I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
szczessciara wrote:Mam jeszcze jedno pytanko czy boli was cos czasem po prawej stronie pochwy lub nawet na samym srodku pochwy ?
Ja też ide na targi sama bez męża bo nie wiadomo o której itd a jak bd w pracy czy cuśWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 21:41
-
Klaudiaa wrote:Czesc dziewczyny. Mam do Was takie pytanie. Jakbyscie mialy chwilke czasu moglybyscie spojrzec na moj wykres? Czy moze on wrozyc cos dobrego? Czy, ktoras z Was miala na poczatku ciazy bole brzucha? Prosze sie nie sugerowac @ wedlug owu bo moje cykle sa 28-30 dniowe napewno nie 23
mnie też bolało dokładnie jak na @ i dlatego co chwile chodziłąm do toalety zaglądać czy to nie @ bo bóle identyczne i podobnie jak ty miałam w pewnym momencie wodnisty śluz w sumie mnie nim zalało ładnie ci ten wykresik rośnie aby nie spadł tylko -
Klaudia, piękny wykres. Ja przed terminem spodziewanej @ też miałam bóle miesiączkowe przez kilka dni. Ale dziewczyny, które nie są w ciąży też mają bóle miesiączkowe przed terminem @ Pamiętaj, że to nie wykres zachodzi w ciążę, tylko Ty I wykres Ci nie powie, że jesteś w ciąży, tylko test.
-
Witamy
dziś wolniejszy dzień w pracy więc mogę trochę nadrobić zaległości tu
-
nick nieaktualnyania_mr wrote:Ja się właśnie zapisałam na warsztaty dla kobiet w ciąży na 9 września w Katowicach.
Dla tych którzy by chcieli skorzystać a nie wiedzą że są: w całej Polsce odbędą się warsztaty dla kobiet w ciąży, tzw. "Moda na Brzuszek". Warszawy są bezpłatne.
Katowice - 9.09
Bielsko-Białą - 10.09
Wrocław - 11.09
Kraków - 12.09
Kielce - 13.09
Poznań - 23.09
Szczecin - 24.09
Toruń - 26.09
Olsztyn - 7.10
Bydgoszcz - 8.10
Gdynia - 9.10
Gdańsk - 10.10
Warszawa - 16.10, 17.10
Białystok - 18.10
Lublin - 21.10
Łódź - 23.10
aby uczestniczyć w warsztatach należy się zarejestrować na stronie: www.warsztaty.mamotoja.pl (Moda na brzuszek).
W tym czasie są też warsztaty dla dla rodziców 0-1
KTÓRAŚ Z WAS SIĘ MOŻE ZAPISAŁA W WARSZAWIE :> ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj się zarejestrowałam, ale nie dostałam jeszcze maila potwierdzającego. Spróbowałam teraz po raz kolejny, ale wyskakuje info, że taki adres mailowy już jest zarejestrowany. Czyli przyjęli zgłoszenie, ale jeszcze go nie potwierdzili. Ciekawe, czy potwierdzenie jeszcze przyjdzie, czy się gdzieś zagubiło w cyberprzestrzeni.
-
nick nieaktualny