6k5.png77d19a1547e45cc4.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy są dziewuchy które jutro mają wizytki, bo ja mam. Może powtórzymy dzisiejszy jakże szczęśliwy dzień? W kupie raźniej!

wisnia11 lubi tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • pillow Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klkciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 11:12

haybeauti lubi tę wiadomość

• aphrodita Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny!!
    Haybeauti, ja dopiero w środę.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • MomToBe Przyjaciółka

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny a ja ide sie umowic z pielegniarka jutro :) zobazymy comipowie. Ostatnio sie cieszylam ze zadnych objawow adzis caly dzien mnie mdli..heh )

atdci09k96uspmjm.png
    e790355cf3.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja też już po wizycie :) z dzidzia wszystko ok :) jak mu pięknie serduszko biło :) no i gin zdiagnozował winowajce moich plamień-polip mi się zrobił :( ale na szczęscie dzidzi nie zagraża :) i nie jest jakoś niebezpieczny..jedynie co to mogę zapalenia przez to dostać..więc gin wziął wymaz na bakterioze pochwy.W czwartek ma być wynik i jak coś wyjdzie to dostane globulki :)a i tak psychologicznie dostałam luteine podjęzykową ;)gin mówił że to nie ma związku z plamieniami ale skoro to ma mnie uspokoić to mi wypisał 2 opakowania :) kolejna wizyta 23 września i po niej usg połówkowe :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Hej :) ja też już po wizycie :) z dzidzia wszystko ok :) jak mu pięknie serduszko biło :) no i gin zdiagnozował winowajce moich plamień-polip mi się zrobił :( ale na szczęscie dzidzi nie zagraża :) i nie jest jakoś niebezpieczny..jedynie co to mogę zapalenia przez to dostać..więc gin wziął wymaz na bakterioze pochwy.W czwartek ma być wynik i jak coś wyjdzie to dostane globulki :)a i tak psychologicznie dostałam luteine podjęzykową ;)gin mówił że to nie ma związku z plamieniami ale skoro to ma mnie uspokoić to mi wypisał 2 opakowania :) kolejna wizyta 23 września i po niej usg połówkowe :)
    najważniejsze, że dzidzia czuje się świetnie. Pobierzesz globuleczki i wszystko będzie oki. Strasznie się ciesze i gratuluje cudownego maluszka

Selena lubi tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Same dobre wieści :-) Super i ten tydzień niech cały taki będzie :-)

Selena lubi tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prawda. Ja też jakoś dzięki wam się pozytywnie nakręciłam. Nawet się bardzo nie denerwuje przed jutrzejszą wizytĄ. Mam nadzieje, że będę mogła przedłużyć jutrzejszy dzień i też pojawi się trochę słoneczka na naszym forum :)

Selena, Matylda36 lubią tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochane :) oby tylko ten polip za bardzo się nie rozrastał..bo gin mówi że narazie będziemy go obserwowoać..a jak coś to trzeba będzie usunąć..a po tym mogą wystąpić skurcze :(

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Iwo123 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje dziewczynki udanych wizyt:) aby wszystkie kolejne takie były:)

relg3e5ejn8hl19k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I JA MAM DOBRE WIEŚCI:) Jestem po wizycie:) Maluszek ma 43mm serduszko pięknie bije,niestety nie można było zmierzyć NT ponieważ źle się ułożył i wizytę mam 4.09 - wtedy dokładnie jeszcze raz zobaczy mojego BOBASKA:) Póki co ciąża prawidłowo się rozwija:) Strasznie się cieszę!!! Wspaniale ,ze u Was też dziewczyny wszystko dobrze, trzymam kciuki za Was:)

Selena, haybeauti lubią tę wiadomość

• martusia172005 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dziś maluszki pokazały jak ładnie się rozwijają :) oby tak dalej kobitki

Selena lubi tę wiadomość

relgzbmh71xqedw7.png
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, tak miło się robi jak czytam wasze relacje:)

Selena lubi tę wiadomość

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak tak tak gratulacje dla mamus i maluszkow :)

Selena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja tez miałam dziś wizytę - pierwsza :) dostałam tonę skierowan na rożne badania, ale niestety w gabinecie nie było usg, więc muszę poczekać jeszcze kilka dni nim zobaczę serduszko.
    Ale badanie macicy wyszło bardzo dobrze -wszystko sugeruje, ze możemy sie juz zacząć cieszyć:)

Selena, haybeauti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zrobiłam sobie suwaczek ;) chociaż zawsze wydawało mi sie to troszkę śmieszne... Ale tanie go zobaczyć na forum:)

• kozgo Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No same dobre dziś informacje oby tak dalej :) trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu:)

Selena lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
‹‹ 203 204 205 206 207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ